Praca silnika.
Moderator: Moderator
przecież on już na fotkach się rozpada
za tą kasę to można kupić co najwyżej namiastkę s13 a do tej to trzeba by z 10k wrzucić żeby się chwile pocieszyć
-
CarltonLeach
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
a szkoda ;/ powiedz mi tylko, jakby nie mial gazu i wygladal jak ''normalny'' 200sx to tez katastrofa ? nakrecilem sie na niego jak skury*yn ale same opinie negatywne wiec chyba lipa. wyglad jak narazie nie ma znaczenia poniewaz w mojej rodzinie jest biznes blacharsko-lakierniczy..
martwie sie jedynie o te turbo ktore wymaga niby regeneracji..
Sluchaj. napisz sobie do niego na gadu. Masz nr 637705 gosc jest dosc mily ma go juz 1.5 roku i naprawde sie nie zna na nissanach. Jezdzil caly czas nim do pracy wiec wyglada jak wyglada. Sam go mialem kupowac ale iestety kolega ktory wczesniej pisal ma lepszego i ladniejszego oczywiscie.
-
CarltonLeach
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
daniopl dzieki Ci bardzo za nr gg !! pozdrawiam
A prosze bardzo. Jak sie z nim dogadasz o mi napisz na gadu na jaka cene sie ustawiles z nim. Jestem ciekaw czy lepiej sie targujesz

-
Maciekk
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Za ta cene to nie ma co wybrzydzac... a czy ktos byl go ogladac? Tzn chodzi mi o to czy buda jest prosta?
PROJEKT W WYKONANIU MGT http://mgt.site50.net/
-
Bartek10013
- Proszę nie bić nowego

najwiekszą głupota dla mnie to jest załozyc gaz do nissana
ten samochod nie moze jezdzic na czyms takim
jesli ktos sie decyduje na taki samochod jakim jest nysa to powinien sie liczyc z kosztami utrzymania tego samochodu