mam nissana sunny n14 i trochę mnie denerwooją przednie lampy. Czy są na rynku dostępne np soczewki do tego mogelu? jak tak to gdzie (adres internetowy) moge takowe znaleźć.
I czy istnieją jakieś pełne BODYKIT'Y do N14 5d?
lampy do mojego N14
Moderator: Moderator
Proponuje usunac topic za pare dni moze ktos sie zglosi jeszcze z pomoca na zadane pytanie.
-
F.Bekier
to co to jest? Forum klubu małych fiatów? czy jak widzę w tytule nissan klub turbokillers? Jakoś nie qumam tego ale co tam jestem tylko blondynem!
To jest forum sportowych nissanów głównie 200sx i 300zx , sporadycznie 100nx. Jest jedna almera i jedna primera , wiec cięzko bedzie pomóc jesli chodzi o sunny.F.Bekier pisze:to co to jest? Forum klubu małych fiatów? czy jak widzę w tytule nissan klub turbokillers? Jakoś nie qumam tego ale co tam jestem tylko blondynem!
jest sunny ==młodego==Maretzky pisze:To jest forum sportowych nissanów głównie 200sx i 300zx , sporadycznie 100nx. Jest jedna almera i jedna primera , wiec cięzko bedzie pomóc jesli chodzi o sunny.F.Bekier pisze:to co to jest? Forum klubu małych fiatów? czy jak widzę w tytule nissan klub turbokillers? Jakoś nie qumam tego ale co tam jestem tylko blondynem!
do niego wal...a czego chcsz ?xeny?socewki? to robią ludzie do kazdego auta prawie
I will always keep U in my heart daddy!!
chcesz wkład kłowy albo na synchro do japończyka? odezwij sie na PW
chcesz wkład kłowy albo na synchro do japończyka? odezwij sie na PW
Bekier, chyba jesteś na BAKIER z google.pl...F.Bekier pisze:to co to jest? Forum klubu małych fiatów? czy jak widzę w tytule nissan klub turbokillers? Jakoś nie qumam tego ale co tam jestem tylko blondynem!
poza tym tutaj piszą ci co mają turbodoładowane motory i pociągają ich KM, Nm, wartości x metrów/sek do kwadratu i przeciążenia powyżej 1G bo w tym siedzi duch sportowej jazdy, a nie jakieś durne lampy które tylko świecą i pomogają w tym żeby nie przejachać pijanego pieszego. Polecam forum NissanKlub Polska, sekcja Sunny.
http://www.nissanklub.pl/forum/viewforu ... 68d1bd2bef
Dziwne, bo w klubie są blondyni, którzy kumają. Może oni sąinnymi blondynamiF.Bekier pisze: Jakoś nie qumam tego ale co tam jestem tylko blondynem!
TURBOKILLERS - TURBO KILLERS -
Turbo - turbosprężarka
Killers - to vhyba kumasz.
Pozdro i no offence, ale jakbyś poczytał trochę stronę główną to byś się zorientował i nie narzekał, że kolor włosów jasny.
EMWU is dead
-
--Mlody--
body kit do 5d nie istnieje, a nawet jakby istnial to porazal by swoim wiesniackim zarysem . Soczewki seryjnie nie istnialy raczej na pewno, podobno mozna cos rzeźbic adaptujac je z fiata punto II , przerabiajac lampy i polerujac szklo. Wiecej poczytasz na stronie www.nissanklub.pl , wiem ze ktos zrobil takie cos w primerze, wiec czemu w sunny by sie nie dalo
Pozdr.