TURBOKILLERS ROADTRIP 2011

Foto i videorelacje z zawodów , spotkan i zlotów , galerie własne.

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
xZealoTx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

wiem wiem grzesze ale zmieniam na cos innego wiekszego...
oczywiscie top secret :P
Niskie, Szerokie... i jedzie się Bokiem
S14a in Progress (4%)
Honda CB600F Hornet (94bhp) (100%)
Awatar użytkownika
domino
-#Administrator
-#Administrator

s13 w wersji van?:? wychodziły takie bo nie pamietam...
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.

www.oknadomino.pl
Awatar użytkownika
Suseł
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Coś większego? Nissan Stagea RB25DET? ;)

Obrazek
"If in doubt, flat out."
Colin McRae 1968-2007
Awatar użytkownika
czarny1986r
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

no i tak "Zdjęcia i filmy » TURBOKILLERS ROADTRIP 2011" zmienił sie na "jakie auto ma kupić ..."

a tak brat na nad morzem także chwilowa przerwa, nie wiem na jakim etapie film, ale zaproponowalem mu żeby jako pierwsi zobaczyli go ci którzy będą 7-9 październik w grzybowie :D ot taki bonus,
-raczej ci którzy byli na tripie dostaną swoje kopie, a na vimeo wyląduje jeszcze pewnie później...
Awatar użytkownika
MORDA
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Kopie muszą być :D Ja już myślę nad organizacją następnego Tripa, z Dominem tak jak mówiliśmy w Krakowie zacząłem się coraz bardziej skłaniać ku uderzeniu na Nürburgring i przejechaniu pętli Nordschleife.

Tylko jest jeden szkopuł... W sumie co ja będę gadał proszę bardzo cennik :roll:

Ceny biletów:
1 okrążenie 24€
4 okrążenia 89€ (w cenie voucher na posiłek 10€)
15 okrążeń 310€ (w cenie voucher na posiłek 20€)
25 okrążeń 470€ (w cenie voucher na posiłek 30€)
Bilet Sezonowy 1350€ (w cenie voucher na posiłek 100€)
Awatar użytkownika
domino
-#Administrator
-#Administrator

przestan w skali całego wyjazdu ta stówka za jedno okrażenie to pikuś!!
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.

www.oknadomino.pl
Awatar użytkownika
MORDA
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Wiem wiem, trzeba to będzie obgadać na spokojnie, mam jeszcze w zanadrzu kilka tras. Zrobi się wtedy temat ROADTRIP 2012 jak Pavveli wyda filmik.
Awatar użytkownika
wis2brwa
-#Sympatyk
-#Sympatyk
Kontakt:

ja dobrze widzę?
1 okrążenie za 24€ ?

To jest od auta czy jak?
Bo jakoś wydaje mi sie, że za przejażdżkę po Nürburgring to nie jest wygórowana kwota :P :D
Awatar użytkownika
czarny1986r
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

tylko że z tego co pamietam ta pętla ma okolo 22km także mniej wiecej 1 euro za 1 kilometr, takze 2-3 okrążenia można by zrobic:)

morda, a widziales ile tam jest kilometrów? ja mam w dwie strony 2000km tj okolo 2k na paliwo, oile w niemczech nie jest zbytnio drozsze

takze taki wyjazd 3-4k

no gdzies 6 dniowa wycieczka

na dzien dzisiejszy ja jestem za, chociaz nie wiem jak bede stal z kasą;
Awatar użytkownika
Nurek200SX
Stały gość
Stały gość

Paliwo w Niemczech jest droższe niż w Polsce. Obecnie jest ok 6zł-6,10zł za 98oktanów. Jeżeli jedziesz do Niemiec możesz zabrać ze sobą tylko 25litrów paliwa więc szału nie ma.
...:::200SX S13:::...

Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

Jak dla mnie lista będzie mniejsza niż na tripa słowackiego a ci co rzeczywiście pojadą to dadzą się zliczyć na palcach jednej ręki ;)
Za rok benzyna nie będzie po 5 z hakiem ale 6+, cena wachy w niemczech jeszcze wyższa niż u nas więc na samą benzynę pójdzie w ciul ;) Nie to żebym się czepiał, bo musiałbym to przemyśleć i pewnie też bym jechał ;) Taki wyjazd to nie to samo co Słowacja, także szkoda by było jak by nas pojechało na tyle mało, że nawet na ulicach nas nie zauważą...

Hmm, a skąd to info, że nie można wziąć więcej jak 25 litrów? Na granicy Cię sprawdzą, jak nie ma granic?? Ile razy nie byłem u szwabów to zawsze wjeżdżałem na pełnym baku aby tam nie kupować i nigdy problemów nie miałem ;)
Ostatnio zmieniony czw 04 sie, 2011 21:03 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedszkole Montessori FaSolLa

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Awatar użytkownika
Nurek200SX
Stały gość
Stały gość

Mysza możesz mieć zalany bak aż po sam korek ale w jakiś kanistrach czy bańkach możesz mieć tylko do 25 litrów paliwa. Fakt nie ma granic ale celni latają i kontrolują samochody, chociaż osobówką nigdy mnie nie zatrzymali ale lawetą jak lecę to za każdym razem zatrzymują i przeszukują cały samochód.
...:::200SX S13:::...

Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Awatar użytkownika
czarny1986r
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

jakby 5 samochodów poleciało to i tak dobrze.
Awatar użytkownika
wis2brwa
-#Sympatyk
-#Sympatyk
Kontakt:

Może by tak ogólnopolski trip zrobić, pewnie ludzisk było by więcej bo praktycznie każdy by miał mniej więcej tyle samo kilometrów. A i cenowo by to taniej wyszło....

Sam wjazd na tor nie jest drogi no ale ten przejazd to masakra, wliczając do tego jeszcze inne czynniki za które przyjdzie nam zapłacić
Awatar użytkownika
MORDA
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

To była tylko propozycja, mam w zanadrzu jeszcze mazury, pomorze itp. Ale jeszcze czas na to, chciałem tylko zobaczyć jak przyjmiecie te Niemcy, wyjazd bardzo kosztowny. Ale to chyba marzenie każdego motoryzacyjnego maniaka ażeby się przejechać po tej legendarnej pętli.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdjęcia i filmy”