Zalezy co chce sie z autkiem zrobic. Jaszukajac patrzylem nna to aby auto nie bylo bananem, bez strzalow.
Bo szzukalem nyski do zmiany koloru i wrzucenia body kitu.
Wiec taka praca od podstaw...wywalic wszystko do golej blachy....zrobic blacharke......wrzucic body kit, malowanie......i skladanie.....a w miedzy czasie remont silnika u zufanej osoby z forum
s13, how much?
Moderator: Moderator
kolo 14tysi jednak taka cena ze wzgledu na silnik,turbo i skrzynie z s14ayunazz pisze:a można wiedzieć ile wyłożyłeś za zdrową?
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
witam
wg mnie lepiej jest kupić auto w stanie nadającym się do jazdy ( chyba że ma się już oprócz planów przygotowany worek pieniędzy )
Ja swoje auto kupiłem za średnią cenę, auto było w dobrym stanie,a do dziś cene zakupu i tak podwoiłem inwestując w auto.
Niestety kasa nigdy nie do odzyskania bo jej nie widać ( nie ma spojlerów, car audio itp )
ale za to zapie...dala
wg mnie lepiej jest kupić auto w stanie nadającym się do jazdy ( chyba że ma się już oprócz planów przygotowany worek pieniędzy )
Ja swoje auto kupiłem za średnią cenę, auto było w dobrym stanie,a do dziś cene zakupu i tak podwoiłem inwestując w auto.
Niestety kasa nigdy nie do odzyskania bo jej nie widać ( nie ma spojlerów, car audio itp )
ale za to zapie...dala
-
yunazz
w zasadzie mogę dorwać auto, które ma coś do zrobienia, ale nie aż tak poważnego, żeby mi silnik walnął. To "coś" zrobi się po kolejnym zastrzyku gotówki, bo wiadomo, jeszcze ubezpieczenie, etc.
Dobra już nie zanudzam, trzeba kombinować hajs. Jakby co, będę szukał pomocy u ludzi z forum
Dobra już nie zanudzam, trzeba kombinować hajs. Jakby co, będę szukał pomocy u ludzi z forum
-
drifter8
ja tez poszykuje czegos sensownego za przystepna cene... ale raczej nie znajdzie sie w POLSCE chyba ze u naszych zachodnich sasiadow a tam sa podobra w niezlym stanie
w wakacje mysle ze dokonam jakiego dobrego wyboru... myslalem od 10 do 15 tysi ale zobaczymy! pzdr
-
Boner
Sorry ze ja tak troche z innej beczki ale intryguje mnie to ogloszenie
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2563366
troche sledzilem wasze forum ale nie napotkalem jeszcze 240SX z silnikiem 1,8 DET. Wiem ze to jest 240 SX poniewaz jest to samochod mojej sasiadki ktorej zalezy na szybkiej sprzedazy wiec nie ma pomylki w ogloszeniu. Jak z nia gadalem to w papierach ma silnik 2,4 a w rzeczywistosci 1,8. Czy mogla byc taka wersja czy poprostu cos jest nie tak. Moj kumpel zastanawia sie nad kupnem tego samochodu i dlatego pisze w tej sprawie do was. Mam nadzieje ze mnie nie zjecie ale z Nissanami nie mialem jeszcze doczynienia pozdro all.
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2563366
troche sledzilem wasze forum ale nie napotkalem jeszcze 240SX z silnikiem 1,8 DET. Wiem ze to jest 240 SX poniewaz jest to samochod mojej sasiadki ktorej zalezy na szybkiej sprzedazy wiec nie ma pomylki w ogloszeniu. Jak z nia gadalem to w papierach ma silnik 2,4 a w rzeczywistosci 1,8. Czy mogla byc taka wersja czy poprostu cos jest nie tak. Moj kumpel zastanawia sie nad kupnem tego samochodu i dlatego pisze w tej sprawie do was. Mam nadzieje ze mnie nie zjecie ale z Nissanami nie mialem jeszcze doczynienia pozdro all.
fabrycznie nie bylo takiej wersji, widac ktos robil swap silnika
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
tak jak blurek pisze.
w 240 silnik sie skonczyl to zalozyli od 180(200sx). imho slusznie
w 240 silnik sie skonczyl to zalozyli od 180(200sx). imho slusznie
[scroll][center]*** ORDYNUSS Team *** member # 000,5/06
Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę[/center][/scroll]

Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę[/center][/scroll]