Prosze o rade

Moderator: Moderator

Saint
Coś już wiem
Coś już wiem

Saint pisze: Nie neguje instalacji w astrach, passatach, mondeach itd., ale uwazam, ze jest niewielka grupa samochodow do ktorych zakladanie instalacji gazowej jest kaleczeniem ich stylu i indywidualnosci. I uwazam ze 200sx do takich nalezy. TO WSZYSTKO
To jest Twoje subiektywne odczucie i Twoje zdanie.
Moje jest takie że patrząc z zewnątrz samochodu butla w kole ani nie kaleczy stylu ani nie zmienia indywidualności pojazdu. Może dlatego że auto dla mnie jest środkiem komunikacji a nie uwielbieniem samym w sobie.

Podobnie można powiedzieć, że jak ktoś tankuje Pb95 to niszczy samochód bo turbo powinno mieć PB98 a N/A niech sobie jeździ na Pb95.

Pozdrawiam,
S[/quote]

BARDZO DZIEKUJE TOBIE, ze jako jedyny potrafisz prowadzic normalna dyskusje. A co do Pana co smiga na wysokosciach...............bylo przeczytac moj post ktory byl wyzej........

Pozdrawiam...........co KRAKUS to KRAKUS
Awatar użytkownika
przemekD
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Chłopaki, co do gazu, to jak się nie co się lubi, to się lubi co się ma, czyli konkludując każdy lubi swoje :mrgreen:

A wracając do samochodu trzeba też patrzeć na stronę wizualną..... :wink:
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

proszę o usunięcie połowy tych postów bo jak napisał Blurek większość nie wnosi nic do tematu (czy ktoś pamięta jakie było pytanie :?: :roll: ) a właśnie wypowiedzi bez argumentów są tu bezwartościowe...
A może założyć nowy dział pod tytułem "Kłótnie użytkowników" bo pewnie cieszyłby się dużym powodzeniem i byłoby gdzie zamieszczać tego typu rozmowy...
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Saint
Coś już wiem
Coś już wiem

Niech nowy kolega z Kielc odpowie czy dostal wydatna odpowiedz na pytanie ktore zawarl w Swoim temacie 8)

Ps. a co do mojego wspolrozmowcy i zakladu to skrzynke dobrej wodki stawiam ze z podkarpacia jestes :lol:
Awatar użytkownika
TURBO maniac
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Saint pisze:Ps. a co do mojego wspolrozmowcy i zakladu to skrzynke dobrej wodki stawiam ze z podkarpacia jestes :lol:
Oj bo bitka będzie :-x Co masz do podkarpacia?! :evil:
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
Saint
Coś już wiem
Coś już wiem

TURBO maniac pisze:
Saint pisze:Ps. a co do mojego wspolrozmowcy i zakladu to skrzynke dobrej wodki stawiam ze z podkarpacia jestes :lol:
Oj bo bitka będzie :-x Co masz do podkarpacia?! :evil:
Wojny sa od zawsze ze Stala Rzeszow.....ale zauwazylem, ze z nikim nie potraficie zyc w zgodzie, o Uni Tarnow juz nie wspomne :angered: :angered: :angered: mimo iz sam urodzilem sie w Lesku, czyli podkarpacie. A co mojego kolegi wolaka240 to on jest z miejscowosci Jezowe wiec raczej na meczach sie nie nap.....lal... :wink:

Ps. dobre ustawki zawsze mile widziane 8)
Awatar użytkownika
TURBO maniac
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Co do ustawek to jedynie moge stanąć z Tobą na kresce, bo sportem, meczami i innymi pierdołami z tym związanymi to się wogóle nie interesuje :evil: Z wykluczeniem sportów motorowych oczywiście.
Saint
Coś już wiem
Coś już wiem

TURBO maniac pisze:Co do ustawek to jedynie moge stanąć z Tobą na kresce, bo sportem, meczami i innymi pierdołami z tym związanymi to się wogóle nie interesuje :evil: Z wykluczeniem sportów motorowych oczywiście.

To dziwie sie dlaczego na speedway w Rzeszowie nie chodzisz, dla rzeszowiakow zuzel jest jak religia. Trzecie miejsce w tabeli, lider GP Nicki Pedersen..........kilkanascie tysiecy ludzi na stadionie ze sztucznym oswietleniem .............no stary
Awatar użytkownika
TURBO maniac
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Saint pisze:
TURBO maniac pisze:Co do ustawek to jedynie moge stanąć z Tobą na kresce, bo sportem, meczami i innymi pierdołami z tym związanymi to się wogóle nie interesuje :evil: Z wykluczeniem sportów motorowych oczywiście.

To dziwie sie dlaczego na speedway w Rzeszowie nie chodzisz, dla rzeszowiakow zuzel jest jak religia. Trzecie miejsce w tabeli, lider GP Nicki Pedersen..........kilkanascie tysiecy ludzi na stadionie ze sztucznym oswietleniem .............no stary
Napisałem: "Z wykluczeniem sportów motorowych oczywiście".
Saint
Coś już wiem
Coś już wiem

Napisze Tobie info juz na priva.....bo znow dostane ostrzezenie za wycieczki po za temat
Vichy

Przypomnialo mi sie tylko stare przyslowie "jak sie nie przewrocisz to sie nie nauczysz" ...
Awatar użytkownika
Gelo
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

ale sie Vichy dowiedział ... pokazaliście, że kłócić sie umiecie i spierać o głupoty.
Co do 200sxa i gazu to sporo już było o tym. ogólnie można założyć do prawie wszystkiego z mniejszymi lub większymi problemami. Powiem tak, jeśli już bardzo chcesz mieć mieć 200sxa i nie stać Cię na jazdę za paliwie i nie chcesz jakoś drastycznie zwiększać mocy to można zasadzić jakaś dobrą instalację i będzie jeździł.
A jeśli chcesz coś wykrzesać z tego auta to odpuść gaz.
Proszę Was tylko nie róbcie z s13 z 90 czy 91 roku nie wiem jak kultowego auta ! że co niby gazu nie można bo takie kultowe?? auto 16 letnie za 6 czy 7 tys zł- bez jaj - za tyle można świeże Seicento kupić co najwyżej
wszystkie części s14/s14a/Skyline 505-903-424
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

Gelo pisze: Proszę Was tylko nie róbcie z s13 z 90 czy 91 roku nie wiem jak kultowego auta ! że co niby gazu nie można bo takie kultowe?? auto 16 letnie za 6 czy 7 tys zł- bez jaj - za tyle można świeże Seicento kupić co najwyżej
:lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

:angered: mimo iz sam urodzilem sie w Lesku,
bede w lesku od 16 lipca to mozemy pogadac w "Kapitolu" o gazie
Awatar użytkownika
pioorek
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Gelo pisze: Proszę Was tylko nie róbcie z s13 z 90 czy 91 roku nie wiem jak kultowego auta ! że co niby gazu nie można bo takie kultowe?? auto 16 letnie za 6 czy 7 tys zł- bez jaj - za tyle można świeże Seicento kupić co najwyżej
To według ciebie samocód musi kosztować 700tyś żeby był kultowy??? A jeśli się myle to dlaczego np garbusa albo t1 nazywa się kultowymi choć szrota do remontu można znależć za 2tyś
wspopmnienia po nysce:/ Ale napewno będzie następna...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”