Wiec zaczne od tego ze duzo osób pyta sie mnie o warsztaty w okolicach warszawy które naprawiaja 200sx:
Zmiana kwatery przez JSS z ulicy jutrzenki na ul. emaliowa a oto nowy adres:
-Ul. EMALIOWA 15 tel 602-702-985, 424-44-76.
Warsztaty
Moderator: Moderator
Ostatnio zmieniony śr 23 cze, 2004 14:42 przez Fila., łącznie zmieniany 2 razy.
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
Jak komuś będzie się chciało przyjechać do gdyni to możemy sie umówic i chetnie pogrzebie przy jego 200sx-ie
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
Jak najbardziej polecam ten warsztat!!! Żadnych zbędnych fajerwerków ale na parkingu widziałem raz cztery Supry (w tym tę najsłynniejszą). Jacek (właściciel) przygotowuje 200 SX'a, który jeździ w Modlinie. Sympatyczny człowiek i można z nim wszystko załatwić. POLECAM!!!Fila. pisze:
-ul. jutrzenki 81 tel 602-702-985 ( warsztat polecony przez znajomego który ma 200sx włascicielem jest jego znajomy który zajmuje sie od dawna japonskimi sportowymi samochodami)
Tu tylko adresy podawac nie pisac bo sie zrobi oftop znowu 
Wiec tak jezeli komus sie zepsuje samochod w obrebie warszawy i bedzie chciał lawete to jest nr do kolesia który jest znajomym Jacka i Rafała i w granicach 100 zł odcholuje do warsztatu na jutrzenki..
Tel: 601 221 621 TOMEK
Tel: 601 221 621 TOMEK
- Lukasz
- Stały gość

- Kontakt:
Uwaga na AUTO-MAX(Centrum Aut Japońskich) we Wrocławiu, nie mają pojęcia o 200sx. Jeden z pracowników tego warsztatu stwierdził kiedyś, że NIE MA różnicy między olejem mineralny a syntetycznym, a to nie jeden "rodzynek" jaki tam usłyszałem. W tym warsztacie zalecili mi wlanie mineralnego do 200sx, "bo ma przejechane 160 000". Nie no szkoda gadać. Zresztą GT3500TA i Michal też coś mogą powiedzieć na temat tego warsztatu.

-
o! ping
Bardzo mi przykro to pisać, ale niestety okoliczności mnie zmuszają do oficjalnego stanowiska...
W dziale odradzanych warsztatów dopisuję na podstawie własnych absolutnie OBIEKTYWNYCH doświadczeń ( mogę przytoćzyć przytłaczającą listę przykładów zaniedbań, uchybień, niedociągnieć, problemu z komunikacją, niedoróbek...itd.) firmę..
FORTI tuning&power bez względu gdzie ma swoją siedzibę... koniec przekazu...
Po powody mojej decyzji proszę na priv ( nie będę ich pogrążał na forum)
PS: Nie łączyc Brt'a z tym postem.
W dziale odradzanych warsztatów dopisuję na podstawie własnych absolutnie OBIEKTYWNYCH doświadczeń ( mogę przytoćzyć przytłaczającą listę przykładów zaniedbań, uchybień, niedociągnieć, problemu z komunikacją, niedoróbek...itd.) firmę..
FORTI tuning&power bez względu gdzie ma swoją siedzibę... koniec przekazu...
Po powody mojej decyzji proszę na priv ( nie będę ich pogrążał na forum)
PS: Nie łączyc Brt'a z tym postem.
W Katowicach jest warsztat elektryczny.
Gość naprawdę zna się na rzeczy.
Katowice-Dąb
Ul. Szpitalna 1
POLECAM dla Polski południowej
Gość naprawdę zna się na rzeczy.
Katowice-Dąb
Ul. Szpitalna 1
POLECAM dla Polski południowej
Oby asfalt zawsze był suchy, gładki i lśniący. Amen
-
Anonymous
Uszczelki glowic, turbo i kolektorow, kute i zwykle na zamowienie.
Gimnazjalna 18a Warszawa
Firma standruk
www.standruk.pl jak by ktos chcial zrobic sobie graficzke na autko 
Gimnazjalna 18a Warszawa
Firma standruk
-
Asia Fili
Rewelacyjny Tapicer Samochodowy - Warszawa ul. Żeromskiego 17 [Żoliborz-Bielany za pocztą] tel.835-46-91 facet jest dobry i ma wziecie wiec ma wypelniony terminarz zawsze na 2-3 tygodnie naprzód, odbywa sie to tak: umawia sie z panem na określony dzień i godzinę, przyjezdza, zostawia mu tylnie fotele i fotel pasażera i w ciagu kilku godzin wszystko jest gotowe, wtedy tylko wymiana fotela kierowcy na poczekaniu. koszt nowego kompletu pokrowcow 300zł [jesli ktos chce boczki dodatkowo to 50zl/szt] i przyznam ze facet jest pedantem i zna sie na swojej robocie. tapicerka wyglada jak nowa fabrycznie i jeszcze zajebiscie pachnie. mozna sobie wybierac rozne matierialy, wzory, np. tyl przednich foteli ze skaju itp.
Polecam.
Polecam.
-
lukasz 300zx
A zna ktos moze jakis warsztat co zna sie na japonczykach w okolicach Poznania?
A co do Sosnowca to
Sosnowiec Ul Przejazd 3.
jest to poprzeczna ulicy Sosbieskiego Jest to najlepszy specjalista BMW ale japonce tez robi i to bardzo dobrze.Ma dostep do wszystkich częsci
Sosnowiec Ul Przejazd 3.
jest to poprzeczna ulicy Sosbieskiego Jest to najlepszy specjalista BMW ale japonce tez robi i to bardzo dobrze.Ma dostep do wszystkich częsci
takich ludzi jak ja nie sieje sie jak zboze i nie zbiera kombajnem
Polecam :
- alufelgi-serwis, Katowice, ul.Panewnicka 138 (32)252-44-76. Jest tam młody wporzo koleś ,zresztą właściciel, który jest uczciwy i zawsze doradzi co i jak. B.d.b. regeneruje felgi ,nie idzie nic poznać i robi to w dobrej cenie. Czasem ma ciekawe fele za dobrą cene. Ja np. łyknąłem od niego za 1100 zł 16/9"Borbety z kapciami w d. stanie.Fele idealne z niemiec nie prostowane. Nie jest to moj znajomek poprostu trafilem tam przypadkowo i go polecam.
Niepolecam :
- warsztat,blacharstwo itd. sosnowiec ul.chemiczna (koło parku) .Nie wiem ale dla mnie są partaczami . Nie umieli poradzić sobie z wyciekiem ze skrzyni ,uszkodzili mi sworzeń (osłone gumową) ,dali złe gumy na przegób w wyniku czego sie zniszczył. Wszystko to było w hondzie. Samochód jednak pomalowali mi spoko za co im dzięki. Jednak mechanika słaby ich punkt.
Nie jedźcie też do żadnego mechanika w Czeladzi (koło sosnowca) same partacze i debile.
Jeden powiedział że mam wynalazek i nie podejmuje sie sprawdzenia auta (Honda).
W innym wyszedł młody kolo ,otworzył maske i zdębiał ,ja nie wiem czy on widział w życiu tylko silnik malucha czy kosiarki ?. Ciekawe jakby zobaczył silnik 300 zx na TT albo supry:)
A servis wydawał sie profesjonalny ,biuro itd. sekretareczki. Niestety nie pamiętam ulicy.
jest jeszcze pare małych beznadziejnych warsztacików ,ale nie będe pisał bo i tak tam chyba nikt nigdy nie trafi(mam nadzieje) .
Na florjańskiej,sosnowiec (ukł. wydechowe idt.) jest fachowiec który najebany na maxa robił mi cały ukł wydechowy ,prawie by się spalił i moją furmane .Gość niesamowity chciał się siłować ze mną na rękę i jak wygram to robi mi za pół darmo
Ogólnie partactwo za dużą kasę ,myślałem że tam pojade i im spale ten warsztat. Talent w spawaniu panowie mają ale cały ukł. poskładali mi z niezliczonych kolanek i kawałeczków ,masakra ,zamiast kupić całe rury i je odpowiednio nagiąć i ukształtować.
To narazie tyle. Sprawdzam teraz jeden warsztat na SUchej w sosnowcu ,Narazie mnie nie zawiedli ,ale zobaczymy jak poradzą sobie z 300 Zx
Lakiernicy też są OK. Pomalowali mojemu bratu do połowy przedni bł i nie mogłem się skapnąć w którym miejscu był stary lakier ,a w którym świerzy. Poza tym błotnik tak wyklepali ,że wyglądał jak nowy oryginalny i to jeszcze praktycznie wszytko wyszło z małą ilością szpachli.
- alufelgi-serwis, Katowice, ul.Panewnicka 138 (32)252-44-76. Jest tam młody wporzo koleś ,zresztą właściciel, który jest uczciwy i zawsze doradzi co i jak. B.d.b. regeneruje felgi ,nie idzie nic poznać i robi to w dobrej cenie. Czasem ma ciekawe fele za dobrą cene. Ja np. łyknąłem od niego za 1100 zł 16/9"Borbety z kapciami w d. stanie.Fele idealne z niemiec nie prostowane. Nie jest to moj znajomek poprostu trafilem tam przypadkowo i go polecam.
Niepolecam :
- warsztat,blacharstwo itd. sosnowiec ul.chemiczna (koło parku) .Nie wiem ale dla mnie są partaczami . Nie umieli poradzić sobie z wyciekiem ze skrzyni ,uszkodzili mi sworzeń (osłone gumową) ,dali złe gumy na przegób w wyniku czego sie zniszczył. Wszystko to było w hondzie. Samochód jednak pomalowali mi spoko za co im dzięki. Jednak mechanika słaby ich punkt.
Nie jedźcie też do żadnego mechanika w Czeladzi (koło sosnowca) same partacze i debile.
Jeden powiedział że mam wynalazek i nie podejmuje sie sprawdzenia auta (Honda).
W innym wyszedł młody kolo ,otworzył maske i zdębiał ,ja nie wiem czy on widział w życiu tylko silnik malucha czy kosiarki ?. Ciekawe jakby zobaczył silnik 300 zx na TT albo supry:)
A servis wydawał sie profesjonalny ,biuro itd. sekretareczki. Niestety nie pamiętam ulicy.
jest jeszcze pare małych beznadziejnych warsztacików ,ale nie będe pisał bo i tak tam chyba nikt nigdy nie trafi(mam nadzieje) .
Na florjańskiej,sosnowiec (ukł. wydechowe idt.) jest fachowiec który najebany na maxa robił mi cały ukł wydechowy ,prawie by się spalił i moją furmane .Gość niesamowity chciał się siłować ze mną na rękę i jak wygram to robi mi za pół darmo
To narazie tyle. Sprawdzam teraz jeden warsztat na SUchej w sosnowcu ,Narazie mnie nie zawiedli ,ale zobaczymy jak poradzą sobie z 300 Zx
Lakiernicy też są OK. Pomalowali mojemu bratu do połowy przedni bł i nie mogłem się skapnąć w którym miejscu był stary lakier ,a w którym świerzy. Poza tym błotnik tak wyklepali ,że wyglądał jak nowy oryginalny i to jeszcze praktycznie wszytko wyszło z małą ilością szpachli.