Witam
Chcielibyśmy przedstawić Wam naszą ofertę, mamy do zaoferowania kompletne wydechy do Nissanów S13 i S14 ( w razie dużego zainteresowania ze strony innych modeli, zrobimy do każdego samochodu sportowy układ wydechowy)
Przykładowa aukcja z allegro :
http://allegro.pl/sportowy-wydech-nierd ... 51582.html
ROZMIARY :
63.5 x 1.5 2.5cala
76 x 1.5 3cale
(Za rozmiary NIE MA ŻADNEJ DOPŁATY !!!!!)
Ceny :
do 10 osób 1500zł
powyżej 10 osób 1200zł
powyżej 20 osób 999zł
Gwarantujemy 5 lat gwarancji !
LISTA :
1. NICK + MODEL SAMOCHODU + WYMIAR (2.5/3cale)
SPORTOWY UKŁAD WYDECHOWY S13/S14
Moderator: Moderator
taka sugestia - przemyślcie sprawę środkowego tłumika - takie pionowe ścianki przy aucie na glebie mogą zachaczyć o próg lub inne ustrojstwo i weź tu potem wymieniaj szpilki na turbinie... właśnie z tego powodu wywaliłem swój środkowy. może lepiej zrobić go obłego, lub dać tam jakieś sanki czy cuś, żeby w razie czego prześlizgnął się zamiast haczyć ??
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
- SKYLINE R34
- Stały gość

a za kompletny przelot bez tego srodkowego tlumika tylko koncowy jest jakas doplata?
Było s13
Jest s14a
Jest s14a
- MORDA
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Zrobimy jak najlepszą wersjęmysza pisze:taka sugestia - przemyślcie sprawę środkowego tłumika - takie pionowe ścianki przy aucie na glebie mogą zachaczyć o próg lub inne ustrojstwo i weź tu potem wymieniaj szpilki na turbinie... właśnie z tego powodu wywaliłem swój środkowy. może lepiej zrobić go obłego, lub dać tam jakieś sanki czy cuś, żeby w razie czego prześlizgnął się zamiast haczyć ??
Kwestia dogadania ... W każdym bądź razie będziesz zadowolony ceną i nie tylkoSKYLINE R34 pisze:a za kompletny przelot bez tego srodkowego tlumika tylko koncowy jest jakas doplata?
(dopłaty nie przewidujemy)
P.S DODAM ŻE LISTA JEST POŁĄCZONA Z NISSANTECH WIĘC ZAKUP GRUPOWY BĘDZIE SZYBSZY W MIARĘ CHĘTNYCH OSÓB !
Ostatnio zmieniony czw 09 sie, 2012 21:13 przez MORDA, łącznie zmieniany 2 razy.
Co wchodzi w skład takiego kompletnego wydechu? Od którego jest on miejsca ?
Na zdjęciu jest od samego kolektora w tej preludzie, więc teoretycznie w nysie powinien być od samego turbo.
Na zdjęciu jest od samego kolektora w tej preludzie, więc teoretycznie w nysie powinien być od samego turbo.
- MORDA
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
I tak też byś miał.... możemy dorobić downpip'y (kolektory) jak ktoś chcę, jesteśmy otwartą firmą. Dajcie tylko znać jak potrzebujecie i będziemy konkretnie gadaćkremat0r pisze:Co wchodzi w skład takiego kompletnego wydechu? Od którego jest on miejsca ?
Dużo osób ma jakieś rzeźby z wydechem, w różnym miejscu cięte i spawane. Żeby pasowało do każdego musiało by być od samego turbo z miejscem na sondę i zaślepką w jej miejsce jak ktoś nie posiada.
Tylko każdy będzie pewnie miał różne wymagania, jeden chciałby z tłumikiem środkowym, drugi bez bo woli głośniej, ciężko będzie dogodzić. Aczkolwiek jeżeli uzbierało by się 20 osób to cena 999zł za kompletny byłaby atrakcyjna.
Tylko każdy będzie pewnie miał różne wymagania, jeden chciałby z tłumikiem środkowym, drugi bez bo woli głośniej, ciężko będzie dogodzić. Aczkolwiek jeżeli uzbierało by się 20 osób to cena 999zł za kompletny byłaby atrakcyjna.
akurat obecność środkowego lub jej brak to coś mi się zdaje w ofercie mordy nie będzie mieć znaczenia 
a tak na marginesie ten środkowy na głośność wpływa w tak słabym stopniu, że jego obecność/brak nie będzie wyczuwalne wogóle w porównaniu z obecnością/brakiem silencera w końcowej puszcze
panowie kończymy OT i radzę zapisywać się na listę
a tak na marginesie ten środkowy na głośność wpływa w tak słabym stopniu, że jego obecność/brak nie będzie wyczuwalne wogóle w porównaniu z obecnością/brakiem silencera w końcowej puszcze
panowie kończymy OT i radzę zapisywać się na listę
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
raczej bym napisal, ze wplynie znaczacomysza pisze:tak na marginesie ten środkowy na głośność wpływa w tak słabym stopniu, że jego obecność/brak nie będzie wyczuwalne wogóle

nie jestem tłumikarzem, u siebie jak wywaliłem w serii nie usłyszałem praktycznie nic, to samo było potem z 3" - żadnej różnicy. Silencer owszem wygłusza, ale u mnie w dwóch przypadkach usunięcia środkowego różnica w dB była ledwo słyszalna 
kończmy ten OT tak na marginesie
MORDA - daj jeszcze info czy ta cena to z wysyłką czy bez
kończmy ten OT tak na marginesie
MORDA - daj jeszcze info czy ta cena to z wysyłką czy bez
Ostatnio zmieniony pt 10 sie, 2012 10:18 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
za 999zl od samego turbo bym sie sam pisal 
mysza to chyba miales jakis kiepski ten srodkowy, ja wczesniej mialem elteca srodkowego i po jego wywaleniu byla ogromna roznica
Ostatnio zmieniony pt 10 sie, 2012 11:06 przez Ban0ff, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam przewody teflonowe do turbo w oplocie stalowym, komplet do CA18 (t25/t28/gt2x) 300zl, SR20 320zl info na priv
S13 2JZ / 730HP 820NM
S13 2JZ / 730HP 820NM
Bo eltek robi porządne tłumik nawet przelotowe 100 razy lepsze od tych z allegro.
interesował by mnie sam końcowy tłumik , który na wejściu miał by 76mm 3cale a końcówka 127mm 5cali .
zwykły prosty , taki jak w linku konkurencji
http://allegro.pl/tlumik-apexi-n1-style ... 76427.html
zwykły prosty , taki jak w linku konkurencji
http://allegro.pl/tlumik-apexi-n1-style ... 76427.html

[/center]