Pomoc w wyborze tematu pracy licencjackiej

Moderator: Moderator

wretched
Coś już wiem
Coś już wiem

Najlepiej przejdę od razu do rzeczy, jestem obecnie na 3 roku owego kierunku i dostałem dziś olśnienia, że mój temat jest totalnie do bani.

Brzmiał on "Szanse zawodowe absolwentów kierunków humanistycznych UKW na znalezienie pracy w zawodzie".

Po owym stwierdzeniu, że mój temat już zupełnie mi się nie podoba nastała pustka i niemoc twórcza, tak więc wszelkie sugestie jaki temat najlepiej związany z doradztwem personalnym mógł by być "moim" tematem mile widziane

Proszę o poważne potraktowanie tematu, biorąc pod uwagę, że cała moja koncepcja pracy poszła do kosza mam tydzień na znalezienie nowego i napisania koncepcji;)
Awatar użytkownika
erison
Postojebca
Postojebca

na pytanie "Szanse zawodowe absolwentów kierunków humanistycznych UKW na znalezienie pracy w zawodzie".

odp. Brak

Co najwyżej możesz im doradzić w którym okienku zarejestrować się jako bezrobotny.

Łukasz to jest forum motoryzacyjne.
wretched
Coś już wiem
Coś już wiem

Kij tam, może ktoś ma dziewczyne/żone/kogoś w temacie, i chodzi o zupełnie inny temat, bo ja wiem że szans nie ma :D
Awatar użytkownika
mielnik
Stały gość
Stały gość

Zastanów się nad tym co Cie interesuje i o tym pisz, a pójdzie Ci super łatwo :)
Awatar użytkownika
kolosezw
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

mielnik pisze:Zastanów się nad tym co Cie interesuje i o tym pisz
awaryjnosc silnikow w modelu nissan 200sx. fakt, czy mit?
mozna by i doktorat zrobic, a pozniej habilitacja i profesura juz z gorki :lol:
Obrazek
wretched
Coś już wiem
Coś już wiem

Kurde żebym tylko był na odpowiednim kierunku :roll: Niestety matematyka to definitywnie nie moja dziedzina.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”