Pozdrowionka
Jak sensownie spozytkowac 4.5 k pln?
Moderator: Moderator
Siemka. Mam nadzieje ze nikt mnie nie zbeszta za ten topic ale przydalyby mi sie jakies sensowne rady na co spozytkowac 4500 pln. Oczywiscie inwestuje je w nissanka '91 s13 przed liftowa dwuseta. Autko to Całkowita seria no moze poza brakiem kata ale to poprzednik go usunal. Chcialem T28 najchetniej BB i co dalej zeby wszystko sie kupy trzymalo??? A no i nic nie jest jeszcze zakupione wiec jak ktos ma np turbawke to pisac.
Pozdrowionka
Pozdrowionka
- Gelo
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
za tą cenę to bym zakupił T28bb (kolo 1600), MBC (70 zł), do tego DP 3 calowy (Pająk miał po 200 zł), zrobiłbym wydech kompletny 2,5 cala (koło 1000 sie wyrobisz), zawór blow-off (dobry koło 700 zł) a za pozostałe 800 zł to nie wiem
Można przeznaczyć na opicie dokonanych modyfikacji 
jeszcze KONIECZNIE pompa Walbro !
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
mozesz oddac mi.Jak sensownie spozytkowac 4.5 k pln?
w teorii styknie na pelny setup do ok 300KM moze mniej, moze wiecej, zalezy od jakosci czesci (uzywane, nowe...)... i od tego czy masz sprawny silnik... itd...
poszukaj w tematach, kiedys Jarkowy chyba opisywal poszczegolne stage'y.
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Poszczególne fazy tuningu S13 CA18DET by Jarkowy
http://forum.turbokillers.com/tematy11/ ... light=fazy
http://forum.turbokillers.com/tematy11/ ... light=fazy
200SX RS13 CA18DET T25 + 2 cale przelot
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
a ja na dzien dzisiejszy zrobil troche inaczej... zmeczylo mnie juz buczenie auta wiec wydechu bym nie ruszal - moze i by mulil ale komfort o wiele wiekszy. Kupil bym turbo duże turbo (kombinowalbym ze sciagnieciem np gt28rs ze stanow bo o wiele taniej), pompa paliwa oczywiscie i strojenie!!
-
Lukasz_007
- Coś już wiem

- Kontakt:
1. zawieszenie komplet np. Koni
2. szpera
3. mocne sprzęgło
4. Blow-off
5. wydech
6. dwie dodatkowe felgi (na opony złomy)
Ja tak bym chciał u siebie zrobić
2. szpera
3. mocne sprzęgło
4. Blow-off
5. wydech
6. dwie dodatkowe felgi (na opony złomy)
Ja tak bym chciał u siebie zrobić
Dzieki wielkie Panowie i mam spory dylemat pomiedzy opcja Gela i Maretzkiego. Nowe tturbo to mus bo stare konczy zywot dosyc szybko a opcja remontu jest bardzo wlasciwa tylko obawiam sie ze w polowie zabraknie funduszy i bedzie zonk.
Co do turbawek z USA to ja mam nadzieje ze nie chcesz kupować CHIŃSKICH PODRÓBEK !! - pająk testował niech ci powie czym to grozi:PAssassin pisze:a ja na dzien dzisiejszy zrobil troche inaczej... zmeczylo mnie juz buczenie auta wiec wydechu bym nie ruszal - moze i by mulil ale komfort o wiele wiekszy. Kupil bym turbo duże turbo (kombinowalbym ze sciagnieciem np gt28rs ze stanow bo o wiele taniej), pompa paliwa oczywiscie i strojenie!!