Napisze to bo to co mi się przytrafiło po niekąd uderza we wszystkich z nas... (posiadaczy nysek) Qrwa jego mać , byłem sobie na Kozubniku (opuszczone Hotele w okolicach bielska-białej) Wyszedłem sobie na 4 piętro i luknąłem na taras , patrze się a tam około 40 samochodów marki Audi, zrobili sobie zlot.... Nie było by nic w tym złego ale jak usłyszałem jak napierdzielali się że po co mi te spojlery , że mam 70HP pod maską itp itd.... (choć niektórzy oglądali Nyskę i im się podobała) Już chciałem im powiedzieć że bez problemu z tymi całymi Audi 80 się mogę sprawdzić jak chcą.... ale nie chciałem im przykrosci robić...
i ogólnie że co to jest za auto Nissan, (mówili to w większości posiadacze modeli Audi 80 heh:p) Jak szedłem do Nyski to zmierzyli mnie wszyscy , coś tam poburczeli heh matoły.... co innego jak bym to miał zgnite albo coś..... Jak mój Nissan przeszedł testy w firmie DRAG na reklame firmy (cały czas myślę czy się zgodzić heh) 30-40%zniżki dają na fele za oklejenie auta, to raczej nie mam brzydkiej Nyski. Ale co takim ludzią można powiedzieć.... Głupszym się ustępuje , więc nie odzywałem się nic i pojechałem do domu. Będę miał zdjęcia bo kumpel który ze mną był porobił zdjęcia jak moja biedna Nyska musiała między nimi stać