Pozdrawiam
Identyfikacja Klubowiczów i Klubowiczek
Moderator: Moderator
Pamiętam jak niektórzy poruszali temat klubowych naklejek na szybę w celu łatwej wzajemnej identyfikacji, lecz zostawali odgórnie tłamszeni, a tematy się "zamykały". Czanuję decyzję Władz, ale chcąc jakoś utożsamiać się z klubem (mam nadzieję nie tylko ja) wymyśliłem inny sposób - ramkę pod tablicę rej. Myślę, że z takim dyskretnym akcentem każdy członek klubu niższy, bądź wyższy czułby się wyróżniony na drodze, tak jak przed kompem, a zarazem będzie rozpoznawany przez innych
Jeśli nikt się nie podejmie organizacji zakupu grupowego, chciałem postulować przynajmniej do Zarządu o ustalenie konkretnego wzoru i pozwolenie na samodzielny zakup/zamówienie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jak dla mnie super pomysł, już jestem chetny na jedną pare :]
tigra wątpie czy ktoś zrobi coś takiego... raczej ludzie robią napisy wiec jedyna możliwość to : www.turbokillers.com a po adresie strony nick z forum...
z projektem Tigra nie będzie problemu. Firmy na allegro oferują w tej chwili wszelkie skomplikowane loga.
Ja też poproszę 
ja też bym poprosił takie 
"... gdyby Bóg preferował przedni napęd to chodzilibyśmy na rękach i jedli dupami..."
Miło mi, że pomysł się przyjął tak entuzjastycznie. Teraz tylko wypada zaczekać na aprobatę z góry i zatwierdzenie odpowiedniego wzoru. Myślę, że ten od Tigra jest najlepszy.
- rusek300zx
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
I dla mnie tez poprosze tylko male pytanko czy do angli mi wyslecie? 
Bardzo dobry pomysł ale tak się zastanawiałem czy każdemu przypadnie do gustu, że w logo jest s13stka i czy nie lepiej bedzie zrobic samo logo.
- borimichal
- -#Moderator

Ja bym przygarnal nawet dwa kompleciki 
http://allegro.pl/item489571230_ramka_r ... klama.html
Na tej aukcji firma wykonuje dowolne grafiki na ramkach po przystępnych cenach.
btw. Usuwając zdjęcie s13 z loga można zyskać miejsce na nick klubowicza. Na tym etapie ktoś biegły w programach graficznych może zrobić kilka bliźniaczych projektów i poddać je głosowaniu.
Na tej aukcji firma wykonuje dowolne grafiki na ramkach po przystępnych cenach.
btw. Usuwając zdjęcie s13 z loga można zyskać miejsce na nick klubowicza. Na tym etapie ktoś biegły w programach graficznych może zrobić kilka bliźniaczych projektów i poddać je głosowaniu.