http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-SR20 ... 5405QQrdZ1
Nie rozumiem Amerykanów na co oni tną te samochody w pół???:/ Mają duży wybór silników ale moim zdaniem to jest bez sęsu bo zapłacić za silnik albo połowe samochodu i potem jeszcze sprowadzić do kraju.
Zobaczcie!!!
Moderator: Moderator
-
Star
Hmmm Cziko, a może ty coś ze swoich zbiorów zamiast ciąć to przerobisz na kanape, szafke lub inny mebel?
. Dzięki nowym uslugom trafisz do wiekszej grupy ludzi
.
- Maciek VMax
- Coś już wiem

A ja uważam że to bardzo fajny pomysł bo za niewiele więcej kasy niż za sam silnik mamy wszystkie elementy blacharskie, wiązkę i gadżety. To tak jakby kupić dobrze zrobioną furę tylko trzeba te graty przełożyć do swojej. Łatwiej też sprawdzić stan, przebieg i przeszłość silnika. I dla importerów też łatwiej bo się nie bawią w rozbiórkę tylko szlifierka kątowa, palnik i jazda. 
GO FAST.... OR GO HOME.
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
To normalne ze sie tak robi bo przesyłka w kontenerze jest o wiele tańsza i jest wszystko w komplecie .
Front clipów to jest sporo na rynku japońskim - oni sie pozbywają złomu w tym przypadku a nie samochodu itp itd.
Front clipów to jest sporo na rynku japońskim - oni sie pozbywają złomu w tym przypadku a nie samochodu itp itd.
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
-
synek
dobre to sa ich cwiartki i nie widze wtym nic dziwnego kupuja to pewnie w cenie złomu i napewno cło jest inne
Niestety najwiekszy problem jest w tym zeby znalezc 1-go dostawce i sie z nim dogadac !
Juz dostalem propozycje zlatwienia takich "wynalazkow" ale boje sie ze temu niepodolam bez wizyty w japonii! wiec chyba juz dzis zarezerwuje bilet do Jap !Im wczesniej przed wyotem tym taniej
ktos ma ochote na zakupy w japonii ?
PS ta s13 ma zajefajny sterownik klimy !!
edit 1.0 !!
jest lepiej !! niestety nieznam jeszcze cen! no i wiekszosc to sr20det red top w budzie s13 !!
Czy ktos ma jakiez szczegolne wymagania?? s13 s14 s13 z SR20DET BT !
Piszcie smialo a SPROSTAM WASZYM WYMAGANIOM !!!
HOT IMPORT GURU
Juz dostalem propozycje zlatwienia takich "wynalazkow" ale boje sie ze temu niepodolam bez wizyty w japonii! wiec chyba juz dzis zarezerwuje bilet do Jap !Im wczesniej przed wyotem tym taniej
PS ta s13 ma zajefajny sterownik klimy !!
edit 1.0 !!
jest lepiej !! niestety nieznam jeszcze cen! no i wiekszosc to sr20det red top w budzie s13 !!
Czy ktos ma jakiez szczegolne wymagania?? s13 s14 s13 z SR20DET BT !
Piszcie smialo a SPROSTAM WASZYM WYMAGANIOM !!!
HOT IMPORT GURU
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
s13 z SR20DET
ile by wyszło za taki zestaw ?
ile by wyszło za taki zestaw ?
powrót do korzeni ?
- Maciek VMax
- Coś już wiem

Pająk, ja się piszę na używany gwintowany zawias do S14 z JDM
w dobrych pieniądzach.
GO FAST.... OR GO HOME.
Wydech HKS taki jak ma gościu w srebrnej s13 z forumowego linku "Drift Icon"
Może dobrą rozpórke na przód...
Joe Satriani-Strange Beautiful Music...
Podaj prosze linka bo niemoge odnalezc !krisso pisze:Wydech HKS taki jak ma gościu w srebrnej s13 z forumowego linku "Drift Icon"
Niedlugo beda w ofercie cat back'i do s13 i s14
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
Chodziło o ten WYDECH
Ile coś takiego może kosztować? On ma przelotowy cały ale ja mówie tylko o tłumiku końcowym??
Ile coś takiego może kosztować? On ma przelotowy cały ale ja mówie tylko o tłumiku końcowym??
Jesli to ma byc oryginal cat back HKS to cena zaczyna sie od 450$(taka cene ma oryginalny APEXi DUAL dedykowany do s13) lub wiecej +przesylka i clo !
Czyli 2500zl musisz liczyc !!
Jesli interesuje Cie wierna kopia to juz niedlugo beda za ok 800zl
china made !!
Czyli 2500zl musisz liczyc !!
Jesli interesuje Cie wierna kopia to juz niedlugo beda za ok 800zl
Lubie dobre kopie
Ale trzeba przyznać że jemu ładnie mruczy...ja tez tak chce