ZNALEZLI mojego nissana.......ALE PO CO???

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Airbog
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Wspolczuje.
Awatar użytkownika
Elmer
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Wyrazy wspolczucia :cry: :cry: :cry: :cry:
Mic3K

O żesz w pytę. Ja bym się chyba zaj**** jakbym swojego znalazł w takim stanie. Jak dowiesz się kto to - pisz, a na pewno chętnych do "wymierzenia kary" nie zabraknie. Gwarantuję Ci to.
Awatar użytkownika
Nurek200SX
Stały gość
Stały gość

Wspolczuje......
...:::200SX S13:::...

Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
gtadam

Bardzo wspolczuje!!! A tych skurw.....w to tylko ubiczować,powiesic i spalic!!!!!!! :evil:
Strzelec
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

To co zobaczyłem na zdjęciach to lekka przesada. Współczuję, bo nikt chyba nie chciałby takiego finału sprawy. Żeby go jeszcze zostawili nie turlając go... Takich prostaków tylko w kondomie po polu minowym przeciągnąć.

Ktoś wcześniej się zdziwił dlaczego ukradli wciąż jednak mało popularne auto na części. Właśnie dlatego, że jest średnio spotykane, części ogólnie do tanich nie należą, a wybić szybę i odjechać taniej i prościej. Jak wychodzę z auta i zostawiam je gdzieś, to zawsze się zastanawiam czy po powrocie będzie stało całe lub wogóle czy będzie. W sumie do mojego trudniej jeszcze z gratami więc się modlę o uniknięcie takiej sytuacji.

A policja? Cóż... prościej wysyłać rodzicom pocztówki apropos wagarów dziecka, organizować akcję "znicz" czy "powrót" i rzucać wszystkie siły z całego miasta do ochrony meczu. Łatwiej też stać w krzakach... przepraszam, już nie mogą... stać na polu z suszarą i czekać na jelenia i tym samym łatwe dorobienie do pensji. Nie zapomnę jak idąc z psem przez las dostrzegłem o 6 rano w zimę radiowóz i mundurowych spożywających wódeczkę w środku. Na to idą podatki. Ciekawe, czy na forum zagląda jakiś policjant, który mógłby (jeśli się odważy) skomentować całą sytuację. I nie przemówią do mnie argumenty, że to są odosobnione przypadki.

Ogólnie to powinno być tak jak w islamskich krajach (niektórych), że za kradzież ucina się łapy.
Volvo S60
Land Rover Defender 110
jedrzej

cziko pisze:aj tam lepiej odzyskac 2k pln niz nie odzyskac nic a ze widok przykry wiadoma sprawa :?

jedrzej najkorzysniejsze dla ciebie bedzie rozebranie go na czesci i sprzedaz bo za całosc to ci niewiele zaproponuja chociaz zawsze mozesz wystawic na allegro i zobaczyc jak bedzie wyglądała sprawa wystaw na aukcje i obserwuj
bardzo chetnie bym je sam rozlozyl; ale nie mam na to warunkow; a to co mnie spotkalo raczej poki co nie daje mi sil psychofizycznych do zrobienia tego

oczywiscie w kregu moich zainteresowan pozostaje dalej nissan ale byc moze inny model(przynajmniej tak mysle na ta chwile)

A POKI CO TO GO WYDOBYLEM

i to mnie nabardzej cieszy
juz za chwile beda zdjecia;
poza tym dziekuje wszystkim ktorzy deklaruja swoja pomoc przy ukaraniu sprawcow;
bo jezeli nie zrobi tego wymiar sprawiedliwosci; a znajda sie sprawcy i udowodni sie im wine; to napewno ja im tego nie odpusze; bo QREWSTWO trzeba napietnowac i zwalczac; a skoro nasz kraj nie chce ..........na zasadzie PROSIL PAN MUSIAL SAM.........kropka
Załączniki
DSCN1573(.jpg
DSCN1572(.jpg
DSCN1575(.jpg
DSCN1574(.jpg
Ostatnio zmieniony czw 21 wrz, 2006 05:09 przez jedrzej, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Karlito
Coś już wiem
Coś już wiem

ja bym ich pod sciana w rzedzie ustawil i kazdego po kolei napier*****
Awatar użytkownika
jarkowy
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu
Kontakt:

ze mnie słaby detektyw ale to musi być ktoś z niedalekiego otoczenia - to musi być osoba która wie ze turba są chodliwe (moze wiedziała ze masz nowe) MOze podpadłeś jakiemuś sonsiadowi?

Masz zdiecia tych tylnych lamp i wydechu? jak spodkam jakiegoś klubowicza co sie nie przyzna ze to ma w swoim wozie to mu osobiście morde obije -

Nie chcecie takich akcji ze swoimi wozami nie kupujcie tanich podejzanych czesci - wiadomo skąd sie biorą!!!!!!!!!!!!!!!
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...

SKYRACING

OO\____/OO

602227141

Turbokiller

automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Przykra sprawa.
współczuję.

Jeszcze ktoś ma wątpliwości o dostępności każdego zarejestrowanego do Aut Klubowiczów?

Ciekawe czy teraz ten ktos nie pisze z nami na forum ??
EMWU is dead
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

racja,tym bardziej ze nie trudno o kradziez na zlecenie

wspolczje ci
Awatar użytkownika
Adams
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Karrlos pisze:Jeszcze ktoś ma wątpliwości o dostępności każdego zarejestrowanego do Aut Klubowiczów?
cus w tym jest...
'99 S14a - maszyna do: jarania sprzęgła, plucia ogniem, palenia gumy... jeździć niby też się da :]
Awatar użytkownika
drv
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Współczuje nie chciał bym oglądać mojego samochody w takim stanie
200SX RS13 CA18DET T25 + 2 cale przelot
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
wojtus

Wyrazy współczucia! :(
Awatar użytkownika
brt
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Karrlos pisze:Przykra sprawa.
współczuję.

Jeszcze ktoś ma wątpliwości o dostępności każdego zarejestrowanego do Aut Klubowiczów?

Ciekawe czy teraz ten ktos nie pisze z nami na forum ??

Jasne w jakas paranoje popadacie. Napewno wyczytali w na forum ze w tym aucie jest nowe turbo, wobec tego wrzucili auto do lasu i wyrwali co wydawalo im sie cenne.

To jakies zarty?
TomaRacing
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno

S14a drift spec
Zablokowany

Wróć do „Wszystko o wszystkim”