od wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem s13 i w związku z tym podpytuje kolegów z Wrocławia , gdzie można bezpiecznie potrenować i polatać troszkę boczkiem, rakietowa?
Z góry dzięki za podpowiedź
Moderator: Moderator
Niestety rakietowa jest na tą chwilę zamknięta dla drifterów, Oleśnica podobnie. Pozostają jedynie niskie łąki. Lepiej chyba już wypuszczać się rzadziej, a dalej.Bart 85 pisze:Witam,
od wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem s13 i w związku z tym podpytuje kolegów z Wrocławia , gdzie można bezpiecznie potrenować i polatać troszkę boczkiem, rakietowa?
st4t1c pisze:Niestety rakietowa jest na tą chwilę zamknięta dla drifterów, Oleśnica podobnie. Pozostają jedynie niskie łąki. Lepiej chyba już wypuszczać się rzadziej, a dalej.Bart 85 pisze:Witam,
.st4t1c pisze:Ja bym nie przesadzał z tym, że jest to miejsce skreślone. Oczywiście jest to chyba ostatnie aktualnie miejsce gdzie można jeszcze się poślizgać.
Głównie z inicjatywy Katoda odbywają się tam treningi. Nie wiem na ile jego osoba ma tutaj wpływ ale co to ma za znaczenie jak można też wziąć udział i potrenować?
Ciast3k pisze:No to właśnie napisałem wam jak to wygląda w temacie Katoda -.- Jesteśmy w stałym kontakcie i tak to właśnie wygląda.
Jak się pogoda wywiośni to wtedy on zacznie organizować