Noooo wiec.
Jezeli ten temat kogos razi w oczy, prosze o przeniesienie do odpowiedniego dzialu...
Uzytkownikowi "Sebastian", 9 lutego, przelalem 215zl za czesci do ca18det - glowica walki, dolot itd.
08:33:53 09-02-2007 Przelew z rachunku -215.00
Jak do tej pory paczki nie widzialem, a z samym uzytkownikiem, dziwnym trafem nie moge zlapac kontaktu od dluzszego czasu - ani na maila, ani na gg, ani na forum.
Jest to troche smieszne, bo rozumiem ze mozna miec 2 tygodniowy poslizg, ale 2 miesiace ?
Nie lubie... nieslownych ludzi. A tym bardziej olewaczy.
Wiec jezeli ktos ma kontakt z ta osoba, prosze o przekazanie ze jestem zywo zainteresowany moja paczka, lub tez zwrotem pieniedzy - wybor zalezy od niego.
Czy ktos ma kontakt z uzytkownikiem "Sebastian" ?
Moderator: Moderator
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
-
Turbokj
Podejrzewam że wycioł ci wałka dobrze że na 250 zł a nie na 2500
Niech mu te 250 zł bokiem wyjdzie ,,,,,
Niech mu te 250 zł bokiem wyjdzie ,,,,,
aaaaa skad ta opinia ?
Wierze w ludzi... i nadal czekam.
tu jest jego profil http://forum.turbokillers.com/profiles/593.htm
Wierze w ludzi... i nadal czekam.
tu jest jego profil http://forum.turbokillers.com/profiles/593.htm
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
ale czy to doswiadczenie jest zwiazane z omawianym przezemnie uzytkownikiem tego forum ?
Sprawa jak na razie rozwiazana.
Jak sie okazalo, omawiany przeze mnie uzytkownik tego forum, przeprowadzil sie, wiec mial troche bajzlu, w glowie, i okolicy, wiec powiedzmy ze mozna to zrozumiec.
Dzisiaj sie ze mna skontaktowal.
Paczka zostanie do mnie wyslana.
Jak widac mozna jeszcze troche wierzyc w ludzi. Nie ?
Jak sie okazalo, omawiany przeze mnie uzytkownik tego forum, przeprowadzil sie, wiec mial troche bajzlu, w glowie, i okolicy, wiec powiedzmy ze mozna to zrozumiec.
Dzisiaj sie ze mna skontaktowal.
Paczka zostanie do mnie wyslana.
Jak widac mozna jeszcze troche wierzyc w ludzi. Nie ?
....................
no wiec jest 8 maja a ja nadal czekam na paczke
Kto mieszka w okolicach Peplina?ODINN pisze:....................![]()
Wizyta bezposrednia wskazana !!
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
....i ryja szmacie obic...........raz mialem z takim kims doczynienia i wiecej nerwow i czasu mialem niz straconej kasy....niestety, slow nie zrozumial i w pysk musial dostac....
Sorry za taki post.....ale cisnienie mi sie podnioslo

Sorry za taki post.....ale cisnienie mi sie podnioslo
poczekam jeszcze troche... a nuz mu sie przypomi ?

Witam, gdybys nadal nie dostal paczki odezwij sie do kolegi Gshock'a , jest z gdanska, ale przyjezdza do bydgoszczy czasem, czyli po drodze mija pelplin. Ponoc na początku czerwca ma jechac znowu do bydgoszczy wiec moze zachaczyc, gdyby sie jeszcze sprawa nie wyjasnila.
No i juz mamy czerwiec... a glowicy ani widu ani slychu...
Jezeli jest na forum ta osoba ktora dala Panu Sebastianowi znac ostatnim razem, to prosze o ponowny kontakt.
Bo to juz wlasciwie 5 miesiecy mija prawie od momentu jak wplacilem kase.
Jezeli jest na forum ta osoba ktora dala Panu Sebastianowi znac ostatnim razem, to prosze o ponowny kontakt.
Bo to juz wlasciwie 5 miesiecy mija prawie od momentu jak wplacilem kase.
- Reanimator
- Coś już wiem

bierz ekipe, jedź tam. facet przyciął w wała a ty sie nabrałeś.
"Kiedy my wchodzimy, ty masz k.... leżeć na ziemi"
ODINN skladaj pismo do prokuratury... Co prawda jest to kwota ponizej 250zl i jest to wykroczenie... ale i tak mozna narobic gosciowi smrodu...
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]