radyjko
Moderator: Moderator
no i sluszne podejscie, poprostu lepiej dobierac w calosci niz kombinowac. Poprostu lepiej wszystko przemyslec i dobrze wydac pieniadze. Niestety jak chce sie jakies wmiare dobre audio to bez paneli (stabilnego zamocowania) glosnikow i wytlumienia (nawet tasma dekarska) sie nie obejdzie. W innych przypadkach poprostu szkoda wydawac na radio wiecej kasy bo i tak to nic nie zmieni - no chyba ze ktos chce poszpanowac radyjkiem za xxx z badziewiastym naglosnieniem.
- robacek
- Stały gość

- Kontakt:
odgrzebie kotletka;)
chce wymienic radio w nysie. mam jakiegos starego pioniera 4 glosniki wsadzone chyba blaupunkta wzmacniacz i bas. w tym radiu slabo odbiera radyjko i chcialbym jakies z usb ale taki wychodzącym z tylu kablem zeby zrobic w schowku czy gdzies gniazdo na pestke usb lub zeby mial opcje podlaczenia iPoda. kompletnie sie nie znam na car audio. wiem jedynie ze bass w bagazniku nie jest fajny;] wole czysty dzwiek na dobrych glosnikach bez suba no ale co zrobic.. radyjka szukam w tanim segmencie do 400-500 widzialem kilka blaup san remo itp ale bez usb.. jakbyscie cos polecili bylbym wdzieczny.
pozdrawiam
chce wymienic radio w nysie. mam jakiegos starego pioniera 4 glosniki wsadzone chyba blaupunkta wzmacniacz i bas. w tym radiu slabo odbiera radyjko i chcialbym jakies z usb ale taki wychodzącym z tylu kablem zeby zrobic w schowku czy gdzies gniazdo na pestke usb lub zeby mial opcje podlaczenia iPoda. kompletnie sie nie znam na car audio. wiem jedynie ze bass w bagazniku nie jest fajny;] wole czysty dzwiek na dobrych glosnikach bez suba no ale co zrobic.. radyjka szukam w tanim segmencie do 400-500 widzialem kilka blaup san remo itp ale bez usb.. jakbyscie cos polecili bylbym wdzieczny.
pozdrawiam
- f_zukowski
- Coś już wiem

- Kontakt:
http://www.allegro.pl/item461935791_kenwood_kdc_w5141uay_kdc_w5141ugy_krakow.html
ja mam takiego kenwooda , ale tu masz wyjscie USB z przodu...
osobiscie bardzo je sobie chwiale... na glosnikach alpine chodzi naprawde niezle - w planach gwizdki i dobry wzmacniacz i jak sprawdzalem na gratach kolegi to naprawde klasowo sobie z tym poradził...
ja mam takiego kenwooda , ale tu masz wyjscie USB z przodu...
(...) aaa , oprócz słodyczy , drogi św. Mikołaju , prosze tak na marginesie jeszcze o Mustanga '68 GT500 ..........
- robacek
- Stały gość

- Kontakt:
ten kenwood jest na mojej liscie awaryjnej jak nie znajde nic fajnego z usb od tylca bo nie podoba mi sie pomysl zeby mi pendrive sterczal z deski rozdzielczej:P
jeszcze jedno pytanie:
czy moge wstawic ekran zalozmy 7" i podlaczyc do niego gps + np xboxa? chcialbym jak najwiecej urzadzen zeby bylo pod 1 monitorkiem bo nie lubie pakowac na szybe gps'a
jeszcze jedno pytanie:
czy moge wstawic ekran zalozmy 7" i podlaczyc do niego gps + np xboxa? chcialbym jak najwiecej urzadzen zeby bylo pod 1 monitorkiem bo nie lubie pakowac na szybe gps'a
http://www.allegro.pl/item461122434_son ... _sony.html
http://www.allegro.pl/item469746721_jvc ... sklep.html
mi sie marzy male kino w nysie, ale nie chce wbudowanych LCD, co sadzicie o tych radyjkach??
l
http://www.allegro.pl/item469746721_jvc ... sklep.html
mi sie marzy male kino w nysie, ale nie chce wbudowanych LCD, co sadzicie o tych radyjkach??
l
ja mama takie radyjko KLIK i jestem zadowolony
dalem rok temu za nie prawie 1000zl bo doszedl mi pilot i ubezpieczenia gwarancji na trzeci rok:) ogolnie mowilem na poczatku ze mi staraczy to radio po co mi wiecej(ale apetyt zwiekszyl sie )
radio daje rade jest wyjebis.... ale ogolnie teraz to nie wiem czy bym nie zapodal sobie czegos z LCD bo to fajan sprawa
ale wybor nalezy do ciebie
ja to chyba tylko ALPINE uznaje w radiach
radio daje rade jest wyjebis.... ale ogolnie teraz to nie wiem czy bym nie zapodal sobie czegos z LCD bo to fajan sprawa
ale wybor nalezy do ciebie
ja to chyba tylko ALPINE uznaje w radiach