Zapraszam na zlot
STREET TUNING PARTY
16-17 maja 2009 r., 10-18:00
Parking Galerii Gryf w Szczecinie (ul. Wiosenna 32)
WPISOWE - GRATIS
PREZENTACJA SAMOCHODU - GRATIS
WSTĘP DLA PUBLICZNOŚCI - GRATIS
MINI GIEŁDA TUNINGOWA (dla osób planujących sprzedać auto) - GRATIS
Zwycięzca zlotu (najciekawiej stuningowane auto) otrzyma 50 l paliwa i propozycję komercyjnego kontraktu.
Nagrodzimy również na zlocie wlascicieli wszystkich aut należących do KLUBU TUNINGOWEGO ZLOTU.
Samochody będą prezentowane w ustawieniu skośnym. Nie będzie takiej opcji aby samochody stały drzwi w drzwi. Łączny teren jaki jest do parkowania to 5000 m kw.
Zainteresowanym pomagamy znaleźć tanie zakwaterowanie w Szczecinie (noc 16/17.05.2009)
Zgłoszenia można dokonywać indywidualnie i jako cały klub tuningowy.
Wystarczy przesłać: fotkę/ fotki auta + kontakt tel do siebie/ osoby reprezentującej dany klub tuningowy
Zgłoszenia prosze wysylac na adres: rejestracja@szybkie-samochody.szczecin.pl
Kontakt telefoniczny z organizatorem:
Telewizja Internetowa MEWA TV
tel. kom. 792 412 018
tel. 091 433 07 65 [pn.-pt. 10-16]
DODATKOWE INFORMACJE:
http://www.szybkie-samochody.szczecin.pl/15401.html
16-17.05.2009 - Zlot ,,STREET TUNING PARTY''
Moderator: Moderator
-
szybki-wsciekly
- Proszę nie bić nowego

szkoda ze tak daleko bo bym napewno podjechal 
680 km w jedną strone... no ale w szczecinie jeszcze nie byłem moze się skusze... 
- Matt Castillo
- Coś już wiem

- Kontakt:
ja bym z chęcią podjechał ale mam obdarty prawy bok cały 
Suchy chyba żartujesz coś pomyliłeś z ta odległością ja mam do Szczecina 280 kilosów a do Wrocławia jakieś 180 a to nie daje razem 680
hehe
( w sumie jeśli będę wtedy w Szczecinie to na pewno zawinę onucą
)
Suchy chyba żartujesz coś pomyliłeś z ta odległością ja mam do Szczecina 280 kilosów a do Wrocławia jakieś 180 a to nie daje razem 680
( w sumie jeśli będę wtedy w Szczecinie to na pewno zawinę onucą
fakt mój błądMatys1912 pisze:ja bym z chęcią podjechał ale mam obdarty prawy bok cały
Suchy chyba żartujesz coś pomyliłeś z ta odległością ja mam do Szczecina 280 kilosów a do Wrocławia jakieś 180 a to nie daje razem 680hehe
( w sumie jeśli będę wtedy w Szczecinie to na pewno zawinę onucą)
- Matt Castillo
- Coś już wiem

- Kontakt:
szkoda miałem już nadzieje ze zobaczę Twojego nissanka jak bym tam zawitał ...
- Matt Castillo
- Coś już wiem

- Kontakt:
jedzie ktoś z Poznania lub okolic?? lub będzie przejeżdżał przez Poznań po drodze do Szczecina?? bo tak myślę ze można by pojechać w grupie, było by zaj...biście
bo jeszcze nie widziałem więcej niż jednego s13 na raz na drodze
tylko jak latają po torze
bo jeszcze nie widziałem więcej niż jednego s13 na raz na drodze
tylko jak latają po torze
spoko impreza musi byc tylko ciekawi mnie rzeglad zespolow weselnych
ps. my zawsze we 3 smigalismy po olsztynie i na wszystkie ustawki razem wyjezdzamy tyle ze jedna nyska pod zyletki trafila i zostalo nas 2
ps. my zawsze we 3 smigalismy po olsztynie i na wszystkie ustawki razem wyjezdzamy tyle ze jedna nyska pod zyletki trafila i zostalo nas 2
- Matt Castillo
- Coś już wiem

- Kontakt:
kicha i w ogóle
byłem tam z kolegą dziś około 14 akurat zawody na najgłośniejsze nagłośnienie w aucie
do konkursu przystąpiły tylko 4 auta bo zresztą tylko te 4 auta były hahaha
porażka jak nie wiem
co do konkursu to wygrał maluch wycisnął podobno 129 dB ale jakoś nie było tego słychać
oj cieniutko cieniutko może przez pogodę albo przez zorganizowanie się szczecińskich właścicieli dłubanych aut bo wątpię by tylko te 4 auta były w szczecinie po tuningu hahaha
do konkursu przystąpiły tylko 4 auta bo zresztą tylko te 4 auta były hahaha
porażka jak nie wiem
co do konkursu to wygrał maluch wycisnął podobno 129 dB ale jakoś nie było tego słychać
oj cieniutko cieniutko może przez pogodę albo przez zorganizowanie się szczecińskich właścicieli dłubanych aut bo wątpię by tylko te 4 auta były w szczecinie po tuningu hahaha