Będę budował wydech 2,75 cala lub 3 cale z nierdzewki i z tego co obliczyłem będę potrzebował 3 kolanek+łącznik elastyczny. Mógł by mi ktoś podpowiedzieć jakie te kolanka powinny być? i czy bawić się w 2 częściowy np downpipe odkręcany przy catbacku czy z jednej rury i tylko będzie skręcony przy turbo elbow?
Pozdr
szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
- borimichal
- -#Moderator

ja robie z 3 metrow rury,tlumika z allegro i jednego kolanka 90`stopni
-
lolo4me
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Panowie, rozsypało mi się łożysko w tylnej prawej piaście w r33, czy można z jakiegoś innego modelu nissana podpasować ?
Szukałem po sklepach łożysk według katalogów i nic nigdzie nie mają
Szukałem po sklepach łożysk według katalogów i nic nigdzie nie mają
kolano hamburskie to się zwie,Lolson pisze:Ale ta rure to na gietarce wyginasz? Ja takich ekstrasow nie posiadam i stad pomysl z pospawaniem tego przy pomocy kolanek
jak rurę delikatnie po podcinasz pod odpowiednim kątem to nie będzie różnic w średnicach a można z nich zrobić delikatnie łuki
Poszukuję...
ma ktos fotke bialej s13 z podwojnym wydechem wystajacym ponad wysokosc zderzaka?
laska z fajnymi nogami byla na pierwszym planie
a w zasadzie jej nogi 
laska z fajnymi nogami byla na pierwszym planie
Ostatnio zmieniony pt 26 lip, 2013 22:26 przez kaszub, łącznie zmieniany 1 raz.
... no mazna po wierzchy wysmarowac i tak sie wezre... GOSCIU mial racje jestem niedoro-zwojem...
ja pier..le jak ja pisze kaszub naucz mnie w koncu czytac bo to wicha co ja wyczyniam
ca18det JDM stage 2, PRESTIŻ garage
ja pier..le jak ja pisze kaszub naucz mnie w koncu czytac bo to wicha co ja wyczyniam

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen
dzieki Andy 
... no mazna po wierzchy wysmarowac i tak sie wezre... GOSCIU mial racje jestem niedoro-zwojem...
- artoor200sx
- Stary Wyjadacz

Teraz bedziesz sie masturbowal cala noc , az odciski Ci sie na palcach zrobia ... .
zeby nie robic ot zastanawiam sie czy jest sens zalozyc wiatrak za FMIC ?? troche miejsca tam mam , jakis maly wejdzie , zauwazylem ze w takie upaly troche tam pod maska sie cieplo robi , ale czy taki wiatrak o srednicy 30 cm cos tam pomoze ?? moze warto dla samego IC zalozyc zeby polepszyc jego dzialanie ??
zeby nie robic ot zastanawiam sie czy jest sens zalozyc wiatrak za FMIC ?? troche miejsca tam mam , jakis maly wejdzie , zauwazylem ze w takie upaly troche tam pod maska sie cieplo robi , ale czy taki wiatrak o srednicy 30 cm cos tam pomoze ?? moze warto dla samego IC zalozyc zeby polepszyc jego dzialanie ??
Ostatnio zmieniony ndz 28 lip, 2013 21:53 przez artoor200sx, łącznie zmieniany 1 raz.
...:: Gdy Ci smutno jest ogromnie , kup pół litra przyjedz do mnie ::...

- claysman
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Świetny jest. Jeden z najładniejszych, bez kitu!kolosezw pisze:dobra furka, az wyszukalem wiecej zdjec![]()
http://maiham-media.com/photo-media/fat ... d-attitude
Dzięki temu auto utwierdziłem się w przekonaniu, że potrzebuję dokładnie takiego wydechu
to ja potrzebuje taki wydech!!! karwa zayebisty samochod!
policja sie wkarwi na taki wydech??
policja sie wkarwi na taki wydech??
Ostatnio zmieniony ndz 28 lip, 2013 22:40 przez kaszub, łącznie zmieniany 1 raz.
- MEFisto087
- -#Moderator

tak w przepisach jest cos ze wydech nie moze wystawac za obrys auta
a ja by mprzygarnol taka kobietke
a ja by mprzygarnol taka kobietke
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
mef znajdz ja na fb i popros o wiecej zdjec i zapytaj czy ma siostry

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen