Co do Lolsona to turbo ma ode mnie.
Miał być gr28rs ale jest raczej trochę większe.
Lolson mam kabel do deta.
szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
Ostatnio zmieniony pn 17 mar, 2014 17:05 przez Neo2005, łącznie zmieniany 1 raz.
Części tuningowe bovy, naby, pasy szelkowe, wskazniki, turbo timery,stozki, kierownice i wiele wiele innych - zawsze w dobrych cenach !!! 505-205-558
Lista części: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=14275251
My project s13 http://forum.turbokillers.com/tematy23/ ... vt9286.htm
Lista części: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=14275251
My project s13 http://forum.turbokillers.com/tematy23/ ... vt9286.htm
szybkie pytanie - jakie świece wrzucić do CA18DET (est.250km)?
Poszperałem i znalazłem info, że sprawdzą się NGK BCPR7ES albo BKR7ES, z przerwą 0,8mm zamiast seryjnych 1,1... Ktoś może potwierdzić?
Poszperałem i znalazłem info, że sprawdzą się NGK BCPR7ES albo BKR7ES, z przerwą 0,8mm zamiast seryjnych 1,1... Ktoś może potwierdzić?
Ostatnio zmieniony wt 18 mar, 2014 14:10 przez Sami, łącznie zmieniany 1 raz.
Fast question.
Jesli odlamaly mi sie kawalki rantu od felg, a tzymaja powietrze w 100%, to da sie je naprawic i bezpiecznie jezdzic wg. was?
Jesli odlamaly mi sie kawalki rantu od felg, a tzymaja powietrze w 100%, to da sie je naprawic i bezpiecznie jezdzic wg. was?
- MEFisto087
- -#Moderator

dobry zaklad renowacyjny powinnien dac rade
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
W moim poscie wyzej mala literowka.
A bezpieczna predkosc dla takich felg to ile? 200 i wiecej dadza rade?
A bezpieczna predkosc dla takich felg to ile? 200 i wiecej dadza rade?
st4t1c, sprawdz czujnik/wylacznik przy pedale hamulca, jak masz jakis luz na pedale to moze uszkodzilo czujnik, albo obcielo przewody?
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
W którym miejscu (tak mniej więcej) on się znajduje, żebym wiedział gdzie szukać?szaman pisze:st4t1c, sprawdz czujnik/wylacznik przy pedale hamulca, jak masz jakis luz na pedale to moze uszkodzilo czujnik, albo obcielo przewody?
tak jak napisalem przy pedale hamulca - powyzej, raczej jak sie wgramolisz pod kierownice i bedziesz lezec na podlodze to powinno byc go tam widac.
strona w serwisowce BR - 6.
(stop lamp switch)
strona w serwisowce BR - 6.
onepointeightT
Wielkie dzięki. Jutro będę sprawdzał jak szybko krew napływa mi do mózgu (do czego!? xD)szaman pisze:tak jak napisalem przy pedale hamulca - powyzej, raczej jak sie wgramolisz pod kierownice i bedziesz lezec na podlodze to powinno byc go tam widac.
strona w serwisowce BR - 6.(stop lamp switch)
Ostatnio zmieniony czw 20 mar, 2014 23:45 przez st4t1c, łącznie zmieniany 1 raz.
- nismo250
- Stały gość

- Kontakt:
bylem dzis w mieszalni
z ladnym zdieciem nissana purple jdm
i muwie ze chce tak pomalowac zaciski a pani do mnie ze mi nie umiesza bo zwykly lakier nie nadaje sie na zaciski
ja wiem ze tam jest cieplo no ale na deklu glowicy tez
a wy co na to
z ladnym zdieciem nissana purple jdm
i muwie ze chce tak pomalowac zaciski a pani do mnie ze mi nie umiesza bo zwykly lakier nie nadaje sie na zaciski
ja wiem ze tam jest cieplo no ale na deklu glowicy tez
a wy co na to

czesci do nissanów 889643199
[center]
[/center]
[center]
[/center]