szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
Czy ktoś ma negatywną opinię o wastegate z Fmic.pl ?
Dzięki
Oo\_____/oO VS Oo\_____/oO
-
ZAX25
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Jak to jest z tym licznikiem w s13?
Bo obiło się mi o uszy że po swapie na RB25DET jest trochę przekłamany i teram mam pytanie który wskaźnik (obrotomierz lub prędkościomierz) przekłamuje czy oby dwa (bądź wszystkie wskaźniki)?
Mam też pytanie odnośnie świateł silvii s13 "brick" co do homologacji europejskiej
Czy muszę przerabiać lampy czy załatwić tylko papiery na homologacje czy jeszcze coś innego?
Bo obiło się mi o uszy że po swapie na RB25DET jest trochę przekłamany i teram mam pytanie który wskaźnik (obrotomierz lub prędkościomierz) przekłamuje czy oby dwa (bądź wszystkie wskaźniki)?
Mam też pytanie odnośnie świateł silvii s13 "brick" co do homologacji europejskiej
Czy muszę przerabiać lampy czy załatwić tylko papiery na homologacje czy jeszcze coś innego?
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Są wyposażeniem standardowym silvii więc są homologowane do użytku drogowego.ZAX25 pisze: Mam też pytanie odnośnie świateł silvii s13 "brick" co do homologacji europejskiej
Chyba że chcesz cleary to już zależy od producenta świateł
Sykopskon, na szybko dwa tematy
topics38/docieranie-silnika-ca-po-remon ... +odpalenie
topics38/docieranie-silnika-vt9393.htm? ... docieranie
topics38/docieranie-silnika-ca-po-remon ... +odpalenie
topics38/docieranie-silnika-vt9393.htm? ... docieranie
Nieda się ich przerobić na europę, tylko sowczewki.ZAX25 pisze:Mam też pytanie odnośnie świateł silvii s13 "brick" co do homologacji europejskiej
projekt "s13 CA18DET"....
topics34/s13-stock-project-m16-1-by-juris-vt19390.htm
topics34/s13-stock-project-m16-1-by-juris-vt19390.htm
- MEFisto087
- -#Moderator

Nie ma ktoś, przypadkiem zbędnych 20-30cm przewodu paliwowego an10 w oplocie ?
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Czy źle włożona skrzynia może uszkodzić łożysko oporowe w taki sposób, że po wciśnięciu sprzęgła do końca, jest wrażenie półsprzęgła?
Wysprzęglik działa dobrze, pompa sprzęgła też, na pedale regulowane ile się da, sprzęgło skleja całkowicie dopiero na samej górze przy puszczaniu pedału, od momentu kiedy tak jakby wysprzęgli do połowy nie ma różnicy jak głęboko wciśnięty jest pedał, na maksymalnym wciśnięciu słychać jakby huczenie.
Wysprzęglik działa dobrze, pompa sprzęgła też, na pedale regulowane ile się da, sprzęgło skleja całkowicie dopiero na samej górze przy puszczaniu pedału, od momentu kiedy tak jakby wysprzęgli do połowy nie ma różnicy jak głęboko wciśnięty jest pedał, na maksymalnym wciśnięciu słychać jakby huczenie.
300zx z31 '86 przyszłe drift machine
- kamilp1908
- -#Klubowicz

- Kontakt:
Czy taka spawarka da radę dla potrzeb garażowych (np. pospawać podłogę, próg, jakies blachy).
http://www.jula.pl/spawarka-mig-120a-210050
Wiadomo, że nie planuję spawać czyms takim klatek, ale cena sama w sobie zachęcająca.
http://www.jula.pl/spawarka-mig-120a-210050
Wiadomo, że nie planuję spawać czyms takim klatek, ale cena sama w sobie zachęcająca.
Turbo zaczyna pompować, a tylne koła wariować 
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Kamil, narobisz sobie tym więcej problemów niż dobrego z tego wyjdzie, będziesz bluźnił, szlifował, bobił, szlifował i tak w koło aż w końcu zabarankujesz to co wyjdzie a rudzielec wyskoczy po roku i będziesz znów bluźnił w koło 
Jak zbierzesz się w jakiś konkret termin by posiedzieć przy aucie to mogę Ci pożyczyć moją spawarkę
Jak zbierzesz się w jakiś konkret termin by posiedzieć przy aucie to mogę Ci pożyczyć moją spawarkę
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
To co pokazałeś to Supermade - miałem to ściągać już ale zabiła mnie minimalna ilość zamówienia która dla mnie jest bez sensu zwłaszcza że robię własne kopie 
Ewentualnie rocket bunny jest równie krótki i trochę niższy jeszcze
Ewentualnie rocket bunny jest równie krótki i trochę niższy jeszcze
Dobra, czujnik ciśnienia oleju autogauge można zamontować w miejsce oryginalnego czujnika koło filtra oleju.. a czy można gdzieś w miejsce oryginalnego zamontować czujnik temp. wody autogauge? Albo taki który by załączał elektryczne wiatraki? Czy trzeba dorabiać/dokupować jakieś dodatkowe adaptery?
CA18DET - Jeden osiem Turbo burbo...