Samochód i zwierze
Moderator: Moderator
......................?
w polsce....?
zapnij go pasem i wsio...
albo bagaznik, tylko gorna klapke odlacz zeby mial swiatlo/widok
ps - zwierzakom zdarza sie puscic pawia w samochodzie.

w polsce....?
zapnij go pasem i wsio...
albo bagaznik, tylko gorna klapke odlacz zeby mial swiatlo/widok
ps - zwierzakom zdarza sie puscic pawia w samochodzie.

Ostatnio zmieniony czw 01 mar, 2012 19:42 przez ODINN, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Nie ma co sie spinać. Byle zwierzakowi było wygodnie.
Mój owczarek niemiecki kocha jeździć autem i podczas jazdy bardzo chce "ugryźć" inne jadące z naprzeciwka samochody. No i przez to w starym aucie wybił tylną szybę w drzwiach i wypadł na drogę
dobrze, że nic nie jechało w tamtym momencie z naprzeciwka, psu nic się nie stało a ja w szoku 
s13 SR20DET
najprościej otwórz drzwi, niech piesek wskoczy, sam się ułoży gdzie mu wygodnie i będzie podziwiał widoki za oknem
u mnie na przykład jak piesek jeździ to w kombi, więc ma cały bagażnik dla siebie
nie zaszkodzi też uchylić delikatnie okna tam gdzie będzie siedział, pies się męczy w ciepłym samochodzie
jak ktoś częściej podróżuje ze zwierzakiem, to widziałem gdzieś do kupienia specjalne do tego celu pasy

u mnie na przykład jak piesek jeździ to w kombi, więc ma cały bagażnik dla siebie
nie zaszkodzi też uchylić delikatnie okna tam gdzie będzie siedział, pies się męczy w ciepłym samochodzie
jak ktoś częściej podróżuje ze zwierzakiem, to widziałem gdzieś do kupienia specjalne do tego celu pasy
znam to aż za dobrzetapicerkę sprzątałem dobre kilka dni
- MORDA
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Proszę bardzo

A na poważnie to ja tylko otwieram tylne drzwi i mój Labrador sobie wskakuje i śpi
Lubi jeździć samochodem, nie raz też z przodu siedzi, dopilnuj tylko by mu wygodnie było 

A na poważnie to ja tylko otwieram tylne drzwi i mój Labrador sobie wskakuje i śpi
Ostatnio zmieniony czw 01 mar, 2012 21:13 przez MORDA, łącznie zmieniany 1 raz.