Warsztaty
Moderator: Moderator
Pogwarancyjny servis NISSANA" . Sosnowiec ul. Al.Mireckiego .Kolesie to mechanicy z servisów Nissana.Robią dobrze i w miarę dokładnie ale żeby się z nimi uwówić to trzeba cholernej cierpliwości
.
Ostatnio zmieniony czw 05 sty, 2006 14:31 przez SZAFA, łącznie zmieniany 1 raz.
W związku ze swapem silnika CA18 na SR20DET
zrobiłem gruntowny remont/tjunink mojej komory silnika, a mianowicie:
usunięcie ognisk rdzy, obspawanie komory, uzupełnienie braków blachy, wzmocnienie obspawanie podłużnic blachą 3 mm, zgrzewów oraz belki przedniej, odbudowano progi, a na koniec pomalowano i zabezpieczono antykorozyjnie komorę od strony silnika a także od "zewnatrz".
Genaralnie, mam pancerny przód auta
Jestem zadowolny z prac wykonanych przez warsztat vis-a-vis Japan Sport Service,
czyli p. Kazikowi o i chłopakom z firmy "Blinker".
Ceny konkurencyjne, a p. Kazik jest bardzo elastycznym zleceniobiorcą i można się dogadać, zarówno do zakresu robót jak i ceny. Następny etap malowania nadwozia i odbudowy przeprowadzę w w/w firmie w niedalekiej przyszłości.
Gorąco polecam.
Adres:
"Blinkier"
ul. Emaliowa 15
tel./fax (22) 868 14 95
0691 396 114, 0694 396 144
P.S.
Jeśli ktoś potrzebuje wypiaskować jakąś cześć wraz zabezpieczeniem powierzchni piaskowanego elementu, zapraszam do mnie. Ceny bardzo konkurencyjne.
Kontakt: 0 607 496 923
Dzięki
usunięcie ognisk rdzy, obspawanie komory, uzupełnienie braków blachy, wzmocnienie obspawanie podłużnic blachą 3 mm, zgrzewów oraz belki przedniej, odbudowano progi, a na koniec pomalowano i zabezpieczono antykorozyjnie komorę od strony silnika a także od "zewnatrz".
Genaralnie, mam pancerny przód auta
Jestem zadowolny z prac wykonanych przez warsztat vis-a-vis Japan Sport Service,
czyli p. Kazikowi o i chłopakom z firmy "Blinker".
Ceny konkurencyjne, a p. Kazik jest bardzo elastycznym zleceniobiorcą i można się dogadać, zarówno do zakresu robót jak i ceny. Następny etap malowania nadwozia i odbudowy przeprowadzę w w/w firmie w niedalekiej przyszłości.
Gorąco polecam.
Adres:
"Blinkier"
ul. Emaliowa 15
tel./fax (22) 868 14 95
0691 396 114, 0694 396 144
P.S.
Jeśli ktoś potrzebuje wypiaskować jakąś cześć wraz zabezpieczeniem powierzchni piaskowanego elementu, zapraszam do mnie. Ceny bardzo konkurencyjne.
Kontakt: 0 607 496 923
Dzięki
-
kudlaty
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
tez bym chetnie sie dowiedzial kto sie zna na nyscy w okolicy lodzi
niestety musze stwierdzic ze panowie w servisie nissana jakos za duze pojecia nie maja wiec nie polecam
pozdrawiam nyski z lodzi i okolic
niestety musze stwierdzic ze panowie w servisie nissana jakos za duze pojecia nie maja wiec nie polecam
pozdrawiam nyski z lodzi i okolic
ja polecam warsztat na Lipowej 60 "AXAPOL", wiedza co robia... przy okazji dystrybutor Motula
Zabawa, Wieliczka pod Krakowem 'Pajdak' turbiny i autoserwis.
Totalna porażka; dmuchawa "fabrycznie regenerowana" z pół roczną gwarancją, za 2 tys zeta żyła aż 1400km i uwaga - zawsze studziłem grata przed wyłączeniem i nie deptałem na zimnym.
Gwarancje u tego naciągacza można sobie do dxxx włożyć, cycek jeden
Po konsultacji z Moto-Burzyńskimi turbo nie było regenerowane fabrycznie tylko u jakiegoś Franka w piwnicy.
**nie wiem czy dobry dział na tego typu wyznania, ale czas mnie goni - jestem w Anglii i cieć chce kolejnego funta
Pozdrowienia dla całego klubu z Manchesteru!
Totalna porażka; dmuchawa "fabrycznie regenerowana" z pół roczną gwarancją, za 2 tys zeta żyła aż 1400km i uwaga - zawsze studziłem grata przed wyłączeniem i nie deptałem na zimnym.
Gwarancje u tego naciągacza można sobie do dxxx włożyć, cycek jeden
Po konsultacji z Moto-Burzyńskimi turbo nie było regenerowane fabrycznie tylko u jakiegoś Franka w piwnicy.
**nie wiem czy dobry dział na tego typu wyznania, ale czas mnie goni - jestem w Anglii i cieć chce kolejnego funta
-
DRL
Znacie jakiś warsztat godny polecenia w Krakowie, który potrafi coś naprawić a nie zepsuć w S13?
Hej raz jeszcze, już z Polski
Koleś z Wieliczki "pajdak" robił moją 'FABRYCZNIE REGENEROWANĄ' turbinę u niejakiego "kocemby" gdzieś w Polsce jeden i drugi hxxx jak się patrzy, po 3 miesiącach z 6 gwarancji i 2 tys km wina leży wszędzie tylko nie w ich popapranych rękach. Jak zobaczycie te nazwiska uciekajcie póki możecie!!!
PS. Jak macie sposób na takich cwaniaków to proszę mi go sprzedać, bo moje 2kawałki +robota, oleje itp przepadły
Koleś z Wieliczki "pajdak" robił moją 'FABRYCZNIE REGENEROWANĄ' turbinę u niejakiego "kocemby" gdzieś w Polsce jeden i drugi hxxx jak się patrzy, po 3 miesiącach z 6 gwarancji i 2 tys km wina leży wszędzie tylko nie w ich popapranych rękach. Jak zobaczycie te nazwiska uciekajcie póki możecie!!!
PS. Jak macie sposób na takich cwaniaków to proszę mi go sprzedać, bo moje 2kawałki +robota, oleje itp przepadły
Niewiem czy to sie sprawdzi w tym przypadku ale w innych sprawach dziala.
Zalatw u niezaleznego rzeczoznawcy ekspertyze tej turbinki. Idz z papierem do kolesia i powiedz ze jak ci odda kase ty mu dasz turbine i zapomnicie o sprawie. Postrasz sadami konsumenckimi itd.
Zalatw u niezaleznego rzeczoznawcy ekspertyze tej turbinki. Idz z papierem do kolesia i powiedz ze jak ci odda kase ty mu dasz turbine i zapomnicie o sprawie. Postrasz sadami konsumenckimi itd.
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
-
hard corek
Zróbmy listę warsztatów - i walczmy o rabaty . . . - jako klub można nieźle utargować ...
- Piotr Jankowski
- Coś już wiem

- Kontakt:
KLIMATYZACJA
www.ars.net.pl - naprawde polecam, czlowiek niesamowicie zna sie na rzeczy. 3 warsztaty meczyly sie z moja klima, a on zrobil mi full service w 40 minut.
www.ars.net.pl - naprawde polecam, czlowiek niesamowicie zna sie na rzeczy. 3 warsztaty meczyly sie z moja klima, a on zrobil mi full service w 40 minut.
A warsztat w okolicy Lublina??
Zna ktoś naprawde porzadny warsztat blacharski na Śląsku?? Chodzi o usunięcie i zabezpieczenie sie przed rdzą. Zależy mi na prawdziwych fachowcach, z uwagi że chodzi o progi troche komory silnika, tylnia klapa i kilka małych ognisk rdzy.
znam swietny warsztat na dolnym slasku-robia auta z serwisu mercedesa ale trzeba troche czekac i nie ma co liczyc na znizki...pascalek pisze:Zna ktoś naprawde porzadny warsztat blacharski na Śląsku?? Chodzi o usunięcie i zabezpieczenie sie przed rdzą. Zależy mi na prawdziwych fachowcach, z uwagi że chodzi o progi troche komory silnika, tylnia klapa i kilka małych ognisk rdzy.