Tak sobie siedze i tak sobie myśle że napisze o tym co mnie boli (oczywiście wszystko w temacie nissana a nie jakichś tam sercowych rozkminek hehe)
Ci co mnie znają to kojarzą temat,ci co nie to zaraz poznają:)
Otóż moja furka czeka na remoncik blacharski i nurtuje mnie kilka kwestii,martwi mnie kilka rzeczy i mam nadzieje że ktoś pomoże,odpisze hehe,pocieszy
Otóż przede wszystkim furka będzie miała wycinane wszystkie szyby łacznie z tylnymi małymi i teraz pytanie.Czy da się je potem ładnie wstawić,ew, jeśli coś by poszło nie tak przy wycinaniu to gdzie można dostać nowe uszczelki,może wiecie też za ile.
Druga sprawa to kwestia drzwi.Mam i jedne i drugie drzwi troszke opuszczone (czy nie ma problemu z ich wyregulowaniem? ) Nie wiem czy ma to związek a tymi drzwiami ale mam coś nie tak albo z uszczelką albo z szybą,nie wiem sam ale przy predkości powyżej 60km/h nie domyka się szyba.Tak jakby nie wchodziła w uszczelke i świszcze jak cholera.
W sumie to drażni mnie cała masa drobnostek,jak jakieś tam stukania,czy zawiecha która też wymaga już interwencji...ale skąd na to wszystko brać hehe,no cóż,takie życie.
Apropos samego remontu to pytanie mam jeszcze w kwestii przeróbki przodu.Wiem że trzeba kupić coś jeszcze pod zderzak żeby móc go wogóle zamocować i żeby lampy siedziały jak trzeba,ktoś mnie naprowadzi co to jest,to chodzi o wzmocnienie czy o co?
Nie wiem w sumie co jeszcze napisać o co spytać itd...tak jak mówie..tyle do zrobienia by doprowadzić go do dobrego stanu...że o poważniejszym tuningu nie ma co narazie myśleć hehe
I jeszcze pytanie mi się przypomniało.Czy ktoś ma założonego blow offa ale do seryjnego orurowania? W sensie czy jest ktoś kto tylko troche przerobił i ma nadal gumowe rury a nie same błyszczące chromy hehe Jak to wyszło,czy dużo zabawy z tym,bo rozumiem że trzeba usunąć seryjne DV itd ??
Pozdrawiam wszystkich