Identyfikacja Klubowiczów i Klubowiczek
Moderator: Moderator
- rusek300zx
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
o to nizle jest nawet lub swojej nysy foteprzemekD pisze:http://allegro.pl/item489571230_ramka_r ... klama.html
Na tej aukcji firma wykonuje dowolne grafiki na ramkach po przystępnych cenach.
btw. Usuwając zdjęcie s13 z loga można zyskać miejsce na nick klubowicza. Na tym etapie ktoś biegły w programach graficznych może zrobić kilka bliźniaczych projektów i poddać je głosowaniu.
Szkoda tylko, że nie ma ramek pod kwadratowe tablice bo u mnie seryjny tylny zderzak nie zabawi zbyt długo.
Wysłałem maila z prośbą o zrobienie dwóch projektów i pytaniem o zniżkę przy zakupie grupowym. Jak będę znał konkrety, to oczywiście dam znać.
Ja też się pisze
I ja,fajny pomysl 
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Wpadłem wczoraj na ten sam pomysł 
Oczywiście też się piszę na komplecik.
U tej osoby z Allegro można również zamówić same paski z logiem do własnoręcznego naklejenia na ramkę koszt 2x niższy i chyba łatwiej będzie z wysyłką samych nalepek niż długich listewek.
Oczywiście też się piszę na komplecik.
U tej osoby z Allegro można również zamówić same paski z logiem do własnoręcznego naklejenia na ramkę koszt 2x niższy i chyba łatwiej będzie z wysyłką samych nalepek niż długich listewek.
Moze wkleic ten znaczek zamiast zdjecia s13?Litery moga byc biale
- Załączniki
-
- nismo.jpg (2.09 KiB) Przejrzano 6043 razy
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
T O W C I Ą G A !!!
Chodzi Ci o coś takiego SPIRIT ??
Mi się akurat ten dopisek nissan owners club podoba ale faktycznie z tym nismo to chyba troche za dużo już...
- Nurek200SX
- Stały gość

Najlepiej by było same logo Turbokillers.com i nie napakowane nie wiadomo ile tam tego jeszcze żeby to było czytelne bo jak się nawali tak tego to człowiek z lupą nawet tego nie odczyta.
...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D