Sebastian - Twoje auto to DeTomaso Pantera - ostatni wypust
[ Dodano: Sro Gru 06, 06 15:17 ]
to tera ja:
Zagadka: co to za auto ?
Moderator: Moderator
- le_massageR
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
-
emgee
Pisze sie chyba countach, a autko faktycznie wyglada podobnie. Jak jakiś wczesny prototyp czy coś takiego 
- le_massageR
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Artemis firmy Jehle... to tak w nawiazaniu do DeTomaso ....
poszukajcie sobie Pantera by Xaver Jehle: TwinTurbo, 5 zaworow na cylinder i 650-660 PS...
... a niektorzy twierdza ze Artemis byl protoplasta Countacha - Lambo na nim bazowalo ...
poszukajcie sobie Pantera by Xaver Jehle: TwinTurbo, 5 zaworow na cylinder i 650-660 PS...
... a niektorzy twierdza ze Artemis byl protoplasta Countacha - Lambo na nim bazowalo ...
jak na moj gust na pewno aston tylko nie wiem czy db 2 czy 3
tymczasowo brak podpisu
- Nurek200SX
- Stały gość

Marta Simca Bagheera!! Miałem identyczną:D:D
Niech ktoś za mnie coś wstawi....
Niech ktoś za mnie coś wstawi....
...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
to moze takie cos ?
tymczasowo brak podpisu
- le_massageR
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
czyzby to jakis Panhard ??
jesli to jakas replica w stylu Excalibur, Tiffany , Zimmera , Duesey czy Spartana to sie poddaje .... takich firm w USA jest troszeczke
PS. tu macie pare starych japoncow ... tylko uwaga dla tych kto ma slabe serce badz klopot z przedwczesnym .... http://tanetane92.web.infoseek.co.jp/20040626ncs.html
jesli to jakas replica w stylu Excalibur, Tiffany , Zimmera , Duesey czy Spartana to sie poddaje .... takich firm w USA jest troszeczke
PS. tu macie pare starych japoncow ... tylko uwaga dla tych kto ma slabe serce badz klopot z przedwczesnym .... http://tanetane92.web.infoseek.co.jp/20040626ncs.html