szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
Co może być przyczyną że silnik nie odpala jak złapie temperatury (ca18det)? I drugi problem to strasznie się nagrzewa .
Ostatnio zmieniony ndz 12 kwie, 2015 14:07 przez WONSKI, łącznie zmieniany 1 raz.
Czujnik jest nowy .
ehh znowu to napisze, a wtyczka od czujnia temp i acc nie jest pomylona?
co to znaczy strasznie sie nagrzewa?? kiedy?? po jakim czasie? piszesz o oleju czy plynie chlodniczym??
dzis byla fajna pogoda i swiecilo slonce czy jutro tez bedzie slonecznie??
co to znaczy strasznie sie nagrzewa?? kiedy?? po jakim czasie? piszesz o oleju czy plynie chlodniczym??
dzis byla fajna pogoda i swiecilo slonce czy jutro tez bedzie slonecznie??
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
Zna ktoś wymiary uszczelniacza walu od strony kola pasowego? Silnik SR
Pany, jestem na etapie przenoszenia akumulatora do bagaja. Chce poprowadzić dodatkową mase do silnika. jakiego przekroju kabla użyć? na główna masę chce użyć oryginalnego kabla przykreconego do budy i zastanawiam się w którym miejscu go przykrecic... jakieś pomysły?
Oszlifuj delikatnie miejsce pod nakrętką do kielicha tylnego i tam ja umieść. Kabla z bagaja do silnika nie musisz ciągnąć przez cale auto. Dobry kabel do budy i z budy wystarcz. Typu 25 mm2 lub 35mm2
Ostatnio zmieniony ndz 19 kwie, 2015 23:45 przez Saqu, łącznie zmieniany 1 raz.
Poszukuję...
W zależności gdzie umieścisz akku to powinien starczyć oryginalny kabel minusowy z komory silnika. Ja jak i chyba większość, mam za lewym tylnym kielichem i styka oryginalny kabel. No i jak pisał Saqu, pod nakrętkę od zawiasu.
Ostatnio zmieniony sob 18 kwie, 2015 09:32 przez st4t1c, łącznie zmieniany 1 raz.
Golec, bedzie git, tez mam tak 
onepointeightT
Jak wysoka jest naba momo w stosunku do serii w s14? Zaczynam szukac kiery na powaznie i nie wiem jakie odsadzenie sobie dobrac.
Super, dzieki wielkie.