pełna moc tylko przy wpołowie wcisnietym pedale gazu

Wszystko na temat silników CA

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
roball
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy

ige pisze:W kwesti wyjasnienia Xree jest z Lubinia a nie Lublina heh to dwa przeciwne kierunki Polski.
Złapałem się na podobieństwo nazw :D

Pobodno nie ma zcznaiena kojnleość lteir w słiowe o ile piwszera i ostntaia są na misejcu ;)
Ostatnio zmieniony śr 06 kwie, 2011 01:52 przez roball, łącznie zmieniany 1 raz.
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
Awatar użytkownika
bulan741
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

dzisiaj do Gela zadzwonie, moze coś poradzi
Awatar użytkownika
bulan741
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

panowie po za poznaniu sie z sytuacja to u mnie jest praktycznie wszystko ok, jarkowy mi chipował ECU jeszcze kilka lat temu jak sie tym zajmował i dzisiaj z nim rozmawialem i ja mam wszystko juz ustawione wlasnie pod takie przerobki i napewno nie bede mial zadnych problemow, powinienem tylko sprawdzic dla pewnosci AFR, gelo tez tak radził, zreszta umowiłem sie z nim na przyszły tydzień to mi przejrzy wszystko
Awatar użytkownika
...Bartuś...
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Odświeżę temat

Kupiłem Nissana od kolegi bulan741 i problem nie przyśpieszania na pełnym gazie jest dalej.

Mam pytanko gdy zapalam silnik check mruga 15razy ale nie mogę dojść co to za błąd.
Jadę jutro zmierzyć afr jeśli nie będzie w normie to obstawiam że pompa powoli pada.
A jeśli będzie to na co zwrócić uwagę przepływomierz??
Skyline R33 GTS-T Auto - S13 Ca18DET Stage 2 :)
Yellow DailyDriver
Awatar użytkownika
180SX
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Jak afr nie będzie halo to przed wymianą pompy sprawdź instalacje zasilającą pompkę bo może się okazać że jest dobra tylko dostaje np 9v i wtedy też będzie kupa. Po za tym sprawdź zapłon czy jest dobrze ustawiony i czy świece są odpowiednie. Możesz też prcsv wywalić bo coś tam się mogło pozajączkować. A tak po za tym to za bardzo nie wiem jakie są inne objawy, jak się zachowuje turbo, czy jakieś dziwne dźwięki wydaje.
Możesz też odłączyć lambde i sprawdzić czy dalej będzie zamulać
From 0 to bitch in 2,5 seconds

Tel: 507838951
Milion części do s13, nadwozia i inne
ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki CA”