Według biegłych, przekroczenie prędkości...

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Reanimator
Coś już wiem
Coś już wiem

baba nie jest doświadczona. myślała że jak ma 300C to wszyscy beda uciekać przed nią.
powinna iść siedzieć. nie umyślne spowodowanie śmierci i już! straciła brata a potem sie cieszyła z jakiegoś głupiego złotego medalu wielce załamana.
zabrać jej prawo jazdy i w ostateczności wsadzić na rok. w pierdelku zrobią jej pranie czaszki.
kto w nocy na ciągłej wyprzedza kilka torów bez widoczności czy coś jedzie z daleka :?
skończony idiota któremu tatuś kupił samochód lub idiotka która myśli że jest królową szos bo ma 300C nie umie obliczyć i przewidzieć sytuacji na drodze. takim sie nie daje prawa jazdy!!!
"Kiedy my wchodzimy, ty masz k.... leżeć na ziemi"
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

zacytuje ulubiona regulke panow policjantw

"nie dostosowanie predkosci do panujacych warunkow na drodze"
maf1evo

wolak240sx pisze:że współwinny jest zarządca drogi
Będzie jeszcze pewnie wiele "dziwnych" okoliczności zdarzenia ale nie może być winna ani droga ani drzewo. Winę ponosi wyłącznie człowiek. A ona do winy się nie przyznaje :angered:
Może fucktycznie posadzą zarządcę drogi :D tylko za co :?: A może kierowców tych wyprzedzanych ciężarówek za to, że jechali za blisko siebie :?:
Awatar użytkownika
roball
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy

Jeżeli na fiolce będzie napisane "Aspiryna" w środku będzie coś trującego a ty to podasz bratu - to kto będzie winien jego śmierci?

ty który podałeś trujące tabletki czy firma która je źle zapakowała?

a może powinieneś każdą tabletkę poddać analizie chemicznej? ("dostosowanie jazdy do warunków panujących na drodze")

jeśli droga była źle oznakowana to mogło to powodować podejmowanie złych decyzji przez kierowców

nie mam zamiaru bronić Otyli
staram się tylko pokazać że świat nie jest czarno-biały, o czym niektórzy zapominają...
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
Saint
Coś już wiem
Coś już wiem

Nikt z nas nie chce bronic Otylii, ale mam nadzieje ze osoby tak jezdzace po Otylii znaja te droge i miejsce wypadku.
Dla nieznajacych to cos podobnego jak polowa trasy z Wawy na Poznan.
Kawalkady tirow i ZABAWA na drodze.....zdaze....czy nie zdaze
zavu240sx

dobra to ja powiem tak kto z was nie wyprzedał choć raz na podwójnej ciągłej lini :?: ja napewno nie jestem święty na drogach więc niech wypowiadają się może osoby które jeżdżą zgodnie z prawem :?: hehe
Saint
Coś już wiem
Coś już wiem

zavu240sx pisze:dobra to ja powiem tak kto z was nie wyprzedał choć raz na podwójnej ciągłej lini :?: ja napewno nie jestem święty na drogach więc niech wypowiadają się może osoby które jeżdżą zgodnie z prawem :?: hehe
Co innego jest wyprzedzac na ciaglej wolnobiezny lub spowolniajacy ruch, a co innego wyprzedzac na ciaglej samochody np. pod gore.
Pierwszy lamiac przepisy nie powoduje sytuacji kolizyjnej wiec jedzie bezpiecznie
Drugi.....jest DEBILEM
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

zavu240sx pisze:dobra to ja powiem tak kto z was nie wyprzedał choć raz na podwójnej ciągłej lini :?: ja napewno nie jestem święty na drogach więc niech wypowiadają się może osoby które jeżdżą zgodnie z prawem :?: hehe
ale nie wiem czy dobrze zrozumiales temat :wink:
chodzi tu o nie rowne traktowanie ludzi,bo gdyby byl to zwykly czlowiek dawno byl by skazany i uznany za pirata drogowego,a tu kazdy sie uzala nad otylia.przezyla na prawde trudne chwile,ale niech kazdy bedzie rowny wobec prawa.
Saint
Coś już wiem
Coś już wiem

Barni pisze:
ale nie wiem czy dobrze zrozumiales temat :wink:
chodzi tu o nie rowne traktowanie ludzi,bo gdyby byl to zwykly czlowiek dawno byl by skazany i uznany za pirata drogowego,a tu kazdy sie uzala nad otylia.przezyla na prawde trudne chwile,ale niech kazdy bedzie rowny wobec prawa.
Ja ustosunkowalem sie tylko do kolegi z Ostrody.
Co do Otylii to wyrok bedzie adekwatny do zarzucanego jej czynu, a to co zauwazylem ze na roznych forach jest tak jak mowisz uzalanie nad Otylia. A za pirata drogowego zazwyczaj bierze sie osobe z duza iloscia punktow karnych lub wykroczen, co jest adekwatne do jego jazdy.
zavu240sx

Co innego jest wyprzedzac na ciaglej wolnobiezny lub spowolniajacy ruch, a co innego wyprzedzac na ciaglej samochody np. pod gore.
no z tym moge się zgodzić ale i tak czemu my jesteśmy traktowani gorzej :?: niż jakieś znane
osobistości :?: czy jest jakaś tak ustawa, jestem pewny że nie ma
Saint
Coś już wiem
Coś już wiem

zavu240sx pisze:
no z tym moge się zgodzić ale i tak czemu my jesteśmy traktowani gorzej :?: niż jakieś znane
osobistości :?: czy jest jakaś tak ustawa, jestem pewny że nie ma
Ale zwroc uwage, ze nastepuje pewna poprawa i osoby odpowiedzialne za wymiar sprawiedliwosci coraz rzadziej rozgraniczaja opiniowanie i decyzyjnosc na osoby znane czy te z ulicy, zwyklych ludzi.
maf1evo

Wydaje mi się, że takie opinie to są kształtowane przez media a nie przez wymiar sprawiedliwości.
Jaki będzie wyrok :?: zobaczymy. Miejmy nadzieję, że sprawiedliwy 8)
Saint
Coś już wiem
Coś już wiem

http://wiadomosci.onet.pl/1507241,11,item.html

Wydaje mi sie sprawiedliwy, co do popelnionego czynu
AMEN
Awatar użytkownika
Reanimator
Coś już wiem
Coś już wiem

ale suka uciekła do australi :roll: wielce skruszona, a jutro sie będzie cieszyć bo wygra zawody. ale jej nie nawidze :angered: :angered: :angered: :angered:
"Kiedy my wchodzimy, ty masz k.... leżeć na ziemi"
Awatar użytkownika
blurek
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

zazdroscisz ?
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”