to jak, robimy liste? pozwolę sobie zacząć..
1. moryc7 szt.1 srebrny
2. xxx
Heartbreaker for Japan, relief project.
Moderator: Moderator
Zapraszamy do Zakopanego!! http://www.zol.pl/nocleg/sfinks
- Artur1020
- Postojebca

- Kontakt:
moryc7 pisze:ale po co nam to info? chcecie sami sobie drukować takie wlepy? ludziska, z tego co mi się wydaje to nie o to tu chodziArtur1020 pisze: kiedys sie dowiadywalem w drukarni o wydruk emblematow i powiedzieli mi tylko nie pamietam ile ale cos kolo 20-30zl za m2może zróbmy liste chętnych, każdy wpisze ile sztuk i jakie kolory, następnie komuś kto ma paypala wpłacimy hajs i zrobi on zakup grupowy
ja ten temat zrozumialem jako propozycje wydruku:) wydaje mi sie ze bedzie taniej niz zamowic, w sumie tez chodzi tu o to by wesprzec japanow.
Niesz sztuka zabić muche przednia szyba tylko boczną =)))
no wlasnie o to w tym chodzi...Artur1020 pisze:moryc7 pisze:ale po co nam to info? chcecie sami sobie drukować takie wlepy? ludziska, z tego co mi się wydaje to nie o to tu chodziArtur1020 pisze: kiedys sie dowiadywalem w drukarni o wydruk emblematow i powiedzieli mi tylko nie pamietam ile ale cos kolo 20-30zl za m2może zróbmy liste chętnych, każdy wpisze ile sztuk i jakie kolory, następnie komuś kto ma paypala wpłacimy hajs i zrobi on zakup grupowy
ja ten temat zrozumialem jako propozycje wydruku:) wydaje mi sie ze bedzie taniej niz zamowic, w sumie tez chodzi tu o to by wesprzec japanow.
tak to sam bym poszedl do drukarni i sobie zamowil cos takiego
TiGRA potwierdzam - mam paypala, ale pewnie połowa osób już go ma 
Co do samego zamówienia, nie to żebym się czepiał, ale:
"i will forward that money right to Japan" - znaczy, że gdzie? Japonia ma jakieś konto dla całego kraju, na które on to wyśle? Nie to, żebym podejrzewał gościa od razu o jakiś wał, ale nie ma słowa (poza tym że wyśle kasę do Japonii) na jaką organizację to pójdzie ani do kogo/dla kogo itp. itd. Wiarygodność takich ogłoszeń przeważnie potwierdzają sami zainteresowani - a tutaj tego nie ma. W Polsce już zbierał taki jeden na odbudowę stoczni i wiadomo jak się to skończyło
No i ten kartonowy Justin Bieber
bleee
Co do samego zamówienia, nie to żebym się czepiał, ale:
"i will forward that money right to Japan" - znaczy, że gdzie? Japonia ma jakieś konto dla całego kraju, na które on to wyśle? Nie to, żebym podejrzewał gościa od razu o jakiś wał, ale nie ma słowa (poza tym że wyśle kasę do Japonii) na jaką organizację to pójdzie ani do kogo/dla kogo itp. itd. Wiarygodność takich ogłoszeń przeważnie potwierdzają sami zainteresowani - a tutaj tego nie ma. W Polsce już zbierał taki jeden na odbudowę stoczni i wiadomo jak się to skończyło
No i ten kartonowy Justin Bieber
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...