ZNALEZLI mojego nissana.......ALE PO CO???
Moderator: Moderator
a skad mozesz z takim przekonaniem twierdzic ze tak nie bylo ?
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
brt dziwie sie ze takie sprawy ignorujesz, nie wiem czy czytales podany kiedys link do innego forum. U nas sa to domysly, jednak na innych boardach zostalo to potwierdzone. Tak samo pojawiaja sie ludzie ktorzy probuja wyludzac okup za auto na podstawie przeczytanych postow
w stylu ukradli ma auto. Niestety to sa przykre fakty...
Ja sobie dla swietego spokoju montuje powiadomienie na tel. z GPS..., mimo ze mam juz alarm z powiadomieniem radiowym... Prawde mowiac najchetniej bym zainstalowal pare kilo trotylu, wolal bym by takie <font class="red">PIP</font> wylecialy na orbite niz bym mial moje autko znalezc w takim stanie...
w stylu ukradli ma auto. Niestety to sa przykre fakty...
Ja sobie dla swietego spokoju montuje powiadomienie na tel. z GPS..., mimo ze mam juz alarm z powiadomieniem radiowym... Prawde mowiac najchetniej bym zainstalowal pare kilo trotylu, wolal bym by takie <font class="red">PIP</font> wylecialy na orbite niz bym mial moje autko znalezc w takim stanie...
Kradli, kradna i beda kradli. Niestety.
A juz to pisalem wczesniej. Jezeli ktos jest tak spanikowany na punkcie swojego samochodu i ma trzesiawki nocne ze przez forum zawina mu auto to niech nie opisuje na forum.
Nie przesadzajcie. Popadacie w paranoje jak baby bazarowe.
A juz to pisalem wczesniej. Jezeli ktos jest tak spanikowany na punkcie swojego samochodu i ma trzesiawki nocne ze przez forum zawina mu auto to niech nie opisuje na forum.
TomaRacing
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec
-
jedrzej
i tu popre kolegebrt pisze:Kradli, kradna i beda kradli. Niestety.
panowie sciany maja uszy...... a co dopiero internet, nikogo nie posadzajac; ja jedno wiem ze moj przypadek na 99% nie wyplynal od internetu a wiec wszystko ok; ale uwazajcie
inna rzecz jak na przekor wszystkiemu; w piatek kiedy dostalem wiadomosc ze cyt."znalazlo sie moje autko"; przyszla blenda do mojego auta; zamawialem ja jak jeszcze go mialem oczywiscie; wiec jak ktos jest zainteresowany zapraszam na priv
[ Dodano: Wto Wrz 19, 06 16:56 ]
Mam nadzieje panowie ze nie wysadzicie mnie teraz z turbokilersow, gdyz na pewien czas przesiade sie na bi-turbo lada 1500 (zartuje z bi-turbo); dalej pozostane i chce pozostac turbokillerem; jak sie dzwigne dolacze z nastepna turbokilujaca maszyna; bo turbo to podstawa.....a kto nie wierzy ..uj mu w d...
TURBO ZAWSZE I WSZEDZIE
[ Dodano: Wto Wrz 19, 06 16:59 ]
BO MY WIERZYMY TYLKO W TURBO.......
AEEEEEEJAAAAOOOOOOO!!!!!
[ Dodano: Wto Wrz 19, 06 18:05 ]
wydechu nie mam ale swiatla wstawilem wczesniej patrz w dniu kradziezy 31.08jarkowy pisze:ze mnie słaby detektyw ale to musi być ktoś z niedalekiego otoczenia - to musi być osoba która wie ze turba są chodliwe (moze wiedziała ze masz nowe) MOze podpadłeś jakiemuś sonsiadowi?
Masz zdiecia tych tylnych lamp i wydechu? jak spodkam jakiegoś klubowicza co sie nie przyzna ze to ma w swoim wozie to mu osobiście morde obije -
Nie chcecie takich akcji ze swoimi wozami nie kupujcie tanich podejzanych czesci - wiadomo skąd sie biorą!!!!!!!!!!!!!!!
http://forum.turbokillers.com/tematy10/4904.htm
[ Dodano: Czw Wrz 21, 06 06:39 ]
niech to sie skonczy, wlasnie sie dowiedzialem ze moj brajdziak rozbil swoja maszyne, co jest???
moze by tak ktos wcisnal pauze
[ Dodano: Pon Wrz 25, 06 19:55 ]
na otomoto wystawili mojego (bylego) nissana ; powiem wam tak nie kupujcie go dla silnika; bo nie wiem co ci ziomowie, co go ukradli, z nim robili; wiem tylko tle ze byl dobrze jezdzony!!!!(2 tyg go nie widzialem); reszata tak jak podwozie i przelozenie napedu; moze znosne ale tez niewiadomo!!!!
-
jedrzej
witam wszystkich turbo killerow po dlugiej nieobecnosci
tak jak mylo przypuszczac psy umozyly sprawe
dziwnie dlugo to trwalo; ale jak zwykle w tym kraju nie ma przestepcow; samochody i inne rzeczy same wyparowuja; same sie niszcza do bezuzytecznosci
wale to wszystko ; a propos do lady tez mi sie juz w..bali;
to jest porzadek itd; slodkie pierdzenie i tyle
pozdrawiam
(hej warszawka jakbyscie kogos tam z tych pedalow (krolowcow) widzieli na swej drodze to gaz do dechy
i wycieraczki.........reszte biore
pozdro
tak jak mylo przypuszczac psy umozyly sprawe
dziwnie dlugo to trwalo; ale jak zwykle w tym kraju nie ma przestepcow; samochody i inne rzeczy same wyparowuja; same sie niszcza do bezuzytecznosci
wale to wszystko ; a propos do lady tez mi sie juz w..bali;
to jest porzadek itd; slodkie pierdzenie i tyle
pozdrawiam
(hej warszawka jakbyscie kogos tam z tych pedalow (krolowcow) widzieli na swej drodze to gaz do dechy
i wycieraczki.........reszte biore
pozdro
trzeba by to wszystko gdzies opisac i niewiem, moze do trybunalu w Hadze ?
krew zalewa na te umorzenia, zapewne na twoim samochodzie sprawcy wogole nie zostawili sladow, zajebisci zawodowcy pewnie to byli ...... ehhhh, mialem iles tam kradziezy, najczesciej radia, glosniki .. CB itp. oczywiscie tez nigdy nikogo nie znalezli ...
serwerownie tez mi 2 razy ogolocili, alarm, zabezpieczenia, budynek mieszkalny, policja z psem tropiacym ... nikt kurwa nic nie widzial, pies nie zaprowadzil, pieprzenie kotka itd ....
Sory za emocje ale psycha siada ...
krew zalewa na te umorzenia, zapewne na twoim samochodzie sprawcy wogole nie zostawili sladow, zajebisci zawodowcy pewnie to byli ...... ehhhh, mialem iles tam kradziezy, najczesciej radia, glosniki .. CB itp. oczywiscie tez nigdy nikogo nie znalezli ...
serwerownie tez mi 2 razy ogolocili, alarm, zabezpieczenia, budynek mieszkalny, policja z psem tropiacym ... nikt kurwa nic nie widzial, pies nie zaprowadzil, pieprzenie kotka itd ....
Sory za emocje ale psycha siada ...
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
Ja jak mi ukradli z s12 radyjko to złapałem złodzieja i zaprowadziłem na psy zamiast go obić . I po spisaniu zeznań itp po miesiącu przyszło dokładnie to samo pismo ,że nie ustalono sprawcy także nie wystarczy złapać złodzieja bo policja i tak im nic nie udowodni bo powie że znalazł radyjko w krzakach przed sekundą i szedł odnieść.
także ode mnie ... w dupe policji.
także ode mnie ... w dupe policji.
-
jedrzej
chlopaki swieta racja; ale jakby mi qrde serwerownie ojeb..... to chyba bym zajoba dostal
; zreszta policja ma wogole dziwne fazy; ale co ich mozna winic panowie; prawda jest taka - wiecie kogo obwinia nasz nieudaczny premierzyna za ta cala akcje w jelfie- UWAGA!!!!! 3 RP bo on ma juz swoja czwarta rp; wiec qrwa co tu moze policja i co dopiero my.......jestesmy tacy malutcy ze az nas nie widac- jestesmy podludzmi:)))
a jak chcecie zobaczyc kto pocziaga badz chce pociagac za sznurki polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=CTljrhOfWVg
ja wykladam na to wszystko
czuwaj
; zreszta policja ma wogole dziwne fazy; ale co ich mozna winic panowie; prawda jest taka - wiecie kogo obwinia nasz nieudaczny premierzyna za ta cala akcje w jelfie- UWAGA!!!!! 3 RP bo on ma juz swoja czwarta rp; wiec qrwa co tu moze policja i co dopiero my.......jestesmy tacy malutcy ze az nas nie widac- jestesmy podludzmi:)))
a jak chcecie zobaczyc kto pocziaga badz chce pociagac za sznurki polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=CTljrhOfWVg
ja wykladam na to wszystko
czuwaj
panowie, wasza dysputa jest bez sensu. Niedawno walneli mi radyjko+ wskaźniki z mojego nismo, na mojej posesji z dala od "wielko miejskiego zgiełku":) przyjechała ekipa dochodzeniowa, masa radiowozów etc. po tym fakcie wskażniki się znalazły pod moim ogrodzeniem po tygodniu od zdarzenia
Policja umożyła śledztwo z braku dowodów
radio się nie znalazło
Zapytałem policjanta czy nie wiedzą kto - jego mina mówiła sama za siebie. Po prostu TERAZ POLSKA. zapytałem co robić na przysszłość odpowiedź mogę przesłać na priv. 
hmm priv a po co dawaj tutaj 
A co mozna zrobic... zlapac <font class="red">PIP</font> samemu i polamac gnaty w ciemnej bramie tak by nikt nie widzial...
A co mozna zrobic... zlapac <font class="red">PIP</font> samemu i polamac gnaty w ciemnej bramie tak by nikt nie widzial...
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
- Nurek200SX
- Stały gość

Ja miałem w domku nad jeziorem tak że wyniesli mi telewizor, kuchenke gazową, radio, lodówke i nawet zdjeli antene która byla na dachu...... Zgłosiliśmy to na policje, oczywiście przyjechała zbadała całą sprawe i pojechała. Powiedzieliśmy kogo podejrzewamy bo była to osoba która niejednokrotnie okradała domku nad tym jeziorem. Policja oczywiście nie mogła nic zrobić - brak dowodów. Na koniec ostatniej rozmowy jeden policjant dodał po cichu do mego taty "jeżeli pan chce niech go pan pobije tylko ta pocichu zeby nikt nie widział a jeżeli coś zgłosi to tak samo powiemy że nie ma dowodów na to że pan go pobił" Oczywiście chlopak 20 minut po odjechaniu policji troche sie poobijał i na następny dzien przyniósł całą kase za to co ukradł.
...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
-
jedrzej
ze sie posral i poszedl po kaske; zreszta na w takich miejscach z reguly kazdy kazdego zna; wiec jest latwiej ustalic zlodzieja czy tam inna osobe podejrzana o cokolwiek.........
w kazdym badz razie zwrot kosztow:))
w kazdym badz razie zwrot kosztow:))
-
wojtus
To jest Prawo!! a nie jakas policja...NurekPolczyn pisze:20 minut po odjechaniu policji troche sie poobijał i na następny dzien przyniósł całą kase za to co ukradł.