Myjnia wrocław

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Fabisz
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Mój bardzo dobry znajomy otwiera właśnie myjnie parową więc i wam przekażę informację o tym wydarzeniu :

Pragniemy zaprosić Was - użytkowników pojazdów mechanicznych bliżej nie określonych, fanów motoryzacji lub sportów motoryzacyjnych na oficjalne otwarcie "The Wash" nowej myjni nie tylko samochodowej w naszym pięknym mieście Wrocław.

UWAGA! KTO PIERWSZY TEN LEPSZY!
Pierwszy klient(o godzinie 16) mycie gratis!
Każdy kolejny klient - mycie za symboliczną "dyszkę" :)
Myjemy do granic możliwości!!

O godzinie 18 konkurs!Najbardziej UP*******NE autko myjemy w środku i na zewnątrz za frytki w celach pokazowych!

O godzinie 19 kolejny konkurs! Myjemy za darmo najdziwniejszy pojazd którym użytkownik do nas nadjedzie!

Do wygrania kupony rabatowe na usługi The Wash w konkurencjach bliżej nie znanych;)

O 20 zapraszamy na otwarcie symbolicznego szampana, odpalamy grilla więc kto ma ochotę niech zabierze ze sobą mięsiwo i czego dusza zapragnie;)
Godzina zakończenia nieznana!

Całość uprzyjemni nam dobra nutka, miłe towarzystwo, wspólne tematy dotyczące motoryzacji oraz doza dobrego humoru!!

W razie potrzeby (trudności z dotarciem, wątpliwości) prosimy o kontakt pod numerami 601 995 952 Polar , 501 168 722 Twister, 605821497 Fabisz

Dojazd autobusami numer 609 oraz 109 ze świebodzkiego ewentualny powrót w nocy 249.

Mapka dla gości mobilnych:

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&m ... 880e454e29

Krótko o myjni:

Dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologii mycia parą o zawartości wody 5% jesteśmy w stanie usunąć każde zabrudzenie będąc zarazem bezpieczni dla karoserii oraz elementów elektrycznych podatnych na wilgoć. Po umyciu auto jest idealnie suche i wypolerowane (brak zacieków oraz smug).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”