kwestia dobrego zlutowania i zaizolowania tego
szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
niby w sieci znalazlem info ze normalnie przedluzaja te przewody
zreszta przy zmianie MAF na z32 i tak sie zamienia przewody wiec na jedno wychodzi 
Ostatnio zmieniony pn 21 kwie, 2014 10:06 przez Andy, łącznie zmieniany 1 raz.

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen
- borimichal
- -#Moderator

jak bedziesz przedluzal to dobrze zeby dokladany kawalek byl w ekranieBinio_ pisze:Kable od przepływki można bezkarnie przedłużyć ?
Panowie wiem ze to zależy od miejsca i warsztatu ale ile średnio trzeba liczyć ze blacharz weźmie ode mnie za zrobienie progów w s13? Same progi mam od naszego kolegi z forum, także wycięcie starych i wstawanie nowych
Ostatnio zmieniony pn 21 kwie, 2014 11:17 przez EnDrIu, łącznie zmieniany 1 raz.
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
obstawiam ze bez malowania jakies 300 (250 - 350) za strone z tego co sie orientuje (ale tak jak pisales zalezy od warsztatu) no chyba ze ktos po znajomosci to mzoe da rade taniejEnDrIu pisze:Panowie wiem ze to zależy od miejsca i warsztatu ale ile średnio trzeba liczyć ze blacharz weźmie ode mnie za zrobienie progów w s13? Same progi mam od naszego kolegi z forum, także wycięcie starych i wstawanie nowych

-Amen
Jaki rozmiar ma radio w s14? Wyglada na 2din, ale ponoc takie nie jest. Gdzies czytalem ze to bardziej 1.8din 
Jak to jest w koncu?
Jak to jest w koncu?
jesli to takie o... to 2dinecho pisze:Jaki rozmiar ma radio w s14? Wyglada na 2din, ale ponoc takie nie jest. Gdzies czytalem ze to bardziej 1.8din
Jak to jest w koncu?
rozumiem ze jedziesz autem na tripa.. bo jak nie to trip przyjedzie do ciebie udusic Cie
BTW na szybko niech mi ktos powie.. jaki bezpiecznik dac na uklad zasilajacy pompe paliwa? wiem ze to gdzies bylo na forum ale nie mam zbytnio czasu na szukanie
15A powinien styknac chyba no nie?
Ostatnio zmieniony pn 21 kwie, 2014 19:44 przez Andy, łącznie zmieniany 1 raz.

-Amen
koło 400zł-450zł za 2 strony z malowaniem przynajmniej u mnie w mieścieAndy pisze:obstawiam ze bez malowania jakies 300 (250 - 350) za strone z tego co sie orientuje (ale tak jak pisales zalezy od warsztatu) no chyba ze ktos po znajomosci to mzoe da rade taniejEnDrIu pisze:Panowie wiem ze to zależy od miejsca i warsztatu ale ile średnio trzeba liczyć ze blacharz weźmie ode mnie za zrobienie progów w s13? Same progi mam od naszego kolegi z forum, także wycięcie starych i wstawanie nowych
Poszukuję...
Andy, takie o, takie o. Znaczy podobne, ale czytalem ze gdzies ktos probowal wcisnac tam stacje multimedialna 2din i nie wchodzila, stad moje pytanie.
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Z tego co wiem to wszystkie SSQV mają mieć ten sam dzwiękKrychu pisze:Czy między fake BOV HKS SSQV III a IV różnica jest tylko w wyglądzie, czy mają też odmienny dźwięk, bo nie wiem na który sie zdecydować
Oddaję dzisiaj blok do szlifu, czy powiedzieć przy okazji żeby planować górę pod metalową uszczelkę Coswortha?
- borimichal
- -#Moderator

takbełzi77 pisze:Oddaję dzisiaj blok do szlifu, czy powiedzieć przy okazji żeby planować górę pod metalową uszczelkę Coswortha?
Dziękować 
głupie pytanie, opona 225/50/17 pewnie wejdzie na 17/7,5cala ale czy nie będzie ocierać o nadkole z tyłu? Dystans 30mm. Da się to jakoś policzyć? czy założyć i zobaczyć czy ociera lub nie? 
We are INSANITY CREW
Facebook
Instagram