szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
a lewarek nie jest dwu czesciowy - skrecany i lapiac luz na gwincie zaczyna dzwonic?
u mnie tak bylo, chyba ze opisz/nagraj dzwieki to moze ktos cos rozpozna w tych fusach
u mnie tak bylo, chyba ze opisz/nagraj dzwieki to moze ktos cos rozpozna w tych fusach
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
Tak, lewarek jest dwuczęściowy ale to nie on wydaje dźwięki. To takie raczej huczenie 
odkrecasz jedną śrubę i schodzi a przynajmniej powinna ja musiał się nasiłować i palnikiem pogrzać bo była zapieczona strasznie po 25latach 
sciagacz i osiowo dzialac, a nie zaraz palnik 
onepointeightT
- MEFisto087
- -#Moderator

daj HaKeNowi , spokój on się już taki urodził
ori kierownica dość ciasno siedzi na wieloklinie ale da się ją ściągnąć wyżej wymienionymi sposobami (przy palniku uważaj co by niczego nie potopić czy podpalić przypadkiem), ściągacz jest bezpieczniejszy
ori kierownica dość ciasno siedzi na wieloklinie ale da się ją ściągnąć wyżej wymienionymi sposobami (przy palniku uważaj co by niczego nie potopić czy podpalić przypadkiem), ściągacz jest bezpieczniejszy
Ostatnio zmieniony wt 28 lip, 2015 15:06 przez MEFisto087, łącznie zmieniany 1 raz.
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
panie skund ściągacz Ci ja wezmę u siebie i kto mi pożyczy .nieee jak masz jeżdżąca normalnie S13 to podjedz na jakąkolwiek stacje diagnostyczną muszą mieć ściągacz ::)