jak w opisie jesli ktos nie ma kasy na kino lub nie chce wydawac a chce obejrzec f@st Five. trzeba dodac
http://www. +
kino-online.name/index.php?podstrona=wyswietl&id=11781
napisalem tak celowo zeby zasad nie naruszyc
f@st
Moderator: Moderator
dobra, dobra - Diesel gra - sami nie chcecie, to kobity was zaciągnąBullseye pisze: do kina raczej nie warto
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
- borimichal
- -#Moderator

a ja i tak pojde do kina,moze i głupie ale co tam 
- kamyk1988
- Coś już wiem

moim skromnym zdaniem, jak dla mnie ten film jest jedna z lepszych czesci tej sagii, oczywiscie nie tak dobra jak pierwsza czesc, ktora byla najlepsza, ale zaraz za nia i tokio drift. Poswiecilem sie i obejrzalem w slabej jakosci, ale mimo to z mila checia wybiore sie jeszcze raz do kina. Obsada powala na nogi a zakonczenie zajebiste...
no i juz jest info, ze bedzie 6 czesc, ktora zapowiada sie ciekawie zwazywszy na koncowke piatki... 
grunt to przylansować się w s13 przed kinem 
Ostatnio zmieniony śr 04 maja, 2011 11:24 przez rtuber, łącznie zmieniany 1 raz.

Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
- MORDA
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Ja również się poświęciłem i oglądnąłem film w kiepskiej jakości bo kurde nie mogłem wytrzymać hehe
Do kina i tak pojadę na bank, co do filmu mi się bardzo podobał, jedna z lepszych części tej sagi 
-
Bullseye
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Powie mi ktoś tylko czy to kontynuacja Tokio Drift ? (tam jak wiemy na koniec Diesel miał się ścigać z tym typkiem)
PS Tokio była najbardziej nie udaną, koleś jedzie do Japonii i od tak dostaje wypasioną furę i momentalnie staje się drift masterem
Boże czemu swiat nie jest na podstawie filmu robiony 
PS Tokio była najbardziej nie udaną, koleś jedzie do Japonii i od tak dostaje wypasioną furę i momentalnie staje się drift masterem
Mnie się podobał bo większość dryftowych scen wykonywał Keiichi Tsuchiya i nadzorował wszystko od tej strony a historyjka jest dla mnie częścią poboczną. Tak już jest że nowe filmy to w większości przypadków to crap z za dużo ilością akcji i głupkowatą treścią.
- Artur1020
- Postojebca

- Kontakt:
Bullseye pisze:Powie mi ktoś tylko czy to kontynuacja Tokio Drift ? (tam jak wiemy na koniec Diesel miał się ścigać z tym typkiem)
PS Tokio była najbardziej nie udaną, koleś jedzie do Japonii i od tak dostaje wypasioną furę i momentalnie staje się drift masteremBoże czemu swiat nie jest na podstawie filmu robiony
nie kontynuacja tokyo drift, tylko tego co kradli cysterny "Szybko i wściekle"
Niesz sztuka zabić muche przednia szyba tylko boczną =)))
jak dla mnie ciut słabo. Co raz mniej motoryzacji, a co raz więcej innych wątków 

A ja mam fajną jakość z literkami.
Jeszcze nie widziałem ale po urywkach widać, że jakość jak najbardziej OK
Na dniach się skusze
Jeszcze nie widziałem ale po urywkach widać, że jakość jak najbardziej OK
Na dniach się skusze
A ja będę na premierze dzisiaj w kraku i bardziej ciekawi mnie co pokażą chłopaki z D1KRK przed filmem 
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
na pewno pokażą auta 

[/center]