WOŚP 10.01.2009 Łódź Manufaktura...

Foto i videorelacje z zawodów , spotkan i zlotów , galerie własne.

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
TommyM
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

O ja....... no tak, sorry bardzo. Cos mi sie w glowie juz lasuje. To chyba ze starosci :lol:
No pewnie ze sie znamy! Jeszcze raz sorry. Poprostu na tych zdjeciach jestes w czapce i nie zalapalem.

Noo ladne cacko nie powiem. Co prawda body juz troche mi sie opatrzylo, ale na ulicy napewno robi swoje :D
I co dalej ? Jest juz kalendarz DS i pierwsza by wypadala razem z nami w Poznaniu. Jedziesz?
Bylo by gitara

BINIO po ostatnim upalaniu na spocie w lodzi, straszne zjeby mi sie dostalo od braci drifterskiej ,wiec narazie pass :D
Ostatnio zmieniony wt 16 lut, 2010 22:25 przez TommyM, łącznie zmieniany 1 raz.
RB power :-)
Awatar użytkownika
Majku
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

A od kogo tak Ci się dostało i za co, bo słyszałem że byłeś w Łodzi i nawet widziałem:P ale nie obiło mi się o uszy o jakiś nadzwyczajnych wydażeniach? A co do auta to czekamy na wiosnę na strojenie a później zobaczymy co z tego wyjdzie albo ile wyjdzie:P
Against All Authority
Awatar użytkownika
TommyM
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Bo drifty na dabrowskiego nie sa niczym nadzwyczajnym. Dalem filmik do neta z tegu upalania i jak to zobaczyli na drift-forum to mnie zjebali. Ze jak to ! Tak nie mozna !! Zawodnik z SDS-u i taki przyklad daje! ble,ble,ble.
itp,itd. Moze troche racji w tym bylo.Napewno juz nie bede jezdzil bokiem miedzy samochodami .
Ostatnio zmieniony śr 17 lut, 2010 21:56 przez TommyM, łącznie zmieniany 3 razy.
RB power :-)
Awatar użytkownika
bybs
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

a ja proponuje w piatek w MC zrobic spota :P
co wy to na to ?? :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdjęcia i filmy”