PYTANIE......
Moderator: Moderator
-
Max
Witam wszystkich klubowiczow. Jestem studentem Politechniki Gdańskiej i ostatnio nachodzi mnie ochota na kupienie nissana 200sx s13 i wyciagniecia z niego troche konikow. Chcialbym jednak kupic samochod w dobrym stanie mechanicznym i blacharskim z klima itp. Ile kosztuje ( tak +/- ) jakis dobry egzemplarz

Moja cyfra to 12.000 PLN Sam z moim friendem z Lublina kupilismy po nysce w okolicach 4000 PLN no i sie zaczelo. Kolezka zrobil remont silnika 4500 PLN plus turbo 1800 PLN no i sam widzisz jak z kwoty 4000 PLN robi sie troszeczke wyzsza. Ja robie standard, a on kupil kompletny body kit, cale auto przemalowal itd..itd... i wiem ile mu poszlo kasiory....no i jeszcze mu pojdzie .....nie bede pisal publicznie jakia to kwota bo byc moze sobie tego nie zyczy
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
Albo też kup jakiegoś ze w miarę zdrową blachą a skoro myślisz go przerabiać na moc to i tak pół silnika będziesz musiał wymienić tak że po prostu możesz to zrobić przy okazji kapitalki...
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Pytać
dołóż drugie tyle i bedziesz mial super SXaMax pisze:No to lipa bo ja mam jak narazie 7000zl. Chyba bede musial sie wstrzymac.![]()
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
-
Max
No oczywiscie ze sie nie skonczy. (moze to zabawne) Ja traktuje auta troche jak zabawki takie ktorym mozna np. koleczka wymienic, w silniczku pogrzebac
zeby lepiej chodzil a potem wsiadac i sie bawic. Wiecie o czym mowie. Podejzewam ze i tak bede ladowal w niego kase bez wzgledu jak bedzie wygladal i jaka bedzie mial moc. 
NO....i ta wypowiedz PODOBUJE mi sie strasznieMax pisze:No oczywiscie ze sie nie skonczy. (moze to zabawne) Ja traktuje auta troche jak zabawki takie ktorym mozna np. koleczka wymienic, w silniczku pogrzebaczeby lepiej chodzil a potem wsiadac i sie bawic. Wiecie o czym mowie. Podejzewam ze i tak bede ladowal w niego kase bez wzgledu jak bedzie wygladal i jaka bedzie mial moc.
Gitara......witaj w klubie