Jak dorosne bede turbokillerem

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
bielakxxx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Hehe rozumiem cie w 100% tez zaczalem podkradac autko jak chyba 12 lat juz mialem:):P.Ale stary to niechodzi o to jak jezdzisz mozesz byc najlepszy na swiecie,pozaym niema reguly typu nic mi nie bedzie bo jezdze bezpiecznie .Dziadek na emeryturze ktory nie mial zadnego incydentu moze tak powiedziec jak juz odstawi auto do garazu i zacznie chodzic piechota :).Nikt tu cie pouczac nie bedzie ale mysl troche co robisz.Nie lepiej troche poczekac i po legalu jezdzic.Jak bedzie jaki kolwiek wypadek nawet jesli bylo 00000% twojej winy to i tak ty dostaniesz po dupie.Kazdy mial ten bol kiedy te prawko bedzie w portfelu niejestes pierwszy dasz rade ;).A co do spocika 9 maja dopiero jestem w polsce i kurcze niewiedzialem ze tacy szybcy w organizacji jestescie:D:D:D.Po 9 maja cos planujecie ?Pozdro
Awatar użytkownika
Kamikaze
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

No ja już próbowałem no ale nie daje rady ja sie czuje jak nałogowiec nie mogę usiedzieć jak nie pojeżdżę x)

No już niedługo furka może nawet 5/6 maj będzie furka działająca w pełni sprawna to sie z wami stykane a więc do zobaczenia x) i wtedy pogadamy o moim jeżdżeniu zobaczycie jak jeżdżę a wypadki ... jestem na tryle ostrożny zachowuje odstępy od fur itp że chyba o wypadek by było no ale ciężko wypadek przypadek ... no ale staram sie jak moge . nie jeździłem od 2 tygodni to jak dzisiaj sie wpakowałem w hyundaia 3.5 CRDI na tył napęd to sobie jednak pół dzielnicy przejechałem bokami i od razu mi lepiej x)
...Nie ma to jak postrzeganie świata przez szyby boczne ...
Awatar użytkownika
Chajel
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Kamikaze pisze:No ja już próbowałem no ale nie daje rady ja sie czuje jak nałogowiec nie mogę usiedzieć jak nie pojeżdżę x)

No już niedługo furka może nawet 5/6 maj będzie furka działająca w pełni sprawna to sie z wami stykane a więc do zobaczenia x) i wtedy pogadamy o moim jeżdżeniu zobaczycie jak jeżdżę a wypadki ... jestem na tryle ostrożny zachowuje odstępy od fur itp że chyba o wypadek by było no ale ciężko wypadek przypadek ... no ale staram sie jak moge . nie jeździłem od 2 tygodni to jak dzisiaj sie wpakowałem w hyundaia 3.5 CRDI na tył napęd to sobie jednak pół dzielnicy przejechałem bokami i od razu mi lepiej x)

... Spoko ...

ps

Mlynarz kolezka ci rosnie :)
Awatar użytkownika
jarkowy
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu
Kontakt:

JA też latałem bokami rodziców mercem po wsi jak miałem 15 lat ale teraz z perspektywy czasu wiem ze byłem kiepski (wtedy wydawało mi sie ze jestem boski) mało tego teraz też uważam ze jestem kiepski w wg. mnie własnie wtedy gdzy czujemy respekt i zdrowy rozsądek jesteśmy dobrymi kierowcami (nie ważne jakie robimy czsy na borsku lub jak długo tzymamy ałto w pełnej kontrze).
NIkt tu xd nie wytłumaczy co to jest rozsądek respekt i doświadczenie i NIC do niego nie dotrze (do mnie w tym wieku też nie docierało) To niestety przychodzi wiekiem I właśnie dlatego prawko jest wtedy a nie kiedy sie chce. Dla mnie nie ważne jakim jesteś człowiekiem to sie nazywa tylko "młodzieńcza głupota" nic więcej.
Za akcje b1 i jazde zwykłym wozem dostać mozna 500zł tak na marginesie - znawco przepisów..
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...

SKYRACING

OO\____/OO

602227141

Turbokiller

automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
Awatar użytkownika
Kamikaze
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

" Za akcje b1 i jadze zwykłym wozem dostać można 500zł tak na marginesie - znawco przepisów... "
Nie pisałem że sie znam na przepisach z resztą pisałem to co mi ludzie mówili ...

No fakt raczej ciężko by było mnie przekonać żebym teraz nagle przestał jeździć
Nie uważam sie też zadobrego kierowce w porównaniu do ludzi jeżdżących latami uważam ze jestem dobrym kierowcą w porównani u do ludzi mających nawet 18/19 lat bo widziałem jak moi bracia sie uczyli jeździć . ich ojciec uczył jeździć 2 miechy przed prawkiem a ja sie uczyłem 7 lat przed prawkiem bo wtedy mój najstarszy brat sie uczył jeździć i wtedy też sie pakowałem za kółko mając 11 lat no i jeździłem sobie po polnych drogach teraz mając 15 lat też sobie wsiądę czasami do furki tak raz lub dwa razy na tydzień no i B1 i to już jest w miarę legalnie i bezpiecznie .

A propos widzę ze wiesz coś o tym B1 Jak mnie złapią to dostaje 500zł i jakieś punkty ? ile ?
Supri
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

hmm... to ja może dostane jakąś nagrodę za cierpliwość bo czekam na nyske i prawko juz rok a jeszcze jeden rok czekania mam przed sobą. :roll:
Awatar użytkownika
szeni
Stały gość
Stały gość

hehe napisze do GELOto ci spreda taki silniczek zebys do 18 nie wyjechał z garazu heheheheh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i trójmiasto bedzie bezpieczne a ograniczenie wiekowe to moim zdaniem jeden z rozsadniejszych przepisow w polski prawie o ruchu drogowym

sam mam 21l i wczesniej miale takie podejscie jak ty
ze to <font class="red">nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie</font> przepis i w innnych krajachjest lepiej idt ze od 16 jak w usa powinno byc i koniec
otuz nie wiem bo bylem tam ponad rok i wiem napewno ze to stanowczo za niski wiek jak na fure i to sportowa fure 3/4 wypadkow w us jest spowodowanych przez ludzi do 20 roku zycia to daje domyslenia
Awatar użytkownika
Kamikaze
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

YYY małe sprostowanie ja jestem jak najbardziej za tym przepisem żeby było od 18 x)
Bo wiem jacy idioci potrafią wsiadać za kółko , ale tu jest fakt że oni prowadzą stosownie do swojego rozwoju intelektualnego i dlatego ich panowie policjanci stopniowo wyłapują ... i tu jestem jak najbardziej po stronie policji ... gorzej jak sobie jaja robią czyli porostu zachowują sie jak psy x) i łapią za np. mały poślizg ( nieostrożną jazdę ) albo przekroczenie prędkości o 25 km/h ... no bez jaj panowie

wczoraj wieczorem kumpel dostał 300zł/6pkt. za to że pociągnął z piskiem opon ze świateł no myślałem ze sie posikam z beki ( jechaliśmy zatankować za ostatnie 20 zł i właśnie narzekaliśmy ze nie ma już za co jeździć )

ja bym chciał być porostu starszy xD mieć prawko i jeździć legalnie ... nie przeszkadzają mi przepisy no bo dobrze że są , ale czasami są przesadzone ... 50 po mieście czasami jest też śmieszne no ale to od 18'stki jest jak najbardziej poprawne . pozdr.

[ Dodano: Czw 01 Maj, 2008 17:31 ]
Panowie jak wam sie podobają te kółka

http://allegro.pl/item349868421_tenzor_ ... _wawa.html

ładnie by pasowały do czerwonej 2.setki x)
Supri
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

To z tym silnikiem od Gela to do mnie ? :D Nie no ja po tych wakacjach kupie jakąś Nyse, taką do remontu i wtedy do 18 będzie gotowa :P Damy rade ;]
Awatar użytkownika
Kamikaze
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

niee ja pisałem ze chce od Gela kupić silnik ... ale z tego jednak chyba nic nie wyjdzie - kupuje jednak całą nyse z dobrym silnikiem
Awatar użytkownika
bielakxxx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Kamikaze pisze: a przepisy znam wszystkie na pamięć i znam kulturę kierowców co popada w zapomnienie
(jeździłem z ojcem przez kilka lat ciężarówką i wiem jak sie zachować

HA HA no i mam kartę motorowerową xD zdałem za 1 xD lol
Hmm chyba napisales ze znasz przepisy.Sluchaj Kamikaze my wszyscy tak jak Jarek wczesniej napisal mozemy ci wmawiac, prosic maglowac cie abys jednak pomyslal.Z tego co piszesz myslisz ze jezdzisz najlepiej na swiecie moze teraz bedziesz zaprzeczal (normalna reakcja twoja by teraz byla taka).Sluchaj powiem ci tak jak myslisz po co jest nauka jazdy?Glupia teoria i jazda o mescie prawda:)A raczej po to zeby nauczyc choc troszke poruszac sie bezpiecznie po ulicy.Maglujesz ,zapamietujesz , kojarzysz na ulicy rzeczy ktorych sie uczyles do testow egzaminacyjnych.A ty nie pierwszy wyjedziesz na ulice i jestes panem drogi.I tu sie mylisz drogi kolego wszyscy przez to przechodzilismy , wszyscy czekalismy na moment odebrania prawa jazdy I WSZYSCY POWIEMY ZE ROBILISMY GLUPOTE wyjezdzajac na ulice w wieku 15 czyto 16 lat.Popisywanie sie przed ruwiesnikami myslisz ze niewiemy o co chodzi kiedys tak sie popiszesz jak moj kolega i skonczysz na slupie z 150km/h .A tego ci szczerze nie zycze i wtedy dopiero przychodzi rozum do glowy jaki to ja bylem glupi .Nie mowie ze tak jezdzisz ,ale radze ci wytrztmaj troszke ,pograj sobie w pro streeta albo collina .A w sumie rob co chcesz twoje zycie ,ale jak je kochasz to je szanuj
Awatar użytkownika
przemekD
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Jak dla mnie to kolejny rozpieszczony dzieciak, który dostaje od starych wszystko, co mu się zamani, a na forach internetowych wpisuje jaki to on nie jest i czego on nie potrafi. Noramalnie rzygać się chce :roll:

BTW: Po prostu cudowne dziecko... Zarabiasz na giełdzie? A twoi koledzy z gimnazjum pewnie już klepią blachę, a ci mądrzejsi robią w silnikach :lol:
Awatar użytkownika
Booster
Coś już wiem
Coś już wiem

Jak chcesz sie pokazac z dobrej strony to nie wypisuj takich glupot bo dajesz tylko zly przyklad innym niepelnoletnim.
Moja propozycja dla ciebie jest taka abys do czasu uzyskania zezwolenia na prowadzenie aut kat. "B" przygotowywal swojego nissana dopoki masz do tego duzy zapal.
i nawet nie mysl o wyjezdzaniu na ulice tym samochodem 200sx w rekach nie doswiadczonego kierowcy stwarza ogromne zagrozenie na drodze, naped na tyl i wysoki moment obrotowy jest jak narazie zbyt duzym wyzwaniem.
Tak wiec przemys jeszcze raz to co napisales i wez do zrozumienia prosbe moja jak i wszystkich abys nie probowal jazdy tym autem dopuki nie zdobedziesz uprawnienia i doswiadczenia.
Awatar użytkownika
geniula1
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Kamikaze pisze: sama mam o sobie podobne zdanie
Powiesz może jeszcze że jesteś dziewczyną ??

[ Dodano: Czw 01 Maj, 2008 21:26 ]
Kamikaze pisze:niee ja pisałem ze chce od Gela kupić silnik ... ale z tego jednak chyba nic nie wyjdzie - kupuje jednak całą nyse z dobrym silnikiem
Sorry szefie / szefowa ale się motasz. Na początku piszesz że masz nysę ale z zepsutym silnikiem. Dalej można wywnioskować że jeździsz 200sx z zepsutym silnikiem i na dodatek bokiem. Teraz piszesz że kupujesz 200 sx. To bezie to twój kolejny?? to sprzedajesz tego jeżdziącego z zepsutym silnikiem?? Czy dopiero kupujesz 200sx a teraz jeździsz bokiem na komarku ??

Normalnie się pogubiłem w tym co mówisz albo po prostu ściemniasz
N/A-LPG KILLER ;)

Japan Auto
Awatar użytkownika
Kamikaze
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Jak dla mnie to kolejny rozpieszczony dzieciak, który dostaje od starych wszystko, co mu się zamani, a na forach internetowych wpisuje jaki to on nie jest i czego on nie potrafi. Noramalnie rzygać się chce :roll:
i w tym momencie mam ochotę ci parsknąć w twarz śmiechem bo gówno o mnie wiesz nie wiesz jak sie wychowywałem i jaką drogę przeszedłem żeby zarobić na cokolwiek i mogę sie założyć ze miałeś 100 razy łatwiejsze dzieciństwo ! no i do ch..a napisałem ze nie uważam sie za najlepszego na świecie napisałem ze czuje sie dobry w stosunku do ludzi w moim wieku i trochę starszych około 18/19 lat więc proszę cię naprawdę nie wmawiaj mi tego . no i wiem że nie jestem najlepszy z ludzi w moim wieku ale też nie jestem zły w tym co robie i staram sie byc co raz leprzy jeśli ci to tak bardzo przeszkadza to wybacz. myślałem ze jak sie zapisze do klubu i zacznę jeździć z naprawdę dobrymi kierowcami to sie czegoś nauczę a tu właśnie czytam jak to pan chyba sie z golfa do nysy przesiadł i teraz bedzie nie wiedząc wogle z kim gada opisywać jego zdolności może ty masz mojego gadania dosyć ale wybacz ja mam twojego po tond ... jak cię obraziłem to wybacz

dobra przyznaje sie to ze napisałem ze znam przepisy na pamięć było głupie bo to nie prawda ( sory byłem po ciężkim wieczorze ze znajomymi ... można sprawdzić kiedy pisałem posta ) no ale kurde wpajam wam ze staram sie jak mogę nie jeździć a wy dalej to samo ... a co do rozpieszczenia to jesteście kur.wa śmieszni tak to powiem ... mój ojciec mi pożycza kasę którą mu zwracam z resztą on mi pożycza 2 kola resztę płace ze swojego ...

a no i nauka jazdy ... sorry ale bierzesz mnie trochę za idiotę tak sie czuje bo ej no sory myślisz że nie wiem po co są kursy ... doskonale wiem no i podzielam twoje zdanie i wielce cierpię ze nie mogę tego egzaminu z jazd zdawać teraz bo chętnie bym się go podjął ... a poza tym na b1 przechodzę taki sam test dla nie kojarzących ... to jest jak zwykłe prawko tylko ze mogę mniejszymi samochodami jeździć . żeby po tym mieć B muszę tylko egzamin ponownie napisać czyli koszt 170 zł i mam normalne prawko

przepraszam za taki ton pisania ale z tym rozpieszczeniem mnie troszeczkę zdenerwowało ...

No ok może głupio pisze no i daje zły przykład ... no ale borze pisze co mi ślina przyniesie sorry ... wrażliwych moge osobiście przeprosić ...

a no i nie nie jestem dziewczyną za błąd w pisowni przepraszam

[ Dodano: Czw 01 Maj, 2008 21:39 ]
teraz jeżdżę mercem c-klasą 96r i o tym jeżdżeniu cały czas pisze a to ze mam 200sx to już było prawie pewne ale gość zmienił zdanie dzień przed zakupem i jednak kupuje inną i teraz czekam
bo tamta co chciałem kupic bez silnika z typem ugadałem na 3 tys i on mi 2 dni później wyleciał że nie że on chce 4500 za niego no to jak moge mieć za 6 tys całą no to dzięki bardzo :)

tam jeszcze dalej pisałem ze jeszcze czekam na nyse ( co chwile idą zmiany planów no ale sory nie moja wina )
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”