"PIERŚCIENIE" Czy zna ktoś ten PATENT czyt. TRICK

Wszystko na temat silników CA

Moderator: Moderator

Ban0ff
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

ze co? 1h? chyba nie chcesz powiedziec ze dostali uzbrojony po same zęby silnik i wyciagneli go w 1h :oops:
Awatar użytkownika
krzaq4
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Odpięli wode, paliwo itp i wyjęli z obydwoma kolektorami i turbo. Ja nie wiem czy wy widzieliście kiedyś jak się silnik wyjmuje?albo robiliście to sami? .Sory ale nie interesuje mnie czy mi ktoś wierzy czy nie. Fakty są takie jak napisałem - wyjęli w 1h! Nie mam w zwyczaju pleść farmazonów.

PS. Proponuje skończyć z tym OFF'em w poście kolegi i założyć osobny np. "jak to ludzie nie wierzą w wyjęcie całego silnika w 1h". Tam będziemy mogli sobie popisać :)
xree
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Ja wyjmuję silnik (sam) około 3h na spokojnie. Średnio za remont silnika biore 600zł. Jeżeli chodzi o naflę to może i pierścienienie puszczą ale i tak się zapieką po czasie takie sposoby są dobre na krótką metę. Biały dym o którym pisałeś nie jest dymem olejowym (olej - dymi na niebiesko; paliwo jak przelewa - czarno; płyn - na biało). Pierścienie tylko orginał (inne też tylko na krótką metę) cena orginałów 500zł, przy wymianie pierścieni trzeba pożądnie przygotować rowki pierścieni żeby szlak ich nie trafił, a "forumowi mechanicy" chyba o tym nie wiedzą bo robiłęm silnik po takim jednym gdzie był remont przeprowadzony "fachowo" - pisze w formie bezosobowej i niech tak zostanie - bez aluzji.
Zablokowany

Wróć do „Silniki CA”