ku*** ... nawet tutaj pada snieg...
Moderator: Moderator
jak tam temperaturka panowie? ktos dyma na lancuchach? 
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
aha. przy okazji, mi ten snieg krzaczy explorera strasznie.
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
u mnie -17 i wiatr
w nysce zimowe opony i 100kg piachu w bagażniku i niestety jeździć się nie da zbytnio
przydałby się jakiś sky z napędem awd 
Gdańsk -17 śnieg leży od wczoraj i na dodatek parę boczków na placu zaliczonych celem rozgrzania silnika 
- DarekAMS
- Coś już wiem

- Kontakt:
Słupsk -19 też w śniegu , zaczyna mi wariowac wkaźnik doładowania, raz jest dobrze , raz skacze na podciśnieniu a czasem tylko mruga i wskazówka leży
Ale auto po tygodniu stania odpaliło pieknie , tyle że drzwi otwierałem prawie godzine
Pomógł dopiero czajnik z gorącą wodą
Pomógł dopiero czajnik z gorącą wodą
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
-16 od północy, -18 od południa... w Nismo jedynie problem z wpasowaniem kluczyka w zamek mam... i ostatnio czujnik ABS dał dupy, odpaliłem auto, a ABS był niesprawny..
re-odpalenie naprawilo usterke...
druga zima w nismo, nadal strach mi nim jezdzic bo non stop bokuje...
druga zima w nismo, nadal strach mi nim jezdzic bo non stop bokuje...
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.

z ABS mialem to samo wczoraj 
u mnie slizgawica hehe wczoraj jedzilem jeszcze na letnich to jest istna masakra jesli chodzi o taka normalna jazde, tamtego roku nie mialem okazji pojezdzic na letnich w sniegu zeby porownanac z zimowkami a w tym roku zima mnie zaskoczyla haha i powiem wam ze roznica jest kolosalna
w poniedzialek wleca zimowki bo garaz zajety a na dworze robic to troche przebaneee
u mnie slizgawica hehe wczoraj jedzilem jeszcze na letnich to jest istna masakra jesli chodzi o taka normalna jazde, tamtego roku nie mialem okazji pojezdzic na letnich w sniegu zeby porownanac z zimowkami a w tym roku zima mnie zaskoczyla haha i powiem wam ze roznica jest kolosalna
w poniedzialek wleca zimowki bo garaz zajety a na dworze robic to troche przebaneee
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
NISMO chodzi wysmienicie, ale rok temu zaraz po kupnie, na lenich łysych oponach to było mega 15km/h po miescie w dzień bo strach 
za 6 Dni mam pierwszą rocznice, moje małe czerwone
za 6 Dni mam pierwszą rocznice, moje małe czerwone
Niskie, Szerokie... i jedzie się Bokiem
S14a in Progress (4%)
Honda CB600F Hornet (94bhp) (100%)
S14a in Progress (4%)
Honda CB600F Hornet (94bhp) (100%)
- roball
- Postojebca Nałogowy

A mnie się aura bardzo podoba,
W Krakowie korki zmniejszyły się o 1/3,
bardzo delikatny strzał ze sprzęgła i walę boki na każdym rondzie,
jazda przez miasto stała się czystą przyjemnością
poproszę tak do końca marca z temp. -20..
W Krakowie korki zmniejszyły się o 1/3,
bardzo delikatny strzał ze sprzęgła i walę boki na każdym rondzie,
jazda przez miasto stała się czystą przyjemnością
poproszę tak do końca marca z temp. -20..
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
a zombie zombie zombie...
u mnie -18 śniegu dosyć sporo bo i na kompie mi pada
a to druga zima nyską pierwsza zima szok jak tym się jeździ otwarłem zapasową oponę i wsypałem miech piasku jakoś jeździła a teraz mam zabudowę car audio dwa głośniki 10 kg+ wzmacniacze dwa 14kg + kondensator 5kg i zbudowane wszystko z płyty mdf o gr 2,5cm 30kg daje nam to 59kg o kablach to nie wspomnę i śrubach
ale równy rozkład masy na tyle i autko na śniegu trzyma się jak przyklejone prawie zawszę 
Ostatnio zmieniony ndz 20 gru, 2009 08:39 przez kali, łącznie zmieniany 1 raz.