co znaczy skończmy ten temat? - niewygodne pytania bolą?
Reanimator pisze:debile nie latają w kosmos
a skąd wiesz że amerykanie latają? widziałeś stary film pt. "koziorożec 1"?
oczywiście nie ma powodów żeby obecnie sądzić że nie latają - jednak pewnym być nie można
dasz se jaja wkręcić w imadło że to nie jest wielka mistyfikacja?
żeby uprzedzić twoją napastliwość (wszak nie czaisz subtelności w wypowiedziach) : nie twierdzę że NIE LATAJĄ
jakby nissan był amerykański to byś inaczej gadał
jechałeś kiedyś amerykańskim autem? takim zwykłym ...
zero sterowności, zero hamulców zero czegokolwiek.. - może poza wygodą dla tłustych tyłków
ja sie interesuje terroryzmem, służbami specjalnymi i wszelkiej maści podobnymi rzeczami więc coś wiem na ten temat.
wiedzieć zapewne wiesz, ale wniosków nie umiesz wyciągać,
dajesz się porwać demagogi i wierze w równanie amerykańskie=dobre
nabierz rezerwy do swojej wiedzy i staraj się myśleć niezależnie o cudzych opinii
dopuść możliwość że jest inaczej niż myślisz - mówiąc wprost - dopuść do świadomości opcję że ktoś komu wierzysz (nieważne kto - dziennikarz, oficer , autor książki..) zawsze może cię zrobić w <font class="red">PIP</font>
znów uprzedzając twoją napastliwość: nie twierdzę że się NIE ZNASZ, albo że masz MAŁO WIEDZY na te tematy
powrót do wątku
Amerykanie jako społeczeństwo są po prostu durni - nie mają wykształcenia (ŚREDNIA), oczywiście są tam ludzie doskonale wykształceni o wielkich możliwościach intelektualnych - czy to rdzenni czy też napływowi
Amerykanie jako społeczeństwo są dobrze zorganizowani - mądrzy rządzą mniej mądrymi..
Amerykanie są sympatyczni (przynajmniej ci których znam) - ogólnie mówiąc to po prostu dobrzy ludzie
Ameryka jako państwo ma zapędy imperialistyczne, często korzysta ze swojej siły
co do 11 września to nic nie jest oczywiste.. oprócz jednego
na pewno nie było tak jak to przedstawia rząd Amerykański
nie wiem ile jest prawdy w teoriach spiskowych,
w całość mi się nie chce wierzyć
ale prawda leży gdzieś po środku..