Co was wkur*ia.....

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
MORDA
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Zdecydowałem się jednak założyć temat ( bo to co napisałem na shoucie przeleci szybko i połowa osób tego nie przeczyta)

Napisze to bo to co mi się przytrafiło po niekąd uderza we wszystkich z nas... (posiadaczy nysek) Qrwa jego mać , byłem sobie na Kozubniku (opuszczone Hotele w okolicach bielska-białej) Wyszedłem sobie na 4 piętro i luknąłem na taras , patrze się a tam około 40 samochodów marki Audi, zrobili sobie zlot.... Nie było by nic w tym złego ale jak usłyszałem jak napierdzielali się że po co mi te spojlery , że mam 70HP pod maską itp itd.... (choć niektórzy oglądali Nyskę i im się podobała) Już chciałem im powiedzieć że bez problemu z tymi całymi Audi 80 się mogę sprawdzić jak chcą.... ale nie chciałem im przykrosci robić... :p
i ogólnie że co to jest za auto Nissan, (mówili to w większości posiadacze modeli Audi 80 heh:p) Jak szedłem do Nyski to zmierzyli mnie wszyscy , coś tam poburczeli heh matoły.... co innego jak bym to miał zgnite albo coś..... Jak mój Nissan przeszedł testy w firmie DRAG na reklame firmy (cały czas myślę czy się zgodzić heh) 30-40%zniżki dają na fele za oklejenie auta, to raczej nie mam brzydkiej Nyski. Ale co takim ludzią można powiedzieć.... Głupszym się ustępuje , więc nie odzywałem się nic i pojechałem do domu. Będę miał zdjęcia bo kumpel który ze mną był porobił zdjęcia jak moja biedna Nyska musiała między nimi stać :(
Ostatnio zmieniony ndz 09 maja, 2010 19:18 przez MORDA, łącznie zmieniany 2 razy.
trabirider
Stały gość
Stały gość

ciekawe jak by tam stał nowy GTR czy by mówili co to nissan :D , Ja sie takimi sprawami głowy zawracam bo każdy chwali to co ma
Awatar użytkownika
Igorek
Coś już wiem
Coś już wiem

mnie z kolei wkurzają typy które myślą że są fajni posiadacze samochodów typu BMW e36 1,6 gaz albo jakieś calibry itp. Stoją np. pod szkołą okna otwarte manieczki rozkręcone na maksa że aż rdza odpada, start oczywiście z piskiem a przy tym wydzior który wyje aż w uszach dzwoni a samochód ma kwadrans do setki.
Nie lubie też tego ze posiadacze niektórzych samochodów najcześniej BMW tych starszych roczników , twierdzą że BMW jest dla mistrzów i każde światła są ich a wszystkie inne marki to ścierwo ...
Kto hamuje ten przegrywa !
Awatar użytkownika
manin
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

IGOREK . Co do posiadaczy BMW to każdy ci powie że BMW się nie psuje tylko ma FOCHA :D
Kazdzy kto ma dziure w D..pie kupuje BMW albo VW golfa i potem sie lansują z zimnymi łokciami :D
POZDR 600 dla wszytkich posiadzaczy 200sx :mrgreen:
Awatar użytkownika
xZealoTx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Niedzielni Kierowcy są Irytujący, nie patrzą w lusterka, a Nissany są wszędzie :-/ i trzeba hamować
Niskie, Szerokie... i jedzie się Bokiem
S14a in Progress (4%)
Honda CB600F Hornet (94bhp) (100%)
Awatar użytkownika
domino
-#Administrator
-#Administrator

"a kto hamuje ten przegrywa" cytat podpisów jednego z chlopaków z tego forum
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.

www.oknadomino.pl
Awatar użytkownika
ige
Postojebca
Postojebca

ha co do bmw
to dzis zrobilismy sobie maly drift day na pobliskim lotnisku

no i moj koleszka z ekipy ma m3 e36 i po spaleniu 5kompletow oponek.....
panewka wyjechala HA ! a ponoc tylko nissany to taka panewkowa lipa :D

a oleju do tego mpowera to wchodzi 8l i byl zmieniany czesto i ma chlodnice

ale przyznac trzeba ze na krotkim dyfrze to podaje to auto bardzo dobrze i obejdzie wiekszosc s13,14
Ostatnio zmieniony ndz 09 maja, 2010 20:53 przez ige, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MORDA
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

ige pisze:ha co do bmw

ale przyznac trzeba ze na krotkim dyfrze to podaje to auto bardzo dobrze i obejdzie wiekszosc s13,14
Muszę powiedzieć że nie jestem fanem BMW ale M3 to szatan :)
manin pisze:IGOREK . Co do posiadaczy BMW to każdy ci powie że BMW się nie psuje tylko ma FOCHA :D
Kazdzy kto ma dziure w D..pie kupuje BMW albo VW golfa i potem sie lansują z zimnymi łokciami :D
POZDR 600 dla wszytkich posiadzaczy 200sx :mrgreen:
Hehe z tym Fochem to dobre :D A każdy posiadacz Nyski ci powie o chorobie WŚCIEKŁYCH PANEWEK :D hehe

xZealoTx pisze:Niedzielni Kierowcy są Irytujący, nie patrzą w lusterka, a Nissany są wszędzie :-/ i trzeba hamować
Dokładnie. Ja ostatnio się nawdziałem na takiego ale nie powiem było na centymetry.... Takim to powinni prawka odbierać do szczału !
domino pisze:"a kto hamuje ten przegrywa" cytat podpisów jednego z chlopaków z tego forum
Dokładnie rzecz biorąc to Igorka :) hehe
Awatar użytkownika
m0rr1s
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

ze mnie sie smiali, ze turbine chłodze ;(

az rodzice jednego z kolegow musieli kupic nowe turbo do sharana bo wygladalo jakby strumień piasku przeleciał przez nie na pełnych obrotach :D - nie chłodzili :D

no i irytujące było, że śmieje się taki posiadacz poloneza, ktorego to fragment drzwi trzyma się na drewnianej listwie przybitej gwoźdźmi do reszty ;|
no ale ja na to zlewam ciepłym moczem w siku falistym... niech myślą, że deszcz pada.
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.
Obrazek
Awatar użytkownika
borimichal
-#Moderator
-#Moderator

to miał 3.0 czy 3.2 ?? 3.2 podobno chodzi o wiele lepiej
Znajomy tez ma silnik i cały zawiech z M`ki 3.0 w budzie zwykłej e36coupe(podobno lzejsza od ori M3 ) a objechalismy go CA z gt28rs na tym smiesznym kompie z
4mapami-wtedy wpadł w manie jej odchudzania :P

A co do tematu to tyle z tego maja co sie posmieja.
Wiem ze jak wyyjezdzam swoja fura to ciezko spotkac na drodze cos co by było szybsze
W dobie internetu to sa juz chyba nawet kluby fiatów pandy i pewnie sie spotuja zwyklymi pandkami(majac ogromna frekwencje) :P (tak samo jak i innych reno,a4 clubów itp itp)

A morda uwazaj bo czasem wjezdzaja milicjanci na kozubnik i sypia mandatami ;)
Awatar użytkownika
MORDA
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

borimichal pisze:

to miał 3.0 czy 3.2 ?? 3.2 podobno chodzi o wiele lepiej
Znajomy tez ma silnik i cały zawiech z M`ki 3.0 w budzie zwykłej e36coupe(podobno lzejsza od ori M3 ) a objechalismy go CA z gt28rs na tym smiesznym kompie z
4mapami-wtedy wpadł w manie jej odchudzania :P

A co do tematu to tyle z tego maja co sie posmieja.
Wiem ze jak wyyjezdzam swoja fura to ciezko spotkac na drodze cos co by było szybsze
W dobie internetu to sa juz chyba nawet kluby fiatów pandy i pewnie sie spotuja zwyklymi pandkami(majac ogromna frekwencje) :P (tak samo jak i innych reno,a4 clubów itp itp)

A morda uwazaj bo czasem wjezdzaja milicjanci na kozubnik i sypia mandatami ;)

Bori własnie wyjechali dzisiaj heh :D stoje obok Nyski i se myśle lipa ... (to było przed tymi całymi Audiowcami :P) i nagle kumpel woła qrwa Morda psy, podjechali i o dziwo nie dali mandatu tylko sie mnie spytał czy mam tu rodzine albo cus , i wygonił na dół :p I powiedział " Żeby mi to było ostatni raz" :D hehe

EDIT

Zapomniałem dodać że godzinkę po tym jak mnie wyrzucli na dół , to wjechałem znowu i wtedy te audiany przyjechały. Ogólnie to mi się dupło że mi mandatu nie dowalili :D
Pozdr!
Ostatnio zmieniony ndz 09 maja, 2010 22:17 przez MORDA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ige
Postojebca
Postojebca

bori
3.0 286km
tez swap do budy zwyklej e36, wnetrze wypatroszone, zaspawany dyfer

a co do ca z gt28rs vs reszta swiata heh to ja mowilem wiekszosc a wiekszosc rs nie ma :D
natomiast 300zx na 2xgt25 dostal w dupe ale to ciezka krowa :D
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Awatar użytkownika
domino
-#Administrator
-#Administrator

moj szwagier tak robi teraz
kupił w dobrym stanie e36 i z angli M-power i juz kończa silnik+osprzet zawias hamulce klatka zobaczymy co wyjdzie
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.

www.oknadomino.pl
Tomek89
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Mnie wdybia : co ty ciągle przerabiasz, kombinujesz , na co ci tyle mocy, utopiłeś furgonetkę hajsu w tym sztruclu, i tak w garażu kwitnie, staruszka kupiłeś, kupił byś sobie coś na ropę, na co ci te części, niewygodne i głośne to, tej mocy i tak nie wykorzystasz , pali jak smok.......

a gdy czasem przycisnę:
Wariat! szaleniec, napinacz, rodzice kupili, chcesz się zabić

co tu pisać wielce
Rice is nice
Obrazek
Awatar użytkownika
Binio_
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy
Kontakt:

Nie napinajcie się , stanie kiedyś taki jeden na światłach i dostanie ostro po dupie to później nic nie będą mówić i tyle.

A nawet jeśli będą to co to kogo obchodzi , kupiłeś nissana bo miałeś taki kaprys i tak chciałeś i to sie liczy dla Ciebie , co Cie obchodza goscie w audi.
Ale skoro jezdzisz tam ciagle to znaczy ze jednak Cie obchodzi....

Zapytaj sie ich tylko czy przelecą sekwencje zakrętów bokiem i tyle w temacie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”