Ceny Paliw
Moderator: Moderator
matematycy ... 

Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
Czyli co, udało nam się?

Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
- MiniMi
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
nie był bym taki optymistyczny...... Chociaż przed wyborami ceny paliwa na pewno spadną (na chwilę
)
Pieniądze można zainwestować, albo przepierdzielić. Można też zainwestować w nissana- czyli przepierdzielić.
jak tak dalej pójdzie to nie obejdzie się od powtórki z Libanu, tyle, że na wiejskiej.
200L benzyny podrzucone we właściwe miejsca rozwiązałoby problem zbyt dużego parlamentu, debili w rządzie i cen paliwa podyktowanych wysoka akcyzą.
ale wtedy byłby juz tylko Kononowicz............. czyli nie byłoby niczego
200L benzyny podrzucone we właściwe miejsca rozwiązałoby problem zbyt dużego parlamentu, debili w rządzie i cen paliwa podyktowanych wysoka akcyzą.
ale wtedy byłby juz tylko Kononowicz............. czyli nie byłoby niczego
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
za to z googlami lepiej ;] wpisz sobie: nie tankuję na orlenie 
Prawda jest taka - jaka promocja taki odzew
Spece od marketingu to 90% lubianych akcji na FB, reszta to inicjatywy oddolne które ledwo przekraczają 100 osób.
Proponowałbym zamiast tej całej zabawy założyć u nas temat "gdzie tankujemy", do którego będziemy wpisywać miasto i adres stacji wraz z ceną i jakością obsługi - wiele for ma takie tematy i chwalą się dość sporą ilością zainteresowanych. Nam się to też przyda przy tych cenach ;] W shoutboxie była ta tematyka poruszana, ale stamtąd to poucieka zaraz.
Prawda jest taka - jaka promocja taki odzew
Proponowałbym zamiast tej całej zabawy założyć u nas temat "gdzie tankujemy", do którego będziemy wpisywać miasto i adres stacji wraz z ceną i jakością obsługi - wiele for ma takie tematy i chwalą się dość sporą ilością zainteresowanych. Nam się to też przyda przy tych cenach ;] W shoutboxie była ta tematyka poruszana, ale stamtąd to poucieka zaraz.
Ostatnio zmieniony pt 01 kwie, 2011 09:37 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski