ciekawe ile akumulator trzymaerison pisze:Który wyświetlacz bo w bagażniku 6 ich było i 3 Xbox-y tylko nie wiem po co jak na jednym tylko będzie grał na raz.
Pimp my ride - 240 SX SILVIA
Moderator: Moderator
o akumulator niema się co martwic - haj performans voltadż gałge, ostrzeże użytkownika auta przed spadkiem napięcia- zgaśnie ta super dyfuzyjna dioda podświetlajaca tarcze
mam nadzieje, że moj nissan po skończeniu nie będzie przypominał tego w pełni odpicowanego potwora
mam nadzieje, że moj nissan po skończeniu nie będzie przypominał tego w pełni odpicowanego potwora
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
[center]Before:
____________After:
[/center]
[center]Xzibit - Zjeb*łem takie super auto i teraz muszę z tym żyć...[/center]
[center]
[/center]
____________After:
[/center]
[center]Xzibit - Zjeb*łem takie super auto i teraz muszę z tym żyć...[/center]
[center]
[/center]Hhahahaahha PRAWIDŁOWE!.
Według mnie on jest rozwalony na całej lini
- bedo
- Coś już wiem

- Kontakt:
Nie każdy lubi Dżejdiem, performens itd. etc. Uszanujcie gusta innych, a każdy dobrze wie, że w tym programie właśnie tak zrobione auta wyjeżdżają i nie zmieni to żaden z tysiąca postów 'ale dno, ale żenada, ja bym zrobił tak i siak'. Ludzie, dajcie już spokój...
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
ale ja nawet ladniejsza s13stke w NFS:U2 miałem.
[ Dodano: Pon 19 Lip, 2010 19:24 ]
http://img837.imageshack.us/img837/940/beztytuuv.jpg
http://img837.imageshack.us/img837/940/beztytuuv.jpg
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.

Ale po to jest forum, żeby każdy mógł napisać swoje zdaniebedo pisze:Nie każdy lubi Dżejdiem, performens itd. etc. Uszanujcie gusta innych, a każdy dobrze wie, że w tym programie właśnie tak zrobione auta wyjeżdżają i nie zmieni to żaden z tysiąca postów 'ale dno, ale żenada, ja bym zrobił tak i siak'. Ludzie, dajcie już spokój...
Rozumiem pojęcie amerykański kicz ale ręce mi opadły. Z resztą widać profi robotę... nawet auto na podnośnik nie wjechało albo przynajmniej tego nie pokazali.
Najważniejsze, że miało 3 x-boxy dla 12 graczy... Czy do tego ma służyć Japoński samochód ? To rozumiem, że w Mustangu gra się w koszykówę czy "bejsbol", oczywiście również na x-boxie.
Odnośnie stylistyki auta. Kolor bomba- ale body ? nie rozumiem i moim zdaniem jest to okaleczenie samochodu. Jeżeli to ma cokolwiek wspólnego z JDM, to czemu takich aut nie ma w Japonii ?
Dla mnie to cały tuning to czysta masówka, pod reklamówkę NFS. Zeby pozniej taki kazdy maly amerykaniec, mogl sobie zbudowac wypasiona fure, jaka widzial na MTV.
Podsumowujac. Fajnie sie oglada jak sie nie wie o czym mowia i co robia. Fajnie ze sa x-boxy i kolorowe swiatelka. Fajnie, ze jest silvia i co z niej zostalo ? Na to pytanie mozemy sobie odpowiedziec sami.
Najwazniejsze, ze wlascicielowi sie podoba albo to tez tylko komercha. Miec auto z gry komputerowej
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
a mnie to zastanawia ten przedni zderzak przed przeróbkami... calkiem nienajgorzej wyglada tylko troche nie pasuje 
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.

hahaha w polsce mamy lepszy kicz!
kazdy tylko jotdeemy, performansee i <font class="red">nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie</font> wie co jeszcze kazdy sie spuszcza, ocenia robote innych a nie zajmie sie soba
a wiekszosc nys przoduje w nurcie gruz vel buda do utylizacji
a z performansuuuu to jest dymiace turbo
a jak stala zgnita silvia na allegro za grosze za ktora tu tak wszyscy wylewaja lzy to nikt sie nie skusil
jaki problemem jest dla was ze gosciu ma 3 xboxy ze trzeba na to poswieci az dwie strony tego denego tematu ? a niech sobie wjebie nawet ich 200 jak mu sie podoba
" Fajnie, ze jest silvia i co z niej zostalo ? Na to pytanie mozemy sobie odpowiedziec sami."
hahaha no zajebiscie
zapytajcie sie o rowniez drifterow z calego swiata co te auta zabijaja bezodwrotnie kazdego dnia
jednym slowiem GORZEJ NIZ ZA BABAMI NA ZAKUPACH
kazdy tylko jotdeemy, performansee i <font class="red">nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie</font> wie co jeszcze kazdy sie spuszcza, ocenia robote innych a nie zajmie sie soba
a wiekszosc nys przoduje w nurcie gruz vel buda do utylizacji
a z performansuuuu to jest dymiace turbo
a jak stala zgnita silvia na allegro za grosze za ktora tu tak wszyscy wylewaja lzy to nikt sie nie skusil
jaki problemem jest dla was ze gosciu ma 3 xboxy ze trzeba na to poswieci az dwie strony tego denego tematu ? a niech sobie wjebie nawet ich 200 jak mu sie podoba
" Fajnie, ze jest silvia i co z niej zostalo ? Na to pytanie mozemy sobie odpowiedziec sami."
hahaha no zajebiscie
zapytajcie sie o rowniez drifterow z calego swiata co te auta zabijaja bezodwrotnie kazdego dnia
jednym slowiem GORZEJ NIZ ZA BABAMI NA ZAKUPACH
Ostatnio zmieniony pn 19 lip, 2010 23:03 przez ige, łącznie zmieniany 1 raz.
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
wyglądała jak z rost stylem0rr1s pisze:ale ja nawet ladniejsza s13stke w NFS:U2 miałem.
http://img837.imageshack....0/beztytuuv.jpg
żaden problem,wygląda fuu i tyle.ige pisze:jaki problemem jest dla was ze gosciu ma 3 xboxy ze trzeba na to poswieci az dwie strony tego denego tematu ?
JDM rulez
ige, Przyznaj, ze boli Cie to co piszemy, ze tez chcesz takiego nissana i tez chcesz te 3 x-boxy.
Kazdy moze napisac swoje zdanie. Nawet konstytucja na to pozwala. Ot co- wolność słowa.
Odnośnie to ile kto dłubie w garażu i z jakim efektem... Pamiętaj że chłopina oddał auto do MTV a nie tworzył sam w garażu.... no w sumie tworzył i moim zdaniem, gdyby nie ta taśma i trochę by się przyłożył- poświęcił więcej czasu, to mimo wielokolorowej budy, otrzymał by bardzo ciekawy efekt.
Odnosnie MTV: jezeli pokazujesz cos publicznie np.: przerobiony samochod, czy biust swojej dziewczyny, to musisz liczyc sie z opiniami. Zarowno pozytywnymi jak i negatywnymi. I to ze sa obelgi na temat roznych projektow- nic nowego.
"zapytajcie sie o rowniez drifterow z calego swiata co te auta zabijaja bezodwrotnie kazdego dnia"
Po to kupujesz auto i podpisujesz umowe, zeby robic z nim co chcesz... Budujesz nawet jezdzaca konsole.
ige, Nie denerwuj sie na to co pisze, bo klikam klawisze calkiem na lighcie
Odnośnie to ile kto dłubie w garażu i z jakim efektem... Pamiętaj że chłopina oddał auto do MTV a nie tworzył sam w garażu.... no w sumie tworzył i moim zdaniem, gdyby nie ta taśma i trochę by się przyłożył- poświęcił więcej czasu, to mimo wielokolorowej budy, otrzymał by bardzo ciekawy efekt.
Odnosnie MTV: jezeli pokazujesz cos publicznie np.: przerobiony samochod, czy biust swojej dziewczyny, to musisz liczyc sie z opiniami. Zarowno pozytywnymi jak i negatywnymi. I to ze sa obelgi na temat roznych projektow- nic nowego.
"zapytajcie sie o rowniez drifterow z calego swiata co te auta zabijaja bezodwrotnie kazdego dnia"
Po to kupujesz auto i podpisujesz umowe, zeby robic z nim co chcesz... Budujesz nawet jezdzaca konsole.
ige, Nie denerwuj sie na to co pisze, bo klikam klawisze calkiem na lighcie

[/center]