Co dzisiaj zrobiłeś dla swojego samochodu ?
Moderator: Moderator
- piotras1554
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
ja od rana zdemontowałem cały przód ic chłodnice wody oleju pas przedni i odłączyłem całą elektrykę z 1uz i zdjąłem kolektor ssący zostało wydech łapy i łapa skrzyni i silnik na zewnątrz 
NISSAN 200SX 4.0 V8 1UZ-TFE
PROFI Z NICZEGO
PROFI Z NICZEGO
wspawane koncowki podloznic i nowa Customowa dolna belka xD
caly dzien spasowywania i mierzenia co by rowno bylo
caly dzien spasowywania i mierzenia co by rowno bylo

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen
- piotras1554
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
jadę ostro z koksem nie opierdalam się
GDZIE JST UZET ?

TU JEST
(PRZEROBIONE Z GDZIE JEST BOBAS Z EPOKI LODOWCOWEJ HAHAH)

GDZIE JST UZET ?
TU JEST
Ostatnio zmieniony śr 07 mar, 2012 21:33 przez piotras1554, łącznie zmieniany 1 raz.
PROFI Z NICZEGO
PROFI Z NICZEGO
Wypchnąłem marmurka z ciepłego garażu na mróz, może skorwiel się zreflektuje jak mu rdza wyjdzie bokiem, a ptaszyska mu dach zasrają ...........
nigdy wiecej nie kupie nissana,
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
- borimichal
- -#Moderator

hehehehePajak2444 pisze:Wypchnąłem marmurka z ciepłego garażu na mróz, może skorwiel się zreflektuje jak mu rdza wyjdzie bokiem, a ptaszyska mu dach zasrają ...........
dobrze mu tak niech cierpi.
Ostatnio zmieniony czw 08 mar, 2012 12:30 przez borimichal, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem co wy robicie z tymi autami że się takimi fochami odwdzięczają 
Ja bym chętnie kupił jeszcze jednego tak sobie do dłubania wieczorami, ale na razie brak funduszy a i OC to w moim przypadku chore kwoty.
Żeby nie było, pourywałem połowę śrubek mocujących przedni zderzak, a zderzak nadal się trzyma
Poza tym z mojego auta wyleciał Blow Off. Teraz zamiast "wrrrraaaaałłłut łut łut łut psssss" jest "wraaaaaałłłłłut łut łut łut grrurururu" czy jakoś tak

Ja bym chętnie kupił jeszcze jednego tak sobie do dłubania wieczorami, ale na razie brak funduszy a i OC to w moim przypadku chore kwoty.
Żeby nie było, pourywałem połowę śrubek mocujących przedni zderzak, a zderzak nadal się trzyma
CA18DET - Jeden osiem Turbo burbo...
- piotras1554
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
pospawałem komorę i przygotowałem do malowania 
PROFI Z NICZEGO
PROFI Z NICZEGO
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Zatracasz sięPajak2444 pisze:Wypchnąłem marmurka z ciepłego garażu na mróz, może skorwiel się zreflektuje jak mu rdza wyjdzie bokiem, a ptaszyska mu dach zasrają ...........
U mnie zderzak sie trzyma tylko na 2 śrubkach tych przykręcanych po otwarciu masku do wzmocnien od góryMajkelll pisze: Żeby nie było, pourywałem połowę śrubek mocujących przedni zderzak, a zderzak nadal się trzyma
A co by nie było OT tylko , przywiozłem tymczasowe serce. Będzie pracować do czasu złozęnia filnalnego monstrum
- Artur1020
- Postojebca

- Kontakt:
Binio_ pisze:Zatracasz sięPajak2444 pisze:Wypchnąłem marmurka z ciepłego garażu na mróz, może skorwiel się zreflektuje jak mu rdza wyjdzie bokiem, a ptaszyska mu dach zasrają ...........
U mnie zderzak sie trzyma tylko na 2 śrubkach tych przykręcanych po otwarciu masku do wzmocnien od góryMajkelll pisze: Żeby nie było, pourywałem połowę śrubek mocujących przedni zderzak, a zderzak nadal się trzyma
A co by nie było OT tylko , przywiozłem tymczasowe serce. Będzie pracować do czasu złozęnia filnalnego monstrum
czyli co ;> ????
Niesz sztuka zabić muche przednia szyba tylko boczną =)))
- czarny1986r
- Stary Wyjadacz

nie dzisiaj a wczoraj
wsadziłem akume i odpalilem nissana po kilku miesiecznej przerwie zimowej i...
...odpalił na dotyk
a potem siedzialem i słuchalem jak mruczy 
...odpalił na dotyk
a Ty jeszcze nie ukonczyles projektu???Pajak2444 pisze:Wypchnąłem marmurka z ciepłego garażu na mróz, może skorwiel się zreflektuje jak mu rdza wyjdzie bokiem, a ptaszyska mu dach zasrają ...........
... no mazna po wierzchy wysmarowac i tak sie wezre... GOSCIU mial racje jestem niedoro-zwojem...
ja pier..le jak ja pisze kaszub naucz mnie w koncu czytac bo to wicha co ja wyczyniam
ca18det JDM stage 2, PRESTIŻ garage
ja pier..le jak ja pisze kaszub naucz mnie w koncu czytac bo to wicha co ja wyczyniam
ca18det JDM stage 2, PRESTIŻ garage
w październiku minęło 7 lat,kaszub pisze:a Ty jeszcze nie ukonczyles projektu???Pajak2444 pisze:Wypchnąłem marmurka z ciepłego garażu na mróz, może skorwiel się zreflektuje jak mu rdza wyjdzie bokiem, a ptaszyska mu dach zasrają ...........
nigdy wiecej nie kupie nissana,ile to juz lat? kiedy ostatnio nim jezdziles?
ostatni raz jechalem nim ze 3 miesiace temu............ z powodu mocy zjechalem do krawędzi jezdni i schowałem twarz za uniesioną do góry ręka, normalnie wstyd, 2,5L turbo a przyspieszałem jak duży fiat z silnikiem z jakiegoś chińskiego skuterka.
szacuje , że silnik generował jakieś 5-10 KONI MECHANICZNYCH
pier..lony nissan,
na szczęście mam moją ukochana zapierniczającą corsę 2.0
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
- piotras1554
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
pomalowałem podkładem komorę silnika i wymontowałem belkę i czeka na malowanie 
PROFI Z NICZEGO
PROFI Z NICZEGO