koszulki z nadrukiem
Moderator: Moderator
- MEFisto087
- -#Moderator

to oczekiwania ciąg dalszy przynajmniej koszulki już są u ciebie 
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Firma trochę zaingerowała w obraz samochodu. Co trochę mi nie daje 100% zadowolenia... Ale źle nie jest

no dosc mocno zaingerowała

Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
No cóż jeżeli mam być szczery to mam mieszane uczucia troszkę tzn. jest ok...ale jednak dość ten przód zmienili, nie chcę marudzić za bardzo ale jak idzie linia maski to te takie gdzie światła powinny być to co to jakieś wloty czy co? hehe. Przez brak tych szczegółów z przodu troszkę lipa. No ale dobrze że ten najważniejszy przekaz jest widoczny
...no to czekam dalej aż koszuleczka dojdzie
http://pmarcinkowski.pl - Zarabianie Online
ejjj ... to w ogóle nie przypomina s13
firma która to robiła powinna pokazać Ci projekt rysunku jeśli go zmieniała zanim zaczęli robić koszulki...
jak dla mnie porażka ... cały bajer w tej koszulce to miała być fajnie zrobiony driftcar który każdemu od razu będzie sie kojarzyć z S13
jak dla mnie porażka ... cały bajer w tej koszulce to miała być fajnie zrobiony driftcar który każdemu od razu będzie sie kojarzyć z S13
" Każdego dnia , sam na sam z koncepcją , próbujemy spełnić nasze marzenia , ciężko pracując nad każdą indywidualnością i każdą urwaną sekundą , to jest nasze życie i nasza miłość , naszego ciała i duszy ..."
Zgadzam się z wami. Spaścili z deka tego nissana, no ale niestety juz nic nie zrobie. To pierwszy mój zakup grupowy i człowiek jest już mądrzejszy. Właśnie to mnie też boli że firma nie skonsultowała żadnych zmian ze mną. Ale rozmiary się wszystkie zgadzają więc jutro wysyłka.
Ostatnio zmieniony wt 31 sty, 2012 17:34 przez nismo33, łącznie zmieniany 1 raz.
na dobrą sprawe mogłeś nie odbierać tych koszulek bo są inne niż zamówiłeś ...nismo33 pisze: niestety juz nic nie zrobie.
twoje doświadczenie = nasze pieniądzenismo33 pisze:To pierwszy mój zakup grupowy i człowiek jest już mądrzejszy.
wiesz może niepotrzebnie sie wkurzam ale kupiłem tą koszulke żeby odrazu było wiadomo że kocham nissany a tak to wyszedł jakiś bliżej nieokreślony samochód po przeszłości wypadkowej...
" Każdego dnia , sam na sam z koncepcją , próbujemy spełnić nasze marzenia , ciężko pracując nad każdą indywidualnością i każdą urwaną sekundą , to jest nasze życie i nasza miłość , naszego ciała i duszy ..."
SEBA200SX pisze: kocham nissany a tak to wyszedł jakiś bliżej nieokreślony samochód po przeszłości wypadkowej...
ha ha nie wiedziałem jak to nazwac...
nissan moglby byc cały czarny
Ostatnio zmieniony wt 31 sty, 2012 18:08 przez domino, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
takie z głupia pytanie - wysłałeś im to w JPEG, czy w wektorach?
BTW możesz to w 100NX klubie opylić bo po tych zmianach teraz jak 100NX wygląda
BTW możesz to w 100NX klubie opylić bo po tych zmianach teraz jak 100NX wygląda
Ostatnio zmieniony wt 31 sty, 2012 18:51 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
wysłałem im plik z ogólnym projektem jak to ma wygladac .png i plik z osobnymi warstwami .xcf By mogli to powiększyć do rozmiaru druku i lekko edyować. Ale "lekko" to pojęcie względne chyba.
W wektorach trzeba było - np. PDF. Dobrze, że Ci za te 'ingerencje' nie doliczyli jak za profesjonalne przygotowanie do druku 
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Jak ktoś ma ten obrazek w dobrej jakości to chętnie przytulę na maila 
Mam bardzo mieszane uczucia
Na Twoim miejscu bym nie odbierał takich koszulek.
"If in doubt, flat out."
Colin McRae 1968-2007
Colin McRae 1968-2007
jak mam być szczery to ta koszulka to tylko zmarnowane pieniądze bo chodzić w tym nie będe...
jak mam być jeszcze szczerszy to ja zapłaciłem za koszulke na rysunku jaki podałeś
i taką bym chciał...
tak w ogóle to na rysunku ten obrazek miał być szeroki na całą pierś a z twojego zdięcia wygląda że jest 2 razy mniejszy...
wiesz co weź tego nie wysyłaj tylko oddaj tej firmie i powiedz że ludzie dla których te koszulki mają być są niezadowoleni bo projekt nie odpowiada temu co im przesłałeś a oni nic nie mówili Ci o zmianach...
jak mam być jeszcze szczerszy to ja zapłaciłem za koszulke na rysunku jaki podałeś
i taką bym chciał...
tak w ogóle to na rysunku ten obrazek miał być szeroki na całą pierś a z twojego zdięcia wygląda że jest 2 razy mniejszy...
wiesz co weź tego nie wysyłaj tylko oddaj tej firmie i powiedz że ludzie dla których te koszulki mają być są niezadowoleni bo projekt nie odpowiada temu co im przesłałeś a oni nic nie mówili Ci o zmianach...
Ostatnio zmieniony wt 31 sty, 2012 20:22 przez SEBA200SX, łącznie zmieniany 1 raz.