ZNALEZLI mojego nissana.......ALE PO CO???
Moderator: Moderator
Wspolczuje.
-
Mic3K
O żesz w pytę. Ja bym się chyba zaj**** jakbym swojego znalazł w takim stanie. Jak dowiesz się kto to - pisz, a na pewno chętnych do "wymierzenia kary" nie zabraknie. Gwarantuję Ci to.
- Nurek200SX
- Stały gość

Wspolczuje......
...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
-
Strzelec
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
To co zobaczyłem na zdjęciach to lekka przesada. Współczuję, bo nikt chyba nie chciałby takiego finału sprawy. Żeby go jeszcze zostawili nie turlając go... Takich prostaków tylko w kondomie po polu minowym przeciągnąć.
Ktoś wcześniej się zdziwił dlaczego ukradli wciąż jednak mało popularne auto na części. Właśnie dlatego, że jest średnio spotykane, części ogólnie do tanich nie należą, a wybić szybę i odjechać taniej i prościej. Jak wychodzę z auta i zostawiam je gdzieś, to zawsze się zastanawiam czy po powrocie będzie stało całe lub wogóle czy będzie. W sumie do mojego trudniej jeszcze z gratami więc się modlę o uniknięcie takiej sytuacji.
A policja? Cóż... prościej wysyłać rodzicom pocztówki apropos wagarów dziecka, organizować akcję "znicz" czy "powrót" i rzucać wszystkie siły z całego miasta do ochrony meczu. Łatwiej też stać w krzakach... przepraszam, już nie mogą... stać na polu z suszarą i czekać na jelenia i tym samym łatwe dorobienie do pensji. Nie zapomnę jak idąc z psem przez las dostrzegłem o 6 rano w zimę radiowóz i mundurowych spożywających wódeczkę w środku. Na to idą podatki. Ciekawe, czy na forum zagląda jakiś policjant, który mógłby (jeśli się odważy) skomentować całą sytuację. I nie przemówią do mnie argumenty, że to są odosobnione przypadki.
Ogólnie to powinno być tak jak w islamskich krajach (niektórych), że za kradzież ucina się łapy.
Ktoś wcześniej się zdziwił dlaczego ukradli wciąż jednak mało popularne auto na części. Właśnie dlatego, że jest średnio spotykane, części ogólnie do tanich nie należą, a wybić szybę i odjechać taniej i prościej. Jak wychodzę z auta i zostawiam je gdzieś, to zawsze się zastanawiam czy po powrocie będzie stało całe lub wogóle czy będzie. W sumie do mojego trudniej jeszcze z gratami więc się modlę o uniknięcie takiej sytuacji.
A policja? Cóż... prościej wysyłać rodzicom pocztówki apropos wagarów dziecka, organizować akcję "znicz" czy "powrót" i rzucać wszystkie siły z całego miasta do ochrony meczu. Łatwiej też stać w krzakach... przepraszam, już nie mogą... stać na polu z suszarą i czekać na jelenia i tym samym łatwe dorobienie do pensji. Nie zapomnę jak idąc z psem przez las dostrzegłem o 6 rano w zimę radiowóz i mundurowych spożywających wódeczkę w środku. Na to idą podatki. Ciekawe, czy na forum zagląda jakiś policjant, który mógłby (jeśli się odważy) skomentować całą sytuację. I nie przemówią do mnie argumenty, że to są odosobnione przypadki.
Ogólnie to powinno być tak jak w islamskich krajach (niektórych), że za kradzież ucina się łapy.
Volvo S60
Land Rover Defender 110
Land Rover Defender 110
-
jedrzej
bardzo chetnie bym je sam rozlozyl; ale nie mam na to warunkow; a to co mnie spotkalo raczej poki co nie daje mi sil psychofizycznych do zrobienia tegocziko pisze:aj tam lepiej odzyskac 2k pln niz nie odzyskac nic a ze widok przykry wiadoma sprawa![]()
jedrzej najkorzysniejsze dla ciebie bedzie rozebranie go na czesci i sprzedaz bo za całosc to ci niewiele zaproponuja chociaz zawsze mozesz wystawic na allegro i zobaczyc jak bedzie wyglądała sprawa wystaw na aukcje i obserwuj
oczywiscie w kregu moich zainteresowan pozostaje dalej nissan ale byc moze inny model(przynajmniej tak mysle na ta chwile)
A POKI CO TO GO WYDOBYLEM
i to mnie nabardzej cieszy
juz za chwile beda zdjecia;
poza tym dziekuje wszystkim ktorzy deklaruja swoja pomoc przy ukaraniu sprawcow;
bo jezeli nie zrobi tego wymiar sprawiedliwosci; a znajda sie sprawcy i udowodni sie im wine; to napewno ja im tego nie odpusze; bo QREWSTWO trzeba napietnowac i zwalczac; a skoro nasz kraj nie chce ..........na zasadzie PROSIL PAN MUSIAL SAM.........kropka
Ostatnio zmieniony czw 21 wrz, 2006 05:09 przez jedrzej, łącznie zmieniany 2 razy.
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
ze mnie słaby detektyw ale to musi być ktoś z niedalekiego otoczenia - to musi być osoba która wie ze turba są chodliwe (moze wiedziała ze masz nowe) MOze podpadłeś jakiemuś sonsiadowi?
Masz zdiecia tych tylnych lamp i wydechu? jak spodkam jakiegoś klubowicza co sie nie przyzna ze to ma w swoim wozie to mu osobiście morde obije -
Nie chcecie takich akcji ze swoimi wozami nie kupujcie tanich podejzanych czesci - wiadomo skąd sie biorą!!!!!!!!!!!!!!!
Masz zdiecia tych tylnych lamp i wydechu? jak spodkam jakiegoś klubowicza co sie nie przyzna ze to ma w swoim wozie to mu osobiście morde obije -
Nie chcecie takich akcji ze swoimi wozami nie kupujcie tanich podejzanych czesci - wiadomo skąd sie biorą!!!!!!!!!!!!!!!
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
- Adams
- Coś już wiem

- Kontakt:
cus w tym jest...Karrlos pisze:Jeszcze ktoś ma wątpliwości o dostępności każdego zarejestrowanego do Aut Klubowiczów?
'99 S14a - maszyna do: jarania sprzęgła, plucia ogniem, palenia gumy... jeździć niby też się da :]
Współczuje nie chciał bym oglądać mojego samochody w takim stanie
200SX RS13 CA18DET T25 + 2 cale przelot
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
Karrlos pisze:Przykra sprawa.
współczuję.
Jeszcze ktoś ma wątpliwości o dostępności każdego zarejestrowanego do Aut Klubowiczów?
Ciekawe czy teraz ten ktos nie pisze z nami na forum ??
Jasne w jakas paranoje popadacie. Napewno wyczytali w na forum ze w tym aucie jest nowe turbo, wobec tego wrzucili auto do lasu i wyrwali co wydawalo im sie cenne.
To jakies zarty?
TomaRacing
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec