Popychacze zaworowe.
Moderator: Moderator
Panowie gdzie dostane popychacze do Ca18det w normalnej cenie . Przeszukałem forum i znalazłem cermotor i jadarmotor. W cermotor byly kiedyś po 50zł szt. w tej chwili wszedzie krzyczą po 140 zł za szt. Help 
-
PiotrekŁDZ
- Prime Druciarz
nie kupuje się popycahczy do ca bo to i tka nic nie daje ponoć, adrogo wychodzi. Najlepiej dorwij niestukającą głowice i zamontuj, albo spróbuj popychacze zamienić. Jaki olej?
Ostatnio zmieniony pn 02 kwie, 2012 14:27 przez PiotrekŁDZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam przewody teflonowe do turbo w oplocie stalowym, komplet do CA18 (t25/t28/gt2x) 300zl, SR20 320zl info na priv
S13 2JZ / 730HP 820NM
S13 2JZ / 730HP 820NM
tutaj płukanie nic nie zdziała
szklanki sa tak wystukane ze przestał pracować na jednym garze . Jesli zawory się uchylają to tylko minimalnie.
Dużo syfu nie wyleci bo silnik był składany i przejechał 20 km 
-
PiotrekŁDZ
- Prime Druciarz
Że co?! szklanki są tak popsute ze gar przez nie en pali?
Lepeij poszukaj przyczyny w zapłonie/kompresji/paliwie....
Płukania nie polecam chyba że kogoś stać na zmiane oleju dwa razy po tej zabawie, bo ten płukacz strasznie rozrzedza olej który zalejemy po zlaniu płukacza...
Płukania nie polecam chyba że kogoś stać na zmiane oleju dwa razy po tej zabawie, bo ten płukacz strasznie rozrzedza olej który zalejemy po zlaniu płukacza...
Właśnie zmieniłem na taki i Zaczeły graćJARGUT pisze:Spróbuj najpierw zmienić olej Z opini chłopaków wynika że najlepiej spisuje się Valvoline 10w60
Jeśli to nie pomoże to trzeba szukać popychaczy
Dla niektórych JDM jest jedynie sposobem na przeróbki auta, inni idą znacznie dalej i czynią styl JDM swoim sposobem na życie, przejawiającym się we wszystkich jego dziedzinach