Głównie to kwestia kasy. Jak dla mnie to wystarczy zdrowe CA albo SR, jak do street więcej nie potrzeba, można mieć ale po co? Za słabe drogi mamy.
Weź też pod uwagę że samo zdrowe stock CA potrafi pociągnąć 25L/100km a to tylko 1.8.
Co można wywalić zbędnego spod maski? Tzn. jakieś podciśnienia niepotrzebne itd. ?
Nigdzie nie znalazłem jakiegoś małego spisu co można bez problemu wywalić.
szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
luki343 pisze:Głównie to kwestia kasy. Jak dla mnie to wystarczy zdrowe CA albo SR, jak do street więcej nie potrzeba, można mieć ale po co? Za słabe drogi mamy.
Weź też pod uwagę że samo zdrowe stock CA potrafi pociągnąć 25L/100km a to tylko 1.8.
Co można wywalić zbędnego spod maski? Tzn. jakieś podciśnienia niepotrzebne itd. ?
Nigdzie nie znalazłem jakiegoś małego spisu co można bez problemu wywalić.
Tylko czy wyciagne z CA lub SR'a ponizej 5 sekund do 100 ?
- milosz123123
- Stały gość

Orientuje sie ktoś czy dużo roboty wyciągnąć tyli wózek? musze tuleje zmienić. Macie jakiś sposób na to żeby w miare szybko i sprawnie go wydostać z nissana?
Wszystkie części do s13...
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Podnieść auto, odkręcić śruby i sciągnąć wózekmilosz123123 pisze:Orientuje sie ktoś czy dużo roboty wyciągnąć tyli wózek? musze tuleje zmienić. Macie jakiś sposób na to żeby w miare szybko i sprawnie go wydostać z nissana?
Przed tą operacją odkręć jeszcze wał od dyfra, zdejmij zaciski hamulcowe i odkręć amorki
Kup zdrowe s14/s14a, zrob stage 1, 245 opona na tyl i wystarczy trakcji.
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
stage1 nie styknie, ale tak zwany stage3a już będzie ciekawy.
SR20+skrzynia seryjna lub z z33 i 400hp oraz 1,2tony masy = multum funnu.
Ale jeszcze jedna ważna rzecz, czy kręci Cie robienie czasów 0-100 i ściganie się 0-100 czy raczej 80-200 ?
SR20+skrzynia seryjna lub z z33 i 400hp oraz 1,2tony masy = multum funnu.
Ale jeszcze jedna ważna rzecz, czy kręci Cie robienie czasów 0-100 i ściganie się 0-100 czy raczej 80-200 ?
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
0-100 to troche 'żenski' wyścig
lekka ośka z dużą mocą pokazuje pazur tam gdzie ciężkie krowy z napędem awd już puchną i tam odczujesz zdecydowanie największą różnicę.
Ale tak, da się zrobić poniżej 5sek do setki
lekka ośka z dużą mocą pokazuje pazur tam gdzie ciężkie krowy z napędem awd już puchną i tam odczujesz zdecydowanie największą różnicę.
coz jadac 200 to mi sie szybko to moje miasto "skonczy"Binio_ pisze:0-100 to troche 'żenski' wyścig
Ostatnio zmieniony wt 25 cze, 2013 11:30 przez pir, łącznie zmieniany 1 raz.
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Ja nie mówie ze masz jeździć 200, bo 0-200 mozesz zrobić 'od świateł do świateł'
i tutaj już zmiażdzysz każdego przeciwnika jakiego wymieniłeś wcześniej
Dla przykładu S14a Jaco http://www.youtube.com/watch?v=kLSNDKTE ... e=youtu.be
Nie patrz na dół bo tutaj nie chodziło by rwać z miejsca ale zwróc uwage na wskazówkę
i tutaj już zmiażdzysz każdego przeciwnika jakiego wymieniłeś wcześniej
Dla przykładu S14a Jaco http://www.youtube.com/watch?v=kLSNDKTE ... e=youtu.be
Nie patrz na dół bo tutaj nie chodziło by rwać z miejsca ale zwróc uwage na wskazówkę
Skoro na szybko to na szybko
.
Czy KA24 wejdzie P&P w miejsce CA18DET ?
Czy KA24 wejdzie P&P w miejsce CA18DET ?
- milosz123123
- Stały gość

Tak wejdzie tylko zalezy jaka wersje masz tego KA bo miały z różnych stron zbiornik i węże od wspomy i trzeba przekładać
- milosz123123
- Stały gość

Zna ktoś mniej więcej długosc przewodu hamulcowego z tyłu od strony kierowcy?