Off-Top v. 3.00

Moderator: Moderator

MaxKiller

jarkowy pisze:Witaj MaxKiller
Widze ze DOBRZE trafiłeś
Powiedz tylko swojej dziewczynie ze bedziesz miał dla niej już znacznie mniej czasu i podaj nam Swój numer na PW to napewno sie nas jakiś spocie spodkamy.! :D

hmmm,fajnie by bylo.. Tyle ze ja mieszkam w niemczech i zadko bywam w Gdansku,teraz na swieta przyjade,na chwile - chyba ze wychacze jakies dobre zwolnienie :) i bede mogl zostac na dlozej - POMOZCIE !!! - a pozniej to dopiero w lutym na 7 dni...
Co prawda moj nissanik czeka na mnie az przyjade z gumami,w gdansku i nie jezdzi zbytnio -brak zimowych gum

Moze podpowiecie jak mam dbac o niego gdy stoi - ??
A,i jeszcze mam obawy co do turbiny ,tez sa jakies zasady wykorzystywania jej ;)) - ??

A co to to jest PW - hmmmm
- sprobuje do tego dojsc i podac :))

POZDRAWIAM....
MaxKiller

jarkowy pisze:Witaj MaxKiller
Widze ze DOBRZE trafiłeś
Powiedz tylko swojej dziewczynie ze bedziesz miał dla niej już znacznie mniej czasu i podaj nam Swój numer na PW to napewno sie nas jakiś spocie spodkamy.! :D

hmmm,fajnie by bylo.. Tyle ze ja mieszkam w niemczech i zadko bywam w Gdansku,teraz na swieta przyjade,na chwile - chyba ze wychacze jakies dobre zwolnienie :) i bede mogl zostac na dluzej - POMOZCIE !!! - a pozniej to dopiero w lutym na 7 dni...
Co prawda moj nissanik czeka na mnie az przyjade z gumami,w gdansku i nie jezdzi zbytnio -brak zimowych gum

Moze podpowiecie jak mam dbac o niego gdy stoi - ??
A,i jeszcze mam obawy co do turbiny ,tez sa jakies zasady wykorzystywania jej ;)) - ??

A co to to jest PW - hmmmm
- sprobuje do tego dojsc i podac :))

POZDRAWIAM....
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Nosz qrw.... :angered: :angered:

Wrócilem dzisiaj z gór i pierwsze co zrobilem po przyjechaniu z dworca to poszedłem obejrzec moja nyse (po 8 dniach nie widzenia).... Oczywiscie okazało sie ze jakis piepszony idiota wjechał mi w błotnik przedni na wysokosci kierunkowskaza i jest porysowant, powgniatany itd itp... Dopiero co malowalem samochód a bede musiał znów go oddac do lakiernika :angered:
Dewik
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Nie moglem znalezc tego tematu gdzie sa stronki o naszych nissanach wiec wklejam to tutaj :) http://www.200sx-ogn.org
/www.200sx.nu
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

A ja sobie jeszcze siedze przed kompem mimo nocy, googlowalem troche i co znalazlem http://free4web.pl/3/0,50224,default.html - troche dawnych czasow
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

ToM pisze:A ja sobie jeszcze siedze przed kompem mimo nocy, googlowalem troche i co znalazlem http://free4web.pl/3/0,50224,default.html - troche dawnych czasow
Ehhh, łza się w oku kręci...
Awatar użytkownika
jarkowy
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu
Kontakt:

Stary grzie to wyczesałeś?!!!
Rany myslałem ze juz tego nie ma.
Gdzieś powinno być jeszcze jedno forum - w sumie mielićmy chyba ze 3 zanim zadomowiliśmy sie U ciebie
A ile ja tych for przetestowałem.....ile z nich probowałem adminować i poddawałem się po kilku chwilachh kiedy nic nie banglało.

O Ty nasz zbawco!
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...

SKYRACING

OO\____/OO

602227141

Turbokiller

automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

''Cztery osoby zostały ranne, kilkadziesiąt poturbowano, a jedną pchnięto nożem w wyniku przepychanki i szarpaniny przed nowo otwartym sklepem IKEI w londyńskiej dzielnicy Edmonton w nocy ze środy na czwartek.
okazji otwarcia sklepu - największego tej firmy w Anglii - zorganizowano promocyjną sprzedaż po wyjątkowo niskich cenach.
Zainteresowanie klientów przeszło wszelkie oczekiwania. Na wiele godzin przed otwarciem sklepu ustawiła się przed nim tasiemcowa kolejka. Po otwarciu drzwi punktualnie o północy doszło do rękoczynów i przepychanek.
Na ulicach wokół sklepu powstały gigantyczne korki, ponieważ kierowcy z braku parkingu pozostawiali samochody gdzie popadło i szli na piechotę. Zablokowana został kluczowy odcinek obwodnicy North Circular Road.
Utrudniło to dotarcie na miejsce karetek pogotowia, których łącznie wezwano dziewięć.
Sklep, który miał być otwarty przez 24 godziny, zamknięto po niespełna pół godzinie z powodu "niespodziewanie dużej liczby klientów i niemożności ich obsługi". Kierownictwo oczekiwało ok. dwóch tys. klientów, tymczasem stawiło się ich trzy razy tyle.''

Ostatnio ( nie pamietam kiedy :oops: ) gadałem z kumplem (nie pamietam jakim :oops: ).... nie wiem moze po browarach ale wiem ze taka rozmowa miała miejsce i doszlismy do wniosku ze nie ma sensu robienie ataków terrorystycznych :altermind: . Wystarczy otworzyc super market
oglosic promocje np odtwarzacze DVD za 10 zł w limicie 100-1000 sztuk i napisac w ogloszeniu ze wpuszczani beda do sklepu tylko ludzie w ciezkim obuwiu... Efekt w ofiarach powinien byc ten sam :oops: co myslicie :?: :mrgreen:
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

jak zwykle w najbiedniejszych ugodzili....

Rząd zaakceptował projekt podatku ekologicznego
Podczas wczorajszego posiedzenia Rady Ministrów zaakceptowany został projekt ustawy o podatku ekologicznym od samochodów. Podatek ten zastąpić ma obowiązującą obecnie akcyzę.
Projektowany podatek pobierany byłby jednorazowo w momencie rejestracji pojazdu. Jego wysokość zależeć będzie od norm ekologicznych, jakie spełnia dany samochód oraz pojemności skokowej silnika liczonej w centymetrach sześciennych.

Pojemność silnika (w cm3) przemnożona przez 1 zł oraz przez współczynnik da wysokość podatku. Współczynnik będzie zależał od tego, jaką normę emisji spalin spełnia pojazd. Dla pojazdów spełniających najnowsze normy euro 4 (obowiązująca od 1 stycznia 2005 r.) i euro 5 (od 2008 r.) współczynnik ten wyniesie 1. W przypadku gorszych norm (wcześniejszych) współczynnik ten będzie wzrastał.

Obecnie akcyza liczona jest od wieku pojazdu, jego ceny i pojemności skokowej silnika. Dla nowych aut wynosi ona 3,1% dla aut z silnikami o pojemności do 2,0 litrów oraz 13,6% dla większych silników. Przy kupnie najstarszych aut akcyza może wzrosnąć nawet do 65%.

Do tej chwili według prawa wspólnotowego, państwa członkowskie mają pełną swobodę w wyborze sposobu opodatkowania samochodów, gdyż przepisy wspólnotowe nie podlegają w tej sprawie harmonizacji. Część z państw uzależnia opodatkowanie od cech charakterystycznych pojazdów, inne narzucają stałą opłatę rejestracyjną lub roczny podatek od własności.
Awatar użytkownika
jarkowy
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu
Kontakt:

Skąd masz tą informację?
I kiedy ma ta ustawa wejść w życie?
Tylko mi nie mów ze od 1 kwietnia!!
To istotne więc prosze o szybką odpowiedz
Dzienks.
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...

SKYRACING

OO\____/OO

602227141

Turbokiller

automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

czerwiec / lipiec - zależy jak się nasi posłowie sprężą. Wcześniej nie da rady
EMWU is dead
Awatar użytkownika
Golnis
Coś już wiem
Coś już wiem

czesc niewiem czy w tym topiku tu pisze ale czy sa chetni 22 kwietnia chlopaki wolni bez dziewczyn, bo u nas odbedzie sie wielka imprezka przyjezdzaja dziewczyny z wilna i chca fajnych chlopakow z wawy, czy jest jakis topik gdzie sa wasze zdjecia? jak niema to czy sa chetni na imprezke? :absolute:
sorki ze tak pisze ale kolezaka prosila pare fotek chlopakow.
ale i tak zapraszam turbokillersow 22kwietnia bedzie gril mysle ze bedzie wesolo.
kto sie pisze na to?
odbedzie sie to na Wilianowie.
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Golnis pisze:czesc niewiem czy w tym topiku tu pisze ale czy sa chetni 22 kwietnia chlopaki wolni bez dziewczyn, bo u nas odbedzie sie wielka imprezka przyjezdzaja dziewczyny z wilna i chca fajnych chlopakow z wawy, czy jest jakis topik gdzie sa wasze zdjecia? jak niema to czy sa chetni na imprezke? :absolute:
sorki ze tak pisze ale kolezaka prosila pare fotek chlopakow.
ale i tak zapraszam turbokillersow 22kwietnia bedzie gril mysle ze bedzie wesolo.
kto sie pisze na to?
odbedzie sie to na Wilianowie.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hahaha człowieku jestes THE BEST ...Moze wpadne ale z Asia tak wiesz zobaczyc co sie bedzie działo :mrgreen:
Awatar użytkownika
Golnis
Coś już wiem
Coś już wiem

czesc Fila penie mosisz wpasc, dawno piwko pilismy z toba.
jak bedziesz :absolute: , to miejsce na nocleg znajdziemy tak mysle.
ma byc wesola. Asia tez mile widziana :D
Kruchy

zeby nie robic OT pisze tu (odnosnie postu Tirinti z "Bemowo - str.6 :P )
http://www.turbokillers.com/forum/viewt ... 7&start=75

...nie zapominaj takze o wspanialych vel-stis'owych wariacjach w postaci "monstrualnej" V-szostki do naszych ukochanych zetek i giegowcow :wink: ...choc sama idea V jest super i to nowy moto-trend...

tak apropos tej V to chodzily sluchy nawet ze i nowy Sky ma byc V-ka...mam nadzieje, ze nie zbuduje jej Te-renia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”