Siemka
Temat stworzyłem zeby Ci marzyciele których nie stać tez mogli gdzies ponarzekać i powymieniać się info:-)
P.S. Mam nadzieje że szefostwo uzna że warto trzymać taki temat a jesli nie to poprostu usunie.Narq
Samochody tych którzy chcieli by nyske a narazie nie mają:-(
Moderator: Moderator
- kaleos
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
nie ze bym tam narzekal
na codzien mam felicie 1.3 combi i w pracy partnera 1.9 D
ale potrzebuje takie auto wekeendowe, pojechac sobie nad morze, na wies, raz do roku zrobic runde na Nordschlaife
Moja nyska na pewno gdzies na mnie czeka, tylko musze ja znalesc
ale potrzebuje takie auto wekeendowe, pojechac sobie nad morze, na wies, raz do roku zrobic runde na Nordschlaife
Moja nyska na pewno gdzies na mnie czeka, tylko musze ja znalesc
-
Kubek81
Mnie niestety na kilka fur nie stać(w sumie na jedną ledwo wyrabiam) alelepiej jedna a konkretnie odwalona.A narazie to szukam 2 giej roboty to moze za rok moze dwa ale moja nyska stoi u wujasa w garazu:-)
-
hard corek
Nic się chłopaki nie martwcie ja zanim kupiłem nyskę tooblatałem tyle samochodów , wszystkie służbowe - od Saaba aero - do seiczento Van z kratką,
Jeszcze soie kupicie
Jeszcze soie kupicie
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
Ja mam jeszcze golfa II i motocykl Gdyby sezon trwał u nas dłużej to golf byłby mi niepotrzebny

Ja mam jeszcze trochę do 18stki więc ... Ale wiem jedno jak tylko będe miał prawko to cała kasa idzie na Nyske
już nawet w przyszłe wakacje planuję pracować na to auto- prawdopodobnie Ireland
A jak narazie "opiekuje się" Felicją 1.3 Mojego Brata 
Witam ... z racji sprzedania swojego 200sx
http://forum.turbokillers.com/tematy20/ ... vt7338.htm
którego z bólem musiałem się pozbyć (córeczka w drodze
) musiałem kupić coś czym będę mógł w miarę tanio i bezpiecznie przemieszczać swoją rodzinę. Na nissana przyjdzie czas jeszcze w przyszłości, ale raczej mażę o 350z... czas pokaże.
Na razie wylądował Rover 75:
Jest to model z listopada 99` wyposażony w:
-komputer
-klimatronic
-parktronic
-podgrzewane fotele
-abs
-radio ze zmieniarką na 6 płyt
-lusterko fotochrom.
-4 poduszki
+pełna elektryka , ale to pewnie każde miały
Auto nie było nigdzie uderzone, nie posiada też rdzy, wszystko w nim działa jak należy.
Szkoda że nie ma w standardzie tylnej rolety ale i tak jest nieźle. Poniżej przedstawiam zdjęcia mojego nabytku:

Najbardziej mnie drażni przedni napęd a najbardziej cieszy niskie spalanie w porównaniu do 200sx na poziomie 6,5-7 l na 100km przy 100-130km/h na trasie, w mieście do 9 litrów.
Pozdrawiam Kamil.
http://forum.turbokillers.com/tematy20/ ... vt7338.htm
którego z bólem musiałem się pozbyć (córeczka w drodze
Na razie wylądował Rover 75:
Jest to model z listopada 99` wyposażony w:
-komputer
-klimatronic
-parktronic
-podgrzewane fotele
-abs
-radio ze zmieniarką na 6 płyt
-lusterko fotochrom.
-4 poduszki
+pełna elektryka , ale to pewnie każde miały
Auto nie było nigdzie uderzone, nie posiada też rdzy, wszystko w nim działa jak należy.
Szkoda że nie ma w standardzie tylnej rolety ale i tak jest nieźle. Poniżej przedstawiam zdjęcia mojego nabytku:

Najbardziej mnie drażni przedni napęd a najbardziej cieszy niskie spalanie w porównaniu do 200sx na poziomie 6,5-7 l na 100km przy 100-130km/h na trasie, w mieście do 9 litrów.
Pozdrawiam Kamil.
Czerwone są szybsze... YZF600R thundercat + oval carbon laser exhaust onboard 
Nissan narazie sold ;(
Rover 75 - dupowóz
Nissan narazie sold ;(
Rover 75 - dupowóz
-
Strzelec
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
A ja mam Toyotę MR2 GTi T-Bar. Tak krótko: rocznik 1991, silnik N/A 2.0 3S-GE, 156KM w serii (u mnie parę delikatnych modów), napęd na tył, silnik umieszczony centralnie, dach targa (szklany), dwa fotele... Rzadko spotykane auto, ale ja mam sentyment do Nissanów (wcześniej dwa, ale z serii tych bardziej "cywilnych").
W perspektywie... no cóż, mam kilka perspektyw, ale do tego musiałbym sprzedać Toyotę. Chyba, że się ktoś zamieni na jakiegoś SX w podobnej cenie
A tu można obejrzeć i poczytać o mojej sztuce: MR2
W perspektywie... no cóż, mam kilka perspektyw, ale do tego musiałbym sprzedać Toyotę. Chyba, że się ktoś zamieni na jakiegoś SX w podobnej cenie
A tu można obejrzeć i poczytać o mojej sztuce: MR2
Volvo S60
Land Rover Defender 110
Land Rover Defender 110
- Reanimator
- Coś już wiem

nie bałeś sie kupić czegoś czego jużnie produkują i części są raczej rzadkie ?/
a ile euro zapłaciłeś jesli moge wiedzieć ?
"Kiedy my wchodzimy, ty masz k.... leżeć na ziemi"
-
Strzelec
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
To było apropos MR2 czy Rovera 75?Reanimator pisze:nie bałeś sie kupić czegoś czego jużnie produkują i części są raczej rzadkie ?/
Jeśli chodziło o Toyotę, to kupiłem, bo ktoś dzień wcześniej kupił S13 od Jarkowego i się spóźniłem. Nie było żadnego Nismo akurat fajnego, a że jestem niecierpliwy to znalazłem tą MR2 na streetracing.pl. Urzekła mnie sylwetka i nietypowość auta. Dopiero potem zacząłem się martwić. A części jest sporo (zarówno oryginały z ASO, jak i nówki zamienniki, oraz oryginalne używki). Wszystko poza ASO w dobrych cenach, dobrych firm i dobrej jakości. Niektórych gratów niestety trzeba szukać tylko w ASO. Poza tym, jak czegoś nie ma stricte do MR2, to można szukać u Supry, Celiki GTi, Cariny GTi, Camry. Ale to w ostateczności.
A za MR2 3 lata temu dałem 13,500zł. Kupiłem w Polsce, a auto w kraju od 1996 (dlatego wbity "składak") - głupi okres był wtedy. Auto w stanie dobrym (mechaniczno-blacharskim) z lat 1990-1993 powinno kosztować 12-14 tys. Nowsze są rzadkie i cena znacznie rośnie wraz z rocznikiem.
Jeśli pytanie dotyczyło Rovera, to sorry za wcięcie
Volvo S60
Land Rover Defender 110
Land Rover Defender 110
Co do Rovera 75 to dałem za niego 5400EU , jestem drugim właścicielem, auto nie byłe bite i mam wszystkie rachunki z serwisu. Co do części to nie ma żadnego problemu, dostępność i cena jak do każdego innego auta. Zresztą Chińczycy zaczęli produkcję tego samochodu na wykupionej licencji pod nazwą Roewe 750
http://www.austin-rover.co.uk/index.htm ... indexf.htm
Jeśli te pytanie dotyczyło MR2 to przepraszam za off topa
http://www.austin-rover.co.uk/index.htm ... indexf.htm
Jeśli te pytanie dotyczyło MR2 to przepraszam za off topa
Czerwone są szybsze... YZF600R thundercat + oval carbon laser exhaust onboard 
Nissan narazie sold ;(
Rover 75 - dupowóz
Nissan narazie sold ;(
Rover 75 - dupowóz
- Reanimator
- Coś już wiem

chodziło mi o rovera