ok wklejam zdjęcie mojego NORMALNEGO nissana
sorki za jakosc, robilam dzis na biegu z kom
kobieta i dwuseta;P
Moderator: Moderator
O_o jest... bialytysia pisze:ok wklejam zdjęcie mojego NORMALNEGO nissana
sorki za jakosc, robilam dzis na biegu z kom
a jaki jest nienormalny O_o?
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Kto Ci obiecywał, że będzie miłotysia pisze: no i proszę miało być miło a dostałam "obskok".
Dzięki.tysia pisze: spokojnie zadam sobie trochę trudu...
Biorąc pod uwagę ilość postów vs ilośc przydatnych koleżance informacji nt. pomocy o Nysie to będzie z tego tematu telenowela na miarę brazylijskich mistrzów.
Zwłaszcza że zeszło na tematy dziadkom i chłopcom miłe dla ucha.
Tysia ode mnie:
Zrób porządny przegląd samochodu u kogoś kto się na tym zna.
Niech Ci sprawdzą ustawienie zapłonu.
Podjechałbym też na hamownie i sprawdził AFR pod obciążeniem.
Wtedy można zacząć ciskać auto.
Jako że codziennie wilgotna nawierzchnia to uważaj na mokrym przy dodawaniu gazu zwłaszcza gdy turbina zaczyna pompować.
Jak masz możliwość to udaj się na lotnisko, jak nie to jakiś duży plac/parking i pobaw się autem.
Życzę miłej jazdy i wielu orgazmów w aucie (tylko uwazaj wtedy na ruchy rąk i nóg, żeby wypadku nie spowodować).
Wszystkich użytkowników forum traktuję równo. Język mam cięty dla wszystkich, dla znajomych najbardziej.
Są tacy ludzie co mnie lubią (nie wiem czemu, ale oni mają zrytą psychę) i tacy co mnie nie lubią (wiem za co, ale oni wszystko biorą do siebie). Innych nie znam.
Ordnung na forum musi być.
EMWU is dead
-
tysia
- Proszę nie bić nowego

nie wiem jaki jest nienormalny ale wczoraj tak go ktos;) okreslil wiec tak napisalam:) swoja droga juz temu ktosiowi napisalam, ze nie jest normalny bo jezdze nim ja a juz samo to czyni go wyjatkowym:PODINN pisze:O_o jest... bialytysia pisze:ok wklejam zdjęcie mojego NORMALNEGO nissana
sorki za jakosc, robilam dzis na biegu z komczarna macha potrzebna!
a jaki jest nienormalny O_o?
dobra biore sie za niego. na poczatek poszukam jakiegos speca od nissanow z wawy, niech mi go faktycznie przejzy:)
polecam sie do uslugtysia pisze:
dobra biore sie za niego. na poczatek poszukam jakiegos speca od nissanow z wawy, niech mi go faktycznie przejzy:)
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
-
tysia
- Proszę nie bić nowego

a mozesz cos blizej?ToM pisze:polecam sie do uslugtysia pisze:
dobra biore sie za niego. na poczatek poszukam jakiegos speca od nissanow z wawy, niech mi go faktycznie przejzy:)mysle ze Ordynus Team bedzie w stanie pomoc z nyska i nie tylko
Niom my jestesmy bliskotysia pisze: a mozesz cos blizej?
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
no mysle ze z dokladnym przegladem oraz ewentualna regulacja zaplonu itp. nie bylo by problemu 
i gdzie te kurde lepsze fotki, no tego, samochodu 
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.