PANOWIE DOBRE NIUSY
POLICJA DZIALA..... A MOZE RACZEJ BARDZO QRWA JEGO MAC NIEUSTEPLIWA OSOBA X!!!!! BOZE CHRON OSOBY X Y Z!!!
ZNALAZLY SIE WSZYSTKIE GRATY Z MOJEGO AUTA!!!!
(oprocz audio i felg) reszta jest w komplecie; szczegoly i zdjecia pozniej
AVE CESAR
ZNALEZLI mojego nissana.......ALE PO CO???
Moderator: Moderator
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
Wg mnie to czysty przypadek że to znaleźli. Naszym gliniarzom właśnie tak się wszystko udaje.
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
Walic to ze sie znalazly durne czesci, lepiej zeby skrowiela zlapali ktory ukradl i tak skatowal auto !! Bedzie winny bedzie kasa za auto !!
Mam nadzieje ze ..uja skopali za glupie pomysly i chec posiadania cudzej wlasnosci !!
Mam nadzieje ze ..uja skopali za glupie pomysly i chec posiadania cudzej wlasnosci !!
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
-
jedrzej
...ze to dzieki osobie x ktora jest funkcjonariuszem sluzb mundurowych:)))
zbirow tez juz maja, wogole to grupa przestepcza, ktora ogarniala temat w miescie od jakiegos czasu
a tu macie zdjecia z miejsca zdarzenia:
zbirow tez juz maja, wogole to grupa przestepcza, ktora ogarniala temat w miescie od jakiegos czasu
a tu macie zdjecia z miejsca zdarzenia:
- Załączniki
-
- Zdjęcie006.jpg (10.39 KiB) Przejrzano 7333 razy
-
- Zdjęcie005.jpg (35.15 KiB) Przejrzano 7333 razy
-
- Zdjęcie003.jpg (28.83 KiB) Przejrzano 7333 razy
Ostatnio zmieniony wt 21 lis, 2006 12:40 przez jedrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Koles ze szczecina kupil tak charakterystyczne swiatla od zlodzieji ???? No to bardzo milo !!Widze ze ludzi pokroju DZIDEK 535i jest w szczecinie wiecej !!
Mam nadzieje ze dostaniesz cala kase za nissana a skorwie.. trafia do pierdla !!
Przydaloby sie jeszcze zeby w czasie przechgodzenia przez pasy przed sadem jakis typ ich pokroju niewyhamowal na swiatlach i ich conajmniej polamal w 20 miejscach ze zlamaniami otwartymi !! Wtedy pojde do kosciola i uznam ze Bóg naprawde jest sprawiedliwy !!
Mam nadzieje ze dostaniesz cala kase za nissana a skorwie.. trafia do pierdla !!
Przydaloby sie jeszcze zeby w czasie przechgodzenia przez pasy przed sadem jakis typ ich pokroju niewyhamowal na swiatlach i ich conajmniej polamal w 20 miejscach ze zlamaniami otwartymi !! Wtedy pojde do kosciola i uznam ze Bóg naprawde jest sprawiedliwy !!
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
Tak charakterystycznie zrobione światła w tak rzadkim samochodzie, to w sumie jakby się podpisać na miejscu przestępstwa.
Super że policja działa, szkoda że wymaga to znajomości.
Jedrzej życzę Ci żebyś po całej tej sprawie wyszedł przynajmniej na zero.
|oo|__|oo|
Wildcat
O=O---O=O
Wildcat
O=O---O=O
-
jedrzej
.wildcat. pisze:Tak charakterystycznie zrobione światła w tak rzadkim samochodzie, to w sumie jakby się podpisać na miejscu przestępstwa.
jezeli chodzi o swiatla to debile nawet uzyli mojej blendy (tymczasowej),ktora sam docinalem w celu spasowania swiatel;
jezeli chodzi o znajomosci to napewno nie jest tak jak mowisz; gdyz nie zwyklem uzywac faktu znajomości kogos do celow prywatnych; osoba x znala moj samochod, wiedziala rowniez jakim sentymentem go daze, i poza tym jest rowniez fanem motoryzacji, chcialbym tu stanowczo podkrelic, iz to byla prywatna inicjatywa osoby x, aby sprawa tego zdarzenia dobrnela do konca; ja na nikim niczego nie wymuszalem;
a jezeli chodzi o zero......................
to jest to bardziej niz pewne; ze do tego nie dojdzie.......
czyli tzw minus................
Ostatnio zmieniony wt 21 lis, 2006 12:53 przez jedrzej, łącznie zmieniany 3 razy.
- Reanimator
- Coś już wiem

jak czytałem temat od poczatku to mi sie serce krajało że są takie debile, ale dobrze że wszystko sie skończyło dobrze ale niestety blachy do klepania i duży remont czeka nissana. a debili przywiązać do drzewa w lesie koło mrowiska, wysmarować miodem i czekac....
"Kiedy my wchodzimy, ty masz k.... leżeć na ziemi"
Ale numer. Policja ma wszystko w dupie.
Ja tak samo jak straciłem auto to tylko dzięki znajomym znalazłem, Naszczęscie mniej go okradli. A i znalazł się złodziej z tym ze musiałem złodziejowi odpuscić bo jak powiedzieli mi kto i jak powiedzialem na policji nazwisko, tak od razu po minucie odwołałem zeznania.
Ja tak samo jak straciłem auto to tylko dzięki znajomym znalazłem, Naszczęscie mniej go okradli. A i znalazł się złodziej z tym ze musiałem złodziejowi odpuscić bo jak powiedzieli mi kto i jak powiedzialem na policji nazwisko, tak od razu po minucie odwołałem zeznania.
takich ludzi jak ja nie sieje sie jak zboze i nie zbiera kombajnem
- Reanimator
- Coś już wiem

tzn że co? takie miał słynne nazwisko jak bracia K. czy miał takie nazwisko ze na samą nazwe pół miasta trzęsło dupą??
"Kiedy my wchodzimy, ty masz k.... leżeć na ziemi"
Powiedzialem na policji nazwisko a tu zaczeli się smiac i nazlatywao sie policjantów i się pytają co mam na ich kolego. No to się wystraszyłem. No ale jak się okazało to oni mieli na niego oko i dlatego nazwali go kolega a nie to ze był ich kolega.
No a drugą stroną to nie był pionkiem ten koleś a że mnialem AC to dałem sobie spokój zaplacili za szkody w aucie i po temacie.
No a drugą stroną to nie był pionkiem ten koleś a że mnialem AC to dałem sobie spokój zaplacili za szkody w aucie i po temacie.
takich ludzi jak ja nie sieje sie jak zboze i nie zbiera kombajnem
- MLoDY47
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Czesc, jestem tu nowy
z cze3go przeogromnie sie ciesze ( zakupilem niedawno sx'a s13 ) i juz sie przestraszylem czytajac ten topic. Strasznie wspolczuje jedrzejowi, ale juz sie balem ze to moze ten nissan ktorego kupilem ma takie wlasnie czesci i bede sobie jechal zadowolony bogu ducha winny,a tu nagle przybiegnie 20 forumowiczow i spusci mi ^&$##. Nie bede mowil ze na szczescie czesci sie odnalazly, bo szczescie to by bylo wtedy gdyby ich capneli na goracym i pozawijali jeszcze przed calym zajsciem. dobrze ze to nie moj s13'
pozdro600
Get rich, or die tryin' !!