Praca silnika.

Wszystko na temat silników CA

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
yabcok
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

przecież on już na fotkach się rozpada :roll: za tą kasę to można kupić co najwyżej namiastkę s13 a do tej to trzeba by z 10k wrzucić żeby się chwile pocieszyć
CarltonLeach
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

a szkoda ;/ powiedz mi tylko, jakby nie mial gazu i wygladal jak ''normalny'' 200sx to tez katastrofa ? nakrecilem sie na niego jak skury*yn ale same opinie negatywne wiec chyba lipa. wyglad jak narazie nie ma znaczenia poniewaz w mojej rodzinie jest biznes blacharsko-lakierniczy.. ;) martwie sie jedynie o te turbo ktore wymaga niby regeneracji..
Awatar użytkownika
daniopl
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Sluchaj. napisz sobie do niego na gadu. Masz nr 637705 gosc jest dosc mily ma go juz 1.5 roku i naprawde sie nie zna na nissanach. Jezdzil caly czas nim do pracy wiec wyglada jak wyglada. Sam go mialem kupowac ale iestety kolega ktory wczesniej pisal ma lepszego i ladniejszego oczywiscie.
CarltonLeach
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

daniopl dzieki Ci bardzo za nr gg !! pozdrawiam
Awatar użytkownika
daniopl
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

A prosze bardzo. Jak sie z nim dogadasz o mi napisz na gadu na jaka cene sie ustawiles z nim. Jestem ciekaw czy lepiej sie targujesz :D :D :D :D :D
Maciekk
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Za ta cene to nie ma co wybrzydzac... a czy ktos byl go ogladac? Tzn chodzi mi o to czy buda jest prosta?
PROJEKT W WYKONANIU MGT http://mgt.site50.net/
Bartek10013
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

najwiekszą głupota dla mnie to jest załozyc gaz do nissana :D ten samochod nie moze jezdzic na czyms takim :D jesli ktos sie decyduje na taki samochod jakim jest nysa to powinien sie liczyc z kosztami utrzymania tego samochodu :)
Awatar użytkownika
Skaucik
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Nissan kolegi Tobiasza Sam kiedys byłem nim zainteresowany ale wystarczy ze zobaczylem to to na żywo.Jednym słowem auto dla odważnych :P
BRNIESZ W TO NIEUSTANNIE! JUZ NIE MOŻESZ SIE WYCOFAĆ!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki CA”